Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Χατίρια δε χαλάω!Τι; Δεν έχει άλλο σήμερα;
Σε ευχαριστώ! Πρέπει να ψυχαγωγηθούμε και βάζω ένα χεράκιΠολυ ενδιαφερον ταξιδι!
Τι ωραια που το μοιραζεσαι μαζι μας
Χατίρια δε χαλάω!Τι; Δεν έχει άλλο σήμερα;
Σε ευχαριστώ! Πρέπει να ψυχαγωγηθούμε και βάζω ένα χεράκιΠολυ ενδιαφερον ταξιδι!
Τι ωραια που το μοιραζεσαι μαζι μας
Μη μου βάζεις ιδέες εσύ....θα αρχισουν να τα πουλανε κοψοχρονιας.
Το ταξίδι είναι πολλά πράγματα μαζί! Μέσα σε αυτά είναι και οι ευτυχισμένες στιγμέςΜήπως και η απόλυτη ευτυχία ;
Κάθε ταξίδι έχει τις "καλύτερες" στιγμές του. Αυτή είναι για μένα η καλύτερη στιγμή μου σε κάθε ταξίδι! Ο ενθουσιασμός και η προσμονή πως τα ωραία ξεκινούν τώρα
100%, δεν υπάρχει γεωλόγος αφιερωμένος στην επιστήμη του που να μη θέλει να το επισκεφτεί.Πάντως το νησί είναι το όνειρο κάθε γεωλόγου πέρα απ' οτιδήποτε άλλο.
Λόγω της αδερφής μου που είναι γεωλόγος ξέρω οτι σε πανεπιστήμιο στην Ισλανδία διατίθεται το κορυφαίο μεταπτυχιακό που μπορεί να βρει κανείς στην Ευρώπη, ειδικότερα δε σε θέματα γεωθερμίας και εναλλακτικών πηγών ενέργειας. Η τιμή φυσικά πριν κάποια χρόνια που το έψαχνε ήταν κάτι παραπάνω από απαγορευτική, πάνω από 70.000 ευρώ, οπότε έμεινε με το όνειρο.Αλήθεια; Ωραία και πάνω απ' όλα ενδιαφέρουσα επιστήμη!
Δεν είμαι "τέτοιος" εγώ. Αφιερωμένος εννοώ. Μόνο πτυχίο έχω πάρει. Δεν έχω δουλέψει ποτέ σαν γεωλόγος. Και τα λίγα που θυμάμαι ακόμα ξεφτίζουν σιγά - σιγά.100%, δεν υπάρχει γεωλόγος αφιερωμένος στην επιστήμη του που να μη θέλει να το επισκεφτεί.
Εεε σε τέτοια θέματα μόνο αυτοί ξέρουν. Ξεχειλίζει το νησί από γεωθερμικά πεδία. Εξάλλου ζεσταίνονται αποκλειστικά μ' αυτά.σε θέματα γεωθερμίας
Ε ναι.....το αξίζει πολύ!!! Και οι φωτογραφίες τον αδικούν....Ο καλύτερος καταρράκτης με στήλες βασάλτη σε όλη τη χώρα!!!!!! Αν τον πετυχαίναμε με ήλιο, ήμουν ικανή να βουτήξω κιόλαςΤον γούσταρες τρελά τον Aldeyjarfoss, εε;;
Μόνο αυτές βρίσκαμε στο σούπερ ρε συυυυυυυ.....Μία μικρή παρατήρηση μόνο... Βρε θηρίο, λίγο αδιαβαστη σε βρίσκω, νερωμενη μπύρα; Εσύ; Μα δεν έκανες έλεγχο για το βασικότερο του ταξιδιού πριν πας;