• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Low cost μετακινησεις (τρενο, λεωφορειο)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Και τον περασμένο Νοέμβρη πήρα ταξί (private cab) απ' το Hampstead για το Heathrow, με πήρε απ' το σπίτι μου και πλήρωσα 25 λίρες - τζάμπα (για μένα).
Ειναι βεβαια πολυ μικροτερη διαδρομη.

Ασχετο: το Hampstead ειναι μια απο τις ωραιοτερες περιοχες του Λονδινου κι για οσους εχουν δει τα κλασσικα αξιοθεατα, αξιζει μια βολτα εκει. Εκει βρισκεται και ο πιο ακριβος δρομος του κοσμου (για αγοροπωλησιες) η Bishops Avenue.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τα έχω δει τα minicabs. Γιαυτό το λέω! Εγώ γύρισα 5 γενάρη με easybus και τα βρήκα πριμα για 4 λίρες την απλή διαδρομή. Το μόνο ελάττωμα ήταν η αφετηρία τους στο West Brompton που το θεώρησα λίγο μακρυά από εκεί που έμενα. Πάντα με easybus μετακινούμε από Γκάτγουικ, δεν πετάω έτσι τα λεφτά μου!
Εγω παλι παιρνω το southern απο Victoria με 3.75 λιρες . Αρα κερδιζω 0.25 λιρες. Επειδη ομως φτανω μιση ωρα και νωριτερα απο σενα παω και πινω καφε κι ετσι ξοδευω παραπανω και πεταω τα λεφτα μου. Εχεις δικιο την αλλη φορα με τα ποδια...

panosast

Member
το easy bus ποση ώρα κάνει για γκατγουικ με βάση την εμπειρία σας?έχει καθυστερήσεις σε ώρες αιχμής?

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Και τις 3 φορές που το πήρα έκανε 60-65 λεπτά με νορμάλ κίνηση, όσο δηλαδή λέει και στη σελίδα του easybus. Το τρένο της southern όμως κάνει 30-35 λεπτά με τα ίδια περίπου χρήματα και ως τρένο δεν πέφτει ποτέ σε κίνηση.

Traveller

Member
Τελικά ποιός έχει δίκιο ρε παιδιά στο θέμα της μετακίνησης από το lgw στην πόλη? Ο babaduma ή ο Peter? Ποιός από τους δυο γράφει ανακρίβιες και μπαρούφες?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τελικά ποιός έχει δίκιο ρε παιδιά στο θέμα της μετακίνησης από το lgw στην πόλη? Ο babaduma ή ο Peter? Ποιός από τους δυο γράφει ανακρίβιες και μπαρούφες?
Ο κουμπαρος

Traveller

Member
Και στο θέμα του Easy bus και του τρένου σε σχέση με την τιμή ποιός έχει δίκιο ρε παιδιά για να καταλήξουμε κάπου? Ο tripakias λέει βλακείες ή ο Peter? Tι μας συμφέρει τελικά για να ξέρουμε? Καθαρές απαντήσεις γιατί με μπερδέψατε... ποιός είναι ο άσχετος και ποιός ο σχετικός? Ποιός πραγματικά ξέρει και ποιός μπουρδολογεί? Τρένο ή το Easy bus της λατρεμένης?

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Δίκιο έχει αυτός που διαθέτει τα λιγότερα χρήματα. Οι πλούσιοι δεν μπαίνουν καν σε τέτοια φόρουμ για συμβουλές.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Και στο θέμα του Easy bus και του τρένου σε σχέση με την τιμή ποιός έχει δίκιο ρε παιδιά για να καταλήξουμε κάπου? Ο tripakias λέει βλακείες ή ο Peter? Tι μας συμφέρει τελικά για να ξέρουμε? Καθαρές απαντήσεις γιατί με μπερδέψατε... ποιός είναι ο άσχετος και ποιός ο σχετικός? Ποιός πραγματικά ξέρει και ποιός μπουρδολογεί? Τρένο ή το Easy bus της λατρεμένης?
Απαντησα ηδη:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Γυρεύοντας πας μου φαίνεται. Σου απάντησε ήδη ο Peter. Εσύ τι δουλειά έχεις εδώ μέσα; Να πάρεις τον οδηγό σου και τη Ρολς σου και να μας αδειάζετε τη γωνιά. Αμάν πια...

Traveller

Member
Βρε αγόρια κάποιος από τους δυό σας λέει μπαρούφες... φτάνω στο lgw και θέλω να πάω φτηνά στο κεντρικό Λονδίνο... ποιός είναι ο φτηνότερος τρόπος? Το Easybus ή το τρένο... αφήστε τις σάχλες και βοηθήστε με... με μπερδέψατε... κάποιος λέει ανακρίβιες... μεγάλα παιδιά είμαστε και πιστεύω έχετε και οι δυο το θάρρος της γνώμης του... ας πει αυτός που έκανε λάθος δεν ήξερα καλά και έγραψα κάτι λάθος... δεν είναι και τραγικό πιά... περιμένω...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Βρε αγόρια κάποιος από τους δυό σας λέει μπαρούφες... φτάνω στο lgw και θέλω να πάω φτηνά στο κεντρικό Λονδίνο... ποιός είναι ο φτηνότερος τρόπος? Το Easybus ή το τρένο... αφήστε τις σάχλες και βοηθήστε με... με μπερδέψατε... κάποιος λέει ανακρίβιες... μεγάλα παιδιά είμαστε και πιστεύω έχετε και οι δυο το θάρρος της γνώμης του... ας πει αυτός που έκανε λάθος δεν ήξερα καλά και έγραψα κάτι λάθος... δεν είναι και τραγικό πιά... περιμένω...

Τα ποδαρακια ειναι ο φθηνοτερος τροπος... κανεις και προπονηση για τους Ολυμπιακους.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom