• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Oι Άθλιοι...

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
δεν ειμαι ανθελληνας, και ουτε ειμαι υπερ της αθροας εισροης λαθρομεταναστων κλπ κλπ

αλλα καθομαστε και λεμε για το τι αποψη εχουν για τις γυναικες οι Μουσουλμανοι οταν εμεις, που δημιουργησαμε και μεταδωσαμε τον πολιτισμο κλπ σε ολο τον κοσμο, ειχαμε την γυναικα στην αρχαια ελλαδα απλα ως σκευος τεκνοποιησης....
ουτε καν σκευος ηδονης (αν ειναι αληθεια οσα λεγονται)

"Σε ό,τι αφορά στην γυναίκα στην αρχαία Ελλάδα -και όχι μόνο στην αθηναϊκή δημοκρατία- η πρώτη κύρια δυσκολία που αντιμετώπιζε ένα νεογέννητο κορίτσι ήταν να του επιτραπεί να ζήσει καθώς η γέννηση ενός θηλυκού μέλους θεωρείτο ανώφελο επιπρόσθετο έξοδο για τον οίκο.....Η γυναίκα δια βίου δεν είχε καμία εξουσία, ούτε καν στην ίδια της την ύπαρξη....."

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί αν εσύ πεις τους αστυνομικούς βλαμμένους ακραίους το post σου θα μείνει να διαβαστεί και αν πω εγώ ότι υπάρχουν και φανατισμένοι ισλαμιστές στην Ελλάδα (που κατευθύνονται από μουλάδες) το post μου θα σβηστεί... οπότε δεν έχει καν νόημα να αφιερώσω άλλο χρόνο!
Δεν υπαρχει η περιπτωση να ισχυει και το ενα και το αλλο; Απο που και ως που η υπαρξη της μιας κατηγοριας αυτοματως αποκλειει την υπαρξη της αλλης;
Βεβαια μεχρις στιγμης δεν εχουμε δει σοβαρες ενεργειες απο τους φανατισμενους ισλαμιστες, οπως εχουμε δει πραξεις ασυμερτρης βιας απο τα ΜΑΤ, αλλα μεσα στην ολη διαλυση, ουτε αυτην την περιπτωση θα ξερουμε πως να τη διαχειριστουμε, οταν με το κακο εμφανισθει. Εδω δεν ξερουν πως να τη διαχειρισθει η Αγγλια, η Γαλλια και η Γερμανια που ηδη αντιμετωπιζουν τετοια προβληματα, εμεις θα τα καταφερουμε;

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Αποτελούν κάποια ιδιαίτερη φυλή τα ΜΑΤ και δεν το γνώριζα;
Για πες να μάθουμε κι εμείς.

Όπως μπορούμε να λέμε για τους πολιτικούς,τους πιλότους,τους ταξιτζήδες έτσι μπορούμε να σχολιάζουμε και τα ΜΑΤ,που είναι και κρατικοί λειτουργοί μάλιστα άρα εκτεθειμένοι σε κάθε κριτική.

Τρικυμία εν κρανίω κι εσύ κι ο φίλος σου.
είναι ελαφρώς αστεία τα λεγόμενά σου.
δηλαδή όταν εσύ βρίζεις είναι ''σχολιασμός''. χαίρετε.

ANEL

Member
το πως μέσα σε 9 σελίδες ενός θέματος που έχει τον τίτλο οι αθλιοι,έχουν συζητηθεί 850 διαφορετικά και άσχετα μεταξύ τους θέματα,είναι αξιοθαύμαστο!
ξαναρωτάω εγώ τώρα,καμιά λύση βλέπουμε(στο θέμα μετανάστες-εγκληματικότητα) ή απλά σκοτώνουμε την ώρα μας???

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
το βέλγιο δεν ζει καθόλου μέρες ευημερίας στον οικονομικό επίπεδο...επίσης λόγω του πολιτικού του συστήματος που είναι εντελώς αποκεντρωμένο στις 2 μεγάλες γλωσσικές περιφέρειες που το αποτελούν δεν αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα που θα υπήρχαν σε μία άλλη χώρα χωρίς αυτό το σύστημα.
Συμφωνώ ότι το Βέλγιο τώρα δεν ζει μέρες ευημερίας και στα υπόλοιπα που επισημαίνεις.
Το θέμα όμως είναι ότι συγκρίνουμε γενικώς ανόμοια πράγματα. Το Βέλγιο αν ήταν οποιαδήποτε άλλη μικρή χώρα θα είχε γκρεμιστεί από τα χρέη, εδώ και χρόνια, αλλά τη γλυτώνει επειδή είναι η έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης δηλαδή το πληρώνουμε όλοι μαζί. Αυτή είναι η άποψη φίλου που ζει μόνιμα εκεί τουλάχιστον 12-13 χρόνια και μαζί με την οικογένεια του (γονείς και 5 αδέλφια επίσης με τις οικογένειές τους), είναι από τους πιο παλιούς εισαγωγής τροφίμων (ο πατέρας ξεκίνησε πριν τουλάχιστον 35-40 χρόνια).
Αυτό ακριβώς μου είχε πει όταν πριν περίπου 8-9 χρόνια με είχε φιλοξενήσει σπίτι του. Μου είχε κάνει εντύπωση τότε σε μια διαδρομή περίπου μίας ώρας από το σπίτι του, πήγαμε σ'ένα Ολλανδικό χωριό, βράδυ (ούτε που θυμάμαι το όνομά του χωριού- μικρής τότε πόλης?), και μου έκανε εντύπωση το πόσο απίστευτα ήταν όλοι οι εθνικοί δρόμοι φωταγωγημένοι σαν χριστουγενιάτικα δέντρα, και είπα ότι το ρεύμα πρέπει να στοιχίζει μια περιουσία στο δημόσιο. Μου απάντησε ...όχι στοιχίζει μια περιουσία στην Ευρωπαϊκή Ένωση... και μου έκανε και μια μεγαλύτερη ανάλυση σχετικά με το τι γενικά στοιχίζει το Βέλγιο σαν έδρα της , σε όλους μας.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
το πως μέσα σε 9 σελίδες ενός θέματος που έχει τον τίτλο οι αθλιοι,έχουν συζητηθεί 850 διαφορετικά και άσχετα μεταξύ τους θέματα,είναι αξιοθαύμαστο!
ξαναρωτάω εγώ τώρα,καμιά λύση βλέπουμε(στο θέμα μετανάστες-εγκληματικότητα) ή απλά σκοτώνουμε την ώρα μας???
τουλάχιστον το θέμα χρησιμεύει ώστε κάποιοι να βγάζουν ότι απωθημένα έχουν προς διάφορες ομάδες του πληθυσμού οπότε απο αυτή την άποψη έχει ουσία.

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Δεν τίθεται θέμα φιλειρηνισμού και χριστιανικών αισθημάτων εδώ αλλά φυλετικού μίσους.Αν δεν μπορείς να διακρίνεις τη διαφορά,απλώς λυπάμαι.
Kαι 'γω λυπάμαι.... Δεν είναι θέμα κανενός είδους φυλετικού μίσους. Είναι θέμα ασφάλειας και επιβίωσης το οποίο για κάποιο προσωπικό σου λόγο υποθέτω αρνείσαι να το δεις.
Το να μην μπορείς να περπατήσεις δίπλα στο σπίτι σου, όχι με το φόβο της κλοπής αλλά με το φόβο του θανάτου για όσους ανθρώπους έχουν μεγαλώσει με κάποιο σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη... είναι τεράστιο πρόβλημα.
Είναι γεγονός ότι σε κάποιες φυλές... όπως το ονομάζεις ή σε κάποιες θρησκείες η ανθρώπινη ζωή δεν έχει μεγάλη αξία...
Συγνώμη που μεγαλώσαμε σε μια Ελλάδα που μας έδινε την πολυτέλεια να δίνουμε αξία στην ανθρώπινη ύπαρξη, εξ'άλλου σιγά-σιγά, αρχίσαμε να το ξεχνάμε... κάτι οι διάφορες φυλές, κάτι οι διάφοροι φίλοι...... χάσαμε το μπούσουλα...

XRISTOS71

Member

Mε ποιό σκεπτικό ξαναρωτάς αν βλέπουμε λύση στο πρόβλημα
εμείς θα λύσουμε το πρόβλημα αυτό ????
εδω δεν το λύνουν αυτοί που πρέπει

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί αν εσύ πεις τους αστυνομικούς βλαμμένους ακραίους το post σου θα μείνει να διαβαστεί και αν πω εγώ ότι υπάρχουν και φανατισμένοι ισλαμιστές στην Ελλάδα (που κατευθύνονται από μουλάδες) το post μου θα σβηστεί... οπότε δεν έχει καν νόημα να αφιερώσω άλλο χρόνο!

Εννοείς ότι υπάρχουν χιλιάδες φανατισμένοι ισλαμιστές στην Ελλάδα...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Φανατισμένοι Χριστιανοί να δεις........!

Traveller

Member
Το post δεν το άνοιξα για να προτείνει ο κάθε πικραμένος λύσεις... αλλίμονο...

Οσο είναι άδικο και ισοπεδωτικό να χαρακτηρίζουμε τον κάθε μετανάστη φανατικό Ισλαμιστή, εχθρό της Ελλάδας και χαμένο κορμί άλλο τόσο άδικο και ισοπεδωτικό είναι να χαρακτηρίζουμε τους ματατζήδες φασίστες και διεστραμένους που σαν ευχαρίστηση έχουν να δέρνουν τον κόσμο...

Σαφώς υπάρχουν φανατικοί ισλαμιστές που δεν σέβονται την χώρα που τους φιλοξενεί όπως βεβαιότατα υπάρχουν σαδιστές ματατζήδες που έχουν βίτσιο το να βαράνε στο ψαχνό... πιστεύω όμως ότι και οι δύο περιπτώσεις είναι θλιβερές μειοψηφίες...

Επί του προκειμένου... εγώ π.χ όντως δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω την δουλειά του ματατζή γιατί δεν με εκφράζει το όλο σύστημα καταστολής... δεν μπορώ να καταδικάσω όμως αβασάνιστα όλους αυτούς που μη έχοντας κάτι άλλο να κάνουν βρίσκουν δουλειά στα ΜΑΤ... αρνούμαι να δεχθώ ότι υπάρχει σοβαρή πλειοψηφία νέων που "διασκεδάζει" κτυπώντας κόσμο και κυνηγώντας μαύρους ή Πακιστανούς... επαναλαμβάνω, η δουλειά στα ΜΑΤ είναι κάτι που εγώ δεν θα μπορούσα να κάνω, αλλά κατανοώ ότι όταν η ανεργία και η ανέχεια καλπάζουν θα βρεθούν κάποιοι που θα δουλέψουν και στα ΜΑΤ... ε κάπου δεν είναι υπερβολικό για να μην πω κάτι πιο βαρύ όλοι αυτοί να χαρακτηρίζονται διεστραμένοι maltakias?

Γιαυτό ακριβώς άνοιξα αυτό το ποστ... για να καταδικάσω μερικά πράγματα και να ανοίξω μάτια και αυτιά... η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου να γίνει πλειοψηφία σε αυτές τις ευαίσθητες γειτονιές... όσο το κράτος θα κλείνει τα μάτια στο πρόβλημα τόσο οι γνωστοί νταήδες θα βρίσκουν εύφορο έδαφος για να περνάνε με τον τρόπο τους τις διεστραμένες ιδέες τους... δεν εννοώ πως ξαφνικά οι κάτοικοι θα γίνουν φασίστες, προς Θεού, απλά λέω ότι οι κάτοικοι σε αυτές τις περιοχές είναι απελπισμένοι και πιάνονται από όπου βρουν...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom