• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Oι Άθλιοι...

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Όχι αλλά πολύ θα ήθελαν.Τους κρατάνε σαν σκυλιά μαντρωμένα που όταν τα αμολάνε γίνονται τα προχθεσινά.

Γιατί πως αλλιώς να εξηγήσω κράνοι με σύμβολα SS,χυδαίους χαρακτηρισμούς σε γυναίκες επειδή απλώς διαδηλώνουν,εξευτελισμούς μεταναστών σε δημόσιο χώρο,συγκάλυψη ρατσιστικών πράξεων βίας και πολλά άλλα.

Μα καλά γιατί σε καίνε τόσο οι μπάτσοι.Μπας και είσαι;
ε καλά τώρα μην αρχίσουμε να αναφέρουμε τι κάνει ο καθένας σε τεταμμένες καταστάσεις γιατί κάλλιστα μπορεί να υπάρχει και ο αντίλογος που λέει ότι ο διαδηλωτής πετάει μολότωφ και σπάει βιτρίνες και καίει ζωντανούς υπαλλήλους οπότε βρες εσύ ποιός είναι ο χειρότερος.

με καίει η δογματική σου άποψη που λέει ότι είναι όλοι βλαμμένοι και ακραίοι. το ίδιο θα με έκαιγε αν αντί για ματατζήδες χαρακτήριζες έτσι τους σκουπιδιάρηδες, τους ποδοσφαιριστές ή τους κομμουνιστές. Για παράδειγμα, εσένα γιατί σε καίνε τόσο οι μετανάστες, μπας και είσαι? (ελπίζω να βλέπεις πόσο γελοίο ακούγεται αυτό που λές...)

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Έχεις δίκιο.Κέρδισες.Και είσαι και γενικώς.....ανίκητος.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
με καίει η δογματική σου άποψη που λέει ότι είναι όλοι βλαμμένοι και ακραίοι. το ίδιο θα με έκαιγε αν αντί για ματατζήδες χαρακτήριζες έτσι τους σκουπιδιάρηδες, τους ποδοσφαιριστές ή τους κομμουνιστές. Για παράδειγμα, εσένα γιατί σε καίνε τόσο οι μετανάστες, μπας και είσαι? (ελπίζω να βλέπεις πόσο γελοίο ακούγεται αυτό που λές...)
Δεν ειπε ολοι, ειπε η συντριπτικη πλειοψηφια. Και δεν εχει αδικο. Αρκει να πιασεις κουβεντα μαζι τους για να καταλαβεις... Και στα ΜΑΤ και στο στρατο οι νορμαλ ξεχωριζουν σαν τη μυγα μεσ' το γαλα. Κι οπως παρεξηγειται χεστηκα, να πατησει report.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Έ
Επίσης ας ξεχωρίσουμε κάποτε το μετανάστες από τους λαθρομετανάστες.
Αυτο παλι πως το οριζεις; Ολοι αυτοι που τωρα ειναι νομιμοι ως λαθραιοι ηρθαν τη δεκαετια του '90 και στην πορεια νομιμοποιηθηκαν. Ουτε τοτε υπηρχε καμια διαδικασια που ακολουθωντας την μπορουσε ο ενδιαφερομενος να ερθει στην Ελλαδα με νομιμο τροπο. Θυμαμαι το 1992 που ετυχε να περασω τα συνορα στην Κρυσταλοπηγη, εβλεπα στην Αλβανικη πλευρα ρακενδυτους ανθρωπους με ολα τα υπαρχοντα τους μεσα σε σακια απο αλευρι, να καθονται και να περιμενουν να νυχτωσει για να παρουν τα βουνα και να ερθουν στην Ελλαδα. Και ηταν πληθος τεραστιο οχι αστεια: οσο εκει που πηγαινε το ματι. Και απο οτι μου ελεγαν καθε απογευμα μαζευοταν εκει νεο πληθος για να περασει απο την δωθε μερια του βουνου. Αυτοι λοιπον οι "λαθραιοι" ηρθαν στην Ελλαδα και ως λαθραιοι μαζαψαν φρουτα, εκτισαν οικοδομες, φροντισαν τους γερους μας, τα παιδια μας και τα σπιτια μας. Στην πορεια νομιμοποιηθηκαν και "εσωσαν" με τα ενσημα τους το ΙΚΑ, διευρυνοντας τη βαση της πυραμιδας. Την ιδια λοιπον αντιμετωπιση απο το ελληνικο κρατος ζητουν και οι σημερινοι "λαθραιοι", ασχετα αν στο μεταξυ και αυτοι εχουν πληθυνει παρα πολυ και το κρατος μας βρισκεται σε οικονομικη υφεση, οποτε δουλειες δεν υπαρχουν.
Ουτε ολοι οσοι ηρθαν τη δεκαετια του '90 ηταν λαμπρα παιδια, καθαρματα υπηρχαν και αναμεσα τους, ουτε ολοι οι οποιοι σημερα ειναι χωρις αδεια παραμονης και εργασιας ειναι αποβρασματα. Και φυσικα ουτε ολοι οι ελληνες ειναι λαμπρα παιδια και ουτε ολοι ειναι καθαρματα. (παλι λεμε τα αυτονοητα!)

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Μα τώρα τι είναι αυτά που λες? Οι μετανάστες σκοτώνουν κατά συρροή, ξεκληρίζουν οικογένειες και προσπαθούν να μας επιβληθούν? όλα αυτά είναι αστεία... θέλεις να σου θυμίσω Έλληνες μακελάρηδες που βίασαν δολοφόνησαν και ξεκλήρισαν? Από πότε μοναδικοί εγκληματίες είναι οι μετανάστες? Η τεράστια πλειοψηφία όλων αυτών των φουκαράδων είναι μεροκαματιάριδες άνθρωποι που φοβούνται ακόμη και την σκιά τους... και μην ακούω σάχλες γιατί μένω στην καρδια του προβλήματος...

Γνωρίζετε ότι οι μπάτσοι που μερικοί ένθερμα υπερασπίζεστε δεν θέλουν να κλείσουν πέντε κωλομπαράκια του κερατά που διακινούν ναρκωτικά? όχι γιατί δεν μπορούν αλλά γιατί δεν θέλουν... μην μας τρελλάνετε τώρα με τους μετανάστες... την καμπούρα μας αγανακτισμένοι πολίτες την βλέπετε?
Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή οι πλειοψηφία των φονιάδων -επιτέλους μιλάω για φόνους τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα - είναι μετανάστες. Δεν είναι οι μοναδικοί .Είναι οι περισσότεροι και δεν γίνεται ξαφνικά να το ξεχάσουμε επειδή πρέπει να είμαστε αρεστοί.
Αν αρχίσεις να μετράς τα τελευταία 30-40(το πριν και το μετά) χρόνια θα βγείς εκτός προϋπολογισμού στο μέτρημα. Αν μιλάς ιστορικά, θα σου πω ότι δεν κάνω ιστορική ανάλυση του κάθε λαού ή θρησκείας. Ούτε στους δικούς τους λαούς έκανα ιστορική ανάλυση ούτε σε μας κάνω. Δεν μιλάω π.χ. για τα ποσοστά δολοφονιών στην Αλγερία, ή στο Πακιστάν η για το ποσοστό των ισλαμιστών, για να μιλήσω για τα αντίστοιχα Ελλήνων ή χριστιανών.
Μιλάω για το σήμερα και μόνο γι'αυτό. Που αν δεν κάνω λάθος ζούμε όλοι μας.
Για τους μπάτσους που διακινούσανε για χρόνια ναρκωτικά και όχι μόνο (και δεν ξέρω ακόμη και τώρα τι κάνουνε) είχα επίσης την ίδια στάση για να μη σου πω και χειρότερη.
Δηλαδή δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι ακριβώς λέμε εδώ μέσα.
Δεν θυμάμαι κανείς να υποστήριξε τόσο ακραία φαινόμενα ή από τη μία πλευρά ή από την άλλη.
Απλά, όταν στην οικογένειά μου π.χ. στους 10 οι 8 είμαστε κλέφτες, και στις υπόλοιπες οικογένειες στους 10 οι 2 είναι κλέφτες, πρέπει πρώτα να απομακρυνθεί η δική μου οικογένεια.
Και κάτι ακόμα, το θέμα του κράτους το έχουμε χιλιοτραγουδήσει...., την ανικανότητα του επίσης. Οπότε το να ψάχνουμε λύση απο' κει όπως ξαναείπα είναι όνειρο θερινής νύχτας το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δούμε (κι'αυτό αν), που ρίχνουμε την ψήφο μας.
Αυτό τώρα τι ακριβώς σημαίνει, ότι εγώ δεν μπορώ να αγανακτώ όταν φοβάμαι να ζήσω??? ή ότι δεν μπορώ να το πω μήπως κατηγορηθώ για ρατσίστρια??

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
1. Το ότι ακούγονται διαφορετικές απόψεις από τη δική μας δε σημαίνει ότι δικαιούμαστε να χρησιμοποιούμε υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

2. Το τι κάνει και τι δεν κάνει η διαχειριστική ομάδα δεν είναι αντικείμενο συζήτησης. Αν υπάρχει ανάμεσά σας κανένας full-time moderator σε εθελοντική μάλιστα βάση, περιμένω αίτηση πρόσληψης με βιογραφικό προϋπηρεσίας και χρόνους απόκρισης, για να αντιδρά στα report σας εντός του χρονικού διαστήματος που ορίζετε εσείς ως "αποδεκτό".

3. Το ότι οι πολιτικές συζητήσεις απαγορεύονται στα περισσότερα φόρουμ του κόσμου δεν είναι τυχαίο. Ας προσπαθήσουμε εδώ που υπάρχει ανοχή, να διατηρήσουμε το προνόμιο αυτό, διότι περί τέτοιου πρόκειται. Αν συνεχιστούν οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί, το μόνο που θα κερδιθεί θα είναι να κλειδωθεί το θέμα και να απαγορευτούν οι συζητήσεις πολιτικού/κοινωνικού περιεχομένου. Αυτό θέλουμε;

Ελπίζω να είμαι σαφής, μπορείτε να συνεχίσετε την κουβέντα :)

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Δεν ειπε ολοι, ειπε η συντριπτικη πλειοψηφια. Και δεν εχει αδικο. Αρκει να πιασεις κουβεντα μαζι τους για να καταλαβεις... Και στα ΜΑΤ και στο στρατο οι νορμαλ ξεχωριζουν σαν τη μυγα μεσ' το γαλα. Κι οπως παρεξηγειται χεστηκα, να πατησει report.

τουλάχιστον τράβα καζανάκι χριστιανέ μου...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Απλά, όταν στην οικογένειά μου π.χ. στους 10 οι 8 είμαστε κλέφτες, και στις υπόλοιπες οικογένειες στους 10 οι 2 είναι κλέφτες, πρέπει πρώτα να απομακρυνθεί η δική μου οικογένεια.
Το να απομακρυνθουν οι 8 απο τη δικη σου οικογενεια και οι 2 απο τις υπολοιπες οικογενειες (δηλαδη οι κλεφτες, μην μπερδευτεις και μου απομακρυνεις αλλους) σου εχει περασει απο το μυαλο;

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Αυτο παλι πως το οριζεις; Ολοι αυτοι που τωρα ειναι νομιμοι ως λαθραιοι ηρθαν τη δεκαετια του '90 και στην πορεια νομιμοποιηθηκαν. Ουτε τοτε υπηρχε καμια διαδικασια που ακολουθωντας την μπορουσε ο ενδιαφερομενος να ερθει στην Ελλαδα με νομιμο τροπο. Θυμαμαι το 1992 που ετυχε να περασω τα συνορα στην Κρυσταλοπηγη, εβλεπα στην Αλβανικη πλευρα ρακενδυτους ανθρωπους με ολα τα υπαρχοντα τους μεσα σε σακια απο αλευρι, να καθονται και να περιμενουν να νυχτωσει για να παρουν τα βουνα και να ερθουν στην Ελλαδα. Και ηταν πληθος τεραστιο οχι αστεια: οσο εκει που πηγαινε το ματι. Και απο οτι μου ελεγαν καθε απογευμα μαζευοταν εκει νεο πληθος για να περασει απο την δωθε μερια του βουνου. Αυτοι λοιπον οι "λαθραιοι" ηρθαν στην Ελλαδα και ως λαθραιοι μαζαψαν φρουτα, εκτισαν οικοδομες, φροντισαν τους γερους μας, τα παιδια μας και τα σπιτια μας. Στην πορεια νομιμοποιηθηκαν και "εσωσαν" με τα ενσημα τους το ΙΚΑ, διευρυνοντας τη βαση της πυραμιδας. Την ιδια λοιπον αντιμετωπιση απο το ελληνικο κρατος ζητουν και οι σημερινοι "λαθραιοι", ασχετα αν στο μεταξυ και αυτοι εχουν πληθυνει παρα πολυ και το κρατος μας βρισκεται σε οικονομικη υφεση, οποτε δουλειες δεν υπαρχουν.
Ουτε ολοι οσοι ηρθαν τη δεκαετια του '90 ηταν λαμπρα παιδια, καθαρματα υπηρχαν και αναμεσα τους, ουτε ολοι οι οποιοι σημερα ειναι χωρις αδεια παραμονης και εργασιας ειναι αποβρασματα. Και φυσικα ουτε ολοι οι ελληνες ειναι λαμπρα παιδια και ουτε ολοι ειναι καθαρματα. (παλι λεμε τα αυτονοητα!)
Θα σου υπενθυμίσω ότι το 1992, με την πρώτη φουρνιά που ήρθε από την Αλβανία (όταν ο Χότζας άνοιξε τις φυλακές), είχαμε πάλι μεγάλο πρόβλημα εγκληματικότητας σε σχέση με τα έως τότε ελληνικά δεδομένα.Τότε άρχισε ν' αλλάζει η καθημερινότητά μας.
Αργότερα μέσα στην ίδια δεκαετία , σαφώς ήρθαν διαφόρων λογιών άνθρωποι, και λογικά όπως σ'όλες τις κοινωνικές ομάδες υπήρχαν λαμπροί και υπόκοσμος.
Σήμερα όπως και στις αρχές του 90, είμαστε πάλι σε μια νέα πραγματικότητα. Τότε όπως έχω αναφέρει σε αρχικό post, φοβόμασταν για την περιουσία μας. Τώρα για την σωματική μας ακεραιότητα.
Επίσης το γεγονός ότι πλέον αυτό το κράτος μπορεί να μην χωράει άλλους, όταν δεν χωράει ήδη τους ντόπιους δεν το θεωρείς ένα θέμα?
Το 1990 Έρση μου ήμουν σχεδόν έφηβη τώρα είμαι μεσήλικας. Τα πράγματα αλλάζουν για όλους.

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Το να απομακρυνθουν οι 8 απο τη δικη σου οικογενεια και οι 2 απο τις υπολοιπες οικογενειες (δηλαδη οι κλεφτες, μην μπερδευτεις και μου απομακρυνεις αλλους) σου εχει περασει απο το μυαλο;
Απαντώ και αποσύρομαι, γιατί ή κάποιοι δεν διαβάζουν ολόκληρα τα post που γράφουν οι υπόλοιποι,και απαντούν μεμονωμένα σε κάποια ανάρτηση ή απλώς θέλουν να πούνε τα δικά τους, ή εγώ ξέχασα να διαβάζω.. Σ'ολες τις περιπτώσεις θεωρώ άτοπο να συνεχίσω.
Τριπάκια ακριβώς αυτή είναι η άποψή μου, να απομακρυνθούν όλοι, αλλά να προηγηθεί το μπουλούκι.. (μην ανησυχείς δεν μπερδεύομαι, δεν ξέρω με τι μέτρο κρίνεις ποιοι μπερδεύονται και που, αλλά δεν χρειάζονται όλοι λαμπρές υποδείξεις από φωτεινούς εγκεφάλους) οπότε μάλλον μου έχει περάσει από το μυαλό.
Αυτό που φοβάμαι τώρα μήπως μου περάσει ξαφνικά από το μυαλό είναι καμιά σφαίρα.
Όσο για την ειρωνία με την οποία γενικά απαντάς (και όχι μόνο εσύ), θα σου απαντήσω ότι είναι χάρισμα που η φύση μου χάρισε απλόχερα, απλά πριν πολλά χρόνια έφηβη ακόμη συνειδητοποίησα ότι δεν είναι από τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά που σέβομαι... οπότε σε μια προσπάθεια αυτοβελτίωσης φρόντισα να το σταματήσω....

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Oι παππούδες μας πήγαιναν στην ξενιτιά με προσκλήσεις απ' το Γερμανικό ή το Αμερικάνικο κράτος που χρειάζονταν χέρια εργασίας σε συγκεκριμένα μέρη και εργοστάσια. Αυτό προϋπόθετε ότι είχαν χαρτιά απ΄το Ελληνικό κράτος και πιστοποιητικά απ΄το κράτος υποδοχής ότι ήταν υγιείς.
Στο Έλις Άιλαντ δε γίνοταν το ξεσκαρτάρισμα αυτών που δεν πληρούσαν τις προυποθέσεις υγείας?
Ετσι για την ιστορία να σου πω , οτι δυο θείοι μου ήταν παρανομα χωρις αδεια εργασιας στην Αμερικη , την δεκαετια του ΄60 και δουλευαν τουλαχιστον 10 χρονια χωρις πρασινη κάρτα και πληρώνονταν με μαυρα λεφτα .
Για τον έναν δε, εχω αμφιβολιες για το πόσο "καθαρές" ήταν οι δουλειες που εκανε !!!
Γυρίζοντας μας ελεγαν οτι ήταν πολλοί οι Ελληνες που ήταν παρανομα στην Αμερική εκείνα τα χρονια ....

Αλλά μην πάμε τόσο πίσω . Τα μιλιουνια Μεξικάνοι αλλά και άλλοι Λατινοι
πως δουλευουν στη Καλιφορνια ; Οι περισσοτεροι παρανομοι είναι ....

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Επίσης έχω πολλούς φίλους που μεγάλωσαν σαν παιδιά μεταναστών, πρόσεξε... όχι λαθρομεταναστών..
Ηδη διαχωριζεις τους μεν απο τους δε. Να τους βαλλουμε και κανενα αστερι στο πετο;

Ουτως η αλλως και τα παιδια των σημερινων νομιμων μεταναστων με τους οποιους κανεις παρεα, υπηρξαν στο παρελθον παιδια λαθραιων η παρανομων καλυτερα. Βλεπεις δεν υπαρχει καμια νομικη διαδικασια με την οποια οι ενδιαφερομενοι να μπορεσουν αποκτησουν καποια επαγγελματικη θεση στην Ελλαδα. Δηλαδη δεν υπηρχε ουτε υπαρχει διαδικασια με την οποια θα μπορουσαν να πανε στο ελληνικο προξενειο των Τυραννων, του Αργυροκαστρου της Κορυτσας και οπου αλλου και να υποβαλλουν καποια αιτηση για αδεια εργασιας και παραμονης, ετσι οπως εφυγαν οι ελληνες μεταναστες στην Γερμανια, Βελγιο, Σουηδια και Αυστραλια τις δεκαετιες του πενηντα και του εξηντα. Αλλιως χαζοι ηταν να μην το κανουν και να προτιμησουν να παρουν τα βουνα; Οποτε πηραν και αυτοι λοιπον τα βουνα και λαθραιως εισηλθαν, παρανομως δουλεψαν τα πρωτα χρονια και κατοποιν ψηφισθηκε νομος ο οποιος τους νομιμοποιησε και τα "παρανομα" τεκνα τους εγιναν και αυτοι νομιμοι φιλοι σου.

Σήμερα όπως και στις αρχές του 90, είμαστε πάλι σε μια νέα πραγματικότητα. Τότε όπως έχω αναφέρει σε αρχικό post, φοβόμασταν για την περιουσία μας. Τώρα για την σωματική μας ακεραιότητα.
Η διαφορα της σημερινης νεας πραγματικοτητας, οπως λες, σε σχεση με το 1990 εγγυται στο εξης:
1ον Το χρωμα του δερματος: Μολις εφαγαν και πηραν κανενα δραμι και ντυθηκαν ανθρωπινα οι Αλβανοι, δεν ξεχωριζαν καθολου απο τον υπολοιπο γενικο πληθυσμο. Βοηθησε σε αυτο και μια κοινη βαλκανικη βαση στον τροπο ζωης μας. Επισης ακομη και οι μουσουλμανοι Αλβανοι δεν πολυτραβουσαν ιδιαιτερο ζορι με τα της θρησκειας τους, με συνεπεια να μην διαχωριζονται απο τον τοπικο χριστιανικο πληθυσμο. Οι Πακιστανοι Αφρικανοι κλπ θα ξεχωριζουν παντα και λογω χρωματος και εν πολλοις λογω θρησκειας με την οποια ειναι απολυτως δεμενοι. Η ενσωματωση τους ειναι εξαιρετικα δυσκολη, ακομη και αν παρουν αδειες εργασιας και παραμονης. Δεν ειμαστε δα και τοσο ανεκτικη κοινωνια.

2ον Η σημερινη οικονομικη συγκυρια δεν ειναι καλη, οποτε δεν υπαρχουν και πολλες δουλειες για να καλυφθουν και αυτοι οι μεταναστευτικοι πληθυσμοι. Βεβαια ειναι εξαιρετικα χρησιμοι οταν για παραδειγμα μαζευουν ανασφαλιστοι τις φραουλες στη Μανωλαδα και στο τελος δεν πληρωνονται κιολας απο τα συννομα αφεντικα.

Κατα τα αλλα και τοτε τη δεκαετια του '90 υπηρξαν καποια εγκληματα και κατα της ζωης, τα οποια τα ειχαν διαπραξει μεταναστες οπως και σημερα, την αντιδραση στα οποια εξισου την ειχαν υποδαυλισει τα ΜΜΕ και τοτε, μονο που τοτε ηταν εποχες ευωχιας και το πραγμα περνουσε πιο απαλα στην κοινη γνωμη και δεν εφερνε τετοιου τυπου αντιδρασεις. Τωρα με τετοια ανεργια καποιος πρεπει να φταιει: ο μεταναστης κατα προτιμηση και οχι τα αρχιλαμογια που ρημαξαν την Ελλαδα επι τοσα χρονια. Οποτε και κρατικα οχι μονο δε θα καταπολεμειται ο ρατσισμος εναντι των μεταναστων, αλλα θα ενθαρυνεται κιολας: οσο οι εξαγριωμενοι μικροαστοι εχουν στρωσει στο κυνηγι μεταναστες (νομιμους, παρανομους, λαθραιους, μαυρους, σχιστοματηδες, μουσουλμανους κλπ), τοσο αυτοι που εφεραν την χωρα μας σε αυτο το σημειο θα τη βγαζουν καθαρη. Δεν ειναι δυνατον, αλλωστε, να κυνηγα κανεις δυο στοχους συγχρονως.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom