• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Low cost μετακινησεις (τρενο, λεωφορειο)

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Αν δεν έχεις επιχειρήματα, καλύτερα να σιωπήσεις. Μην βάζεις λίνκ με εταιρίες ταξί στο θέμα Low cost μετακινησεις (τρενο, λεωφορειο)!
Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Εσύ είπες ότι το ταξί κάνει τόσο για να επιχειρηματολογήσεις. Σου αντιτείναμε ότι δεν είναι έτσι όπως τα λες και το αποδείξαμε (σε αντίθεση με σένα που λες ό,τι σου κατέβη). Ή κάνεις τον χαζό ή είσαι. Άλλη επιλογή δεν υπάρχει...

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
τελικα ποσο παει το πηγαινε ελα gatwick-london centre με τρενο? με τι συμφερει να παω? φτανω σαββατο απογευμα κ ξαναφευγω την κυριακη το πρωι οποτε εχω ολο κ ολο ενα απογευμα για να δω το λονδινο.
28 λίρες κάνει το πάνε-έλα όπως έγραψα. Αν όμως πιέζεσαι χρονικά, πάρε κανά ταξάκι, τα παιδιά από πάνω προτείνουν τα minicabs, λένε ότι συμφέρουν. Αν πάλι πιαστείς εκεί μέσα, τα ξαναλέμε!

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Εσύ είπες ότι το ταξί κάνει τόσο για να επιχειρηματολογήσεις. Σου αντιτείναμε ότι δεν είναι έτσι όπως τα λες και το αποδείξαμε (σε αντίθεση με σένα που λες ό,τι σου κατέβη). Ή κάνεις τον χαζό ή είσαι. Άλλη επιλογή δεν υπάρχει...
βρε Μπαμπανταμ, 120 λίρες κάνει από Λίβερπουλ στριτ για Γκάτγουικ η απλή διαδρομή, εκεί ήμουν και ρώτησα επιτόπου. 120 λίρες! Πάνε ρώτα εκεί που ρώτησα και εγώ και μετά διαφώνησε μαζί μου.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
τελικα ποσο παει το πηγαινε ελα gatwick-london centre με τρενο? με τι συμφερει να παω? φτανω σαββατο απογευμα κ ξαναφευγω την κυριακη το πρωι οποτε εχω ολο κ ολο ενα απογευμα για να δω το λονδινο.
National Rail Enquiries - Official source for UK train times and timetables

Με μια προχειρη αναζητηση που εκανα για αναχωρηση το Σαββατο στις 18:00 περιπου και επιστροφη στο Gatwick γυρω στις 22:30, το εισιτηριο βγαινει 12.60 pounds.

fotast

Member
28 λίρες κάνει το πάνε-έλα όπως έγραψα. Αν όμως πιέζεσαι χρονικά, πάρε κανά ταξάκι, τα παιδιά από πάνω προτείνουν τα minicabs, λένε ότι συμφέρουν. Αν πάλι πιαστείς εκεί μέσα, τα ξαναλέμε!
Θα πιαστεί στα mini-cabs?Με τοσο χώρο που έχουν.Τι λές τώρα?

Δεν μιλάω για κόστος απλά για τον χώρο.

adikoxameni

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μυτιληνη
Ταξίδι-Όνειρο
Μαιάμι,Λος Άντζελες,Χαβάη
ευχαριστω.ειναι καλυτερα να τα κλεισω απο το ιντερνετ?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
@adikoxameni μην τον ακους...

βρε Μπαμπανταμ, 120 λίρες κάνει από Λίβερπουλ στριτ για Γκάτγουικ η απλή διαδρομή, εκεί ήμουν και ρώτησα επιτόπου. 120 λίρες! Πάνε ρώτα εκεί που ρώτησα και εγώ και μετά διαφώνησε μαζί μου.
Αν μιλας για cab ειναι περιπου 120 pounds. Αυτα ομως τα παιρνεις για μετακινησεις στο κεντρο. Ο babaduma εγραψε για λιμουζινες που ειναι πολυ φθηνοτερες.

adikoxameni

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μυτιληνη
Ταξίδι-Όνειρο
ηρεμα παιδια μην μαλωνετε.λολ.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
ευχαριστω.ειναι καλυτερα να τα κλεισω απο το ιντερνετ?
καλυτερα με τη λογικη οτι αν πας απο κει μπορει να μην υπαρχει διαθεσιμο εισιτηριο σε αυτη την τιμη.

@peter Στα minicab δεν πιανεσαι ειναι κανονικα αυτοκινητα ή βανακια και εννοειται παρασαγγας πιο ανετα απο τα easybus.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Το πού ρώτησες εσύ δεν ξέρω, εσύ ξέρεις αλλά ούτε μας λες. Το λινκ που έδωσα βγάζει 58 λίρες από South Gatwick για Chelsea (3 άτομα). Ούτε το ήξερα, ούτε το χρησιμοποίησα. Απλά μόλις διάβασα αυτό που έγραψες, έψαξα 3 λεπτά στο google και το βρήκα. Μπορεί να έχει φτηνότερα, μπορεί και ακριβότερα. Και τον περασμένο Νοέμβρη πήρα ταξί (private cab) απ' το Hampstead για το Heathrow, με πήρε απ' το σπίτι μου και πλήρωσα 25 λίρες - τζάμπα (για μένα).

adikoxameni

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μυτιληνη
Ταξίδι-Όνειρο
το θεμα ειναι πως δεν μπορω να ξερω ακομη την ακριβη ωρα οποτε δε μπορω να τα κλεισω.τελωσπαντων,θα δω οταν φτασω.ευχαριστω.

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
καλυτερα με τη λογικη οτι αν πας απο κει μπορει να μην υπαρχει διαθεσιμο εισιτηριο σε αυτη την τιμη.

@peter Στα minicab δεν πιανεσαι ειναι κανονικα αυτοκινητα ή βανακια και εννοειται παρασαγγας πιο ανετα απο τα easybus.
Τα έχω δει τα minicabs. Γιαυτό το λέω! Εγώ γύρισα 5 γενάρη με easybus και τα βρήκα πριμα για 4 λίρες την απλή διαδρομή. Το μόνο ελάττωμα ήταν η αφετηρία τους στο West Brompton που το θεώρησα λίγο μακρυά από εκεί που έμενα. Πάντα με easybus μετακινούμε από Γκάτγουικ, δεν πετάω έτσι τα λεφτά μου!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom