xenos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ν.Α Ασια
- Ταξίδι-Όνειρο
- Bανουατου/Tαιλανδη
Aυτη η ιστορια Αρχαριοι και Βασιλιαδες εχει καταστρεψει κοσμοΦίλε xene σ'ευχαριστώ πολύ για το θερμό καλωσόρισμα
Τρελάθηκα με την ιστορία σου για το πρώτο ταξίδι σου στην Ταϊλάνδη, μου μετέδωσες όλη σου τη θετική ενέργεια και την αγάπη σου για το μέρος!
Όπως έλεγα και στην go2dbeach για πρώτη επαφή με τη χώρα είχα στο μυαλό μου το εξής: 3 διανυκτερεύσεις Bangkok για να δω τα αξιοθέατα, εν συνεχεία άφιξη στο Πουκέτ (7 διανυκτερεύσεις) απ'όπου σκέφτομαι να κάνω εκδρομές στα Similan Islands,στον κόλπο Phang Nga,στα νησάκια Koh Racha Yai,Coral Island,Koh Rok Nok και ίσως και Krabi αν είναι εφικτό για μονοήμερη...και τελευταίος προορισμός μου να είναι τα νησάκια Phi Phi με 3 διανυκτερεύσεις στο Phi Phi Don για να χαρώ την παραλία των ονείρων μου όταν θα φεύγουν τα μπουλούκια με τους τουρίστες...
Εσύ που είσαι και φαν της Ταϊλάνδης, πως σου φαίνεται το σχέδιό μου? :roll:
Και το Koh Phangan-Koh Tao το έχω στο μυαλό μου σε συνδυασμό με Koh Samui γιατί διάβασα τις ιστορίες των μελών και εντυπωσιάστηκα, αλλά έλεγα μήπως το έκανα αργότερα αυτό το ταξίδι μιας και μου έχει δημιουργηθεί ένα κόλλημα με τα Πι Πι...Α ρε Leonardo τι μας έκανες!!!
Σ`ευχαριστω για τα καλα σου λογια και ευχομαι η θετικη ενεργεια που πηρες να σε ακολουθηση στο ταξιδι σου στην Ταιλανδη.
Με επικεντρο το Πουκετ θες να επισκευτεις τα γυρω νησακια.Super!!!
Το προγραμμα σου μου αρεσει αλλα δεν ξερω αν σε φτασουν οι μερες.
Δες και αν μπορεις να κανεις καμμια διανυκτερευση στα similan πρεπει να ειναι τελεια (δεν εχω παει,αλλα θα τοθελα) κοψε απο καπου αλλου μερες αν μπορεις.
Η προσθεσε κι`αλλες αν γινετε για να μην εισαι στο τρεξιμο.
Παντως σε βρισκω πολυ διαβασμενη με την χωρα!!!!
Αρε Λεοναρντο τι μας κανεις