Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Όλοι οι καλοί χωράνε!!! Το μόνο σίγουρο πάντως είναι οτι θα περάσουμε τέλειαΝα πάρουμε ένα ακόμα πιο μεγάλο και να βάλω το 1/3;
Όλοι οι καλοί χωράνε!!! Το μόνο σίγουρο πάντως είναι οτι θα περάσουμε τέλειαΝα πάρουμε ένα ακόμα πιο μεγάλο και να βάλω το 1/3;
Καλά αυτό το πρώτο ταξίδι σας θα μείνει αξέχαστο!...Κι εγώ στο κάθισμα του οδηγού, μισοδιπλωμένος. Το έκανα 4 νύχτες σε ένα Peugeot 108, ετούτο εδώ είναι μεγαλείο.
Πέρα απ' την πλάκα τώρα, τη λάτρεψα τη χώρα και είδα μόνο μια σταλιά μέρη πέρσι, 4 μερούλες τον χειμώνα. Πάντα ήθελα να κάνω τον γύρο της σε καλοκαιρινό μήνα, αλλά πρώτα έκατσε χειμωνιάτικη επίσκεψη.Όλοι οι καλοί χωράνε!!! Το μόνο σίγουρο πάντως είναι οτι θα περάσουμε τέλεια
Εγώ θέλω να κάνω το αντίθετο απο εσένα...θέλω να πάω και χειμώνα!Πέρα απ' την πλάκα τώρα, τη λάτρεψα τη χώρα και είδα μόνο μια σταλιά μέρη πέρσι, 4 μερούλες τον χειμώνα. Πάντα ήθελα να κάνω τον γύρο της σε καλοκαιρινό μήνα, αλλά πρώτα έκατσε χειμωνιάτικη επίσκεψη.
Οπότε κρατάω σημειώσεις για την επόμενη φορά! Ωραία μας τα λες και μας τα δειχνεις
Η αρχή του "κακού" ήταν .Καλά αυτό το πρώτο ταξίδι σας θα μείνει αξέχαστο!...
Ε ναι, να ολοκληρώσουμε τη μέρα αν σταματήσω και εγώ να μιλώ...Η αρχή του "κακού" ήταν .
Άντε, σταματώ, έχεις κι άλλο κεφάλαιο απόψε, σωστά;;;;;
Οι περισσότεροι που ξέρω το ίδιο θέλουν! Να τη δουν διαφορετικές εποχές, γιατί μπορεί να προσφέρει όντως εντελώς διαφορετικές εικόνες και δραστηριότητες (χειμώνα μπορείς να δεις το βόρειο σέλας ας πούμε).Εγώ θέλω να κάνω το αντίθετο απο εσένα...θέλω να πάω και χειμώνα!
Σε ευχαριστώ πολύ!
Campervam με campervan έχει διαφορά! Το δικό μας ήταν 4χ4 αλλά όχι για μεγάλα ποτάμια. Παρόλα αυτά μπήκαμε σε πολλούς F-roads και περάσαμε αρκετά πιο μικρά ποτάμια. Θα τα πω παρακάτω αυτά.Επειδή έχω αγοράσει εισητήρια για το καλοκαίρι για ισλανδία και προσπαθώ να ψήσω τους συνταξιδιώτες μου να πάρουμε campervan αλλά αυτοί θέλουνε τροχοβίλες έχω μια πολύ βασική ερώτηση.
Αν δεν νοικιάσεις 4χ4 και έτσι αναγκαστικά "κόψεις" τους F-roads χάνεις πολλά;