Mηπως ξαναπηγε Ταιλανδη?τι έγινε;;;; Έχεις σκοπό να συνεχίσεις την ιστορία φέτος ή .... ;;;;;;;
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ, ειλικρινά σημαίνει πολλά που μου δίνεις το ok και με ενθαρρύνεις! Πρώτη μου επαφή με την Ταϊλάνδη θα είναι, πιστεύω θα με εντυπωσιάσει και θα την αγαπήσω, ήδη δηλαδή το έχω κάνει μέσα από εσάς..Η αλήθεια είναι πως έχω ψάξει και διαβάσει πολύ για το μέρος και έχω μελετήσει τις ιστορίες σας, την αναζήτηση την έχω λιώσει και θα συνεχίσω να ψάχνομαι μέχρι την αναχώρηση ! Θυμάμαι χαρακτηριστικά τη ''σκηνή'' στην ιστορία σου που βλέπεις την ταινία ''The Beach'' και δίνεις μια υπόσχεση, και εγώ αυτή την υπόσχεση έχω δώσει στον εαυτό μου και με την πολύτιμη βοήθειά σας δημιούργησα και ένα πλάνο! Με την έγκριση σου δεν έχω και καμία αμφιβολία πλέον...Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί καλά να είμαστε τέλη Φεβρουαρίου ή αρχές Μαρτίου και θα ανοίξω ένα μήνα πριν κάποιο post για να μου δώσετε tips !.....
Σε καποιον σαν εσενα θα το προτεινα αυτο το ταξιδι , γιατι φαινεται οτι ξερεις που πας , τι να περιμενεις , ποσο τουριστικο ειναι το μερος και πως να αποφυγεις οσο μπορεις τα μεγαλα μπουλουκια και στο τελος να περασεις ομορφα.. Απο αυτα που γραφεις (π.χ. 3 διανυκτερεύσεις στο Phi Phi Don ώστε να απολαύσω την παραλία όταν φεύγουν τα τουριστικά καραβάκια ή πολύ νωρίς το πρωί...) φαινεται οτι το εχεις μελετησει καλα το θεμα αλλα και το travelstories γενικοτερα.
nicole.g.<3 Wellcome to the club!!!!Πρώτη μου επαφή με την Ταϊλάνδη θα είναι, πιστεύω θα με εντυπωσιάσει και θα την αγαπήσω, ήδη δηλαδή το έχω κάνει μέσα από εσάς..
Φίλε xene σ'ευχαριστώ πολύ για το θερμό καλωσόρισμαnicole.g.<3 Wellcome to the club!!!!
Ξεκινα με μια Ταιλανδη που ειναι ευκολος και ομορφος προορισμος και σιγουρα θα σου αρεσει.:thailand01:
Κο παγκαν να πας και να καθισεις τις περισσοτερες μερες.