dmdoc
Member
Νάτος ο πενηνταράκιας αναλυτής....είναι πολύ κουραστικές οι εμμονές σου,ούτε ο peter δεν έκανε έτσι.Ανέλυσε τίποτα άλλο για το πενηνταράκι σου,εγώ σε μπούχτισα.
είσαι τιτανοτεράστιος, μπορεί να μη σε συμπαθούσα αλλά τωρα κάτι εχει αρχίσει να αλλάζει... ακόμη και σα μαυρόγατα πάλι τιτανομέγιστος εισαί παιδιά να τσοντάρουμε να ρθει κι ο τράβελερ!!! το παιδί ειναι σιγουράκιΜιλάμε ότι είμαι τρελή μαυρόγατα... μηδέν στα τέσσερα έχω... Τελ Αβιβ, Σαραγόσα, Μόναχο συν ένα στην Αθήνα με τον ΠΑΟΚ... ούτε που το σκέφτομαι φέτος για Βαρκελώνη... αν πάω το πήρε σίγουρα ο βάζελος...
Υ.Γ. Αποψη έχω μόνο γιαυτά που ξέρω... αν δεν ξέρω βγάζω τον σκασμό...άλλοι είναι μαϊντανοί εδώ μέσα πάνε να μου την πούνε και μια ζωή τρώνε τα μούτρα τους...
είσαι τιτανοτεράστιος, μπορεί να μη σε συμπαθούσα αλλά τωρα κάτι εχει αρχίσει να αλλάζει... ακόμη και σα μαυρόγατα πάλι τιτανομέγιστος εισαί παιδιά να τσοντάρουμε να ρθει κι ο τράβελερ!!! το παιδί ειναι σιγουράκι
όχι κεφαλαία παρακαλώ εσυ απο ολλανδία αν και ο τράβελερ ειναι όντως τέτοιος χωρίς πλάκα!!!Μου επιτρέπεις μία διορθωσούλα?
ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ
το σαββατο μην πας στο ματς,πανε καλυτερα θεατροΜιλάμε ότι είμαι τρελή μαυρόγατα... μηδέν στα τέσσερα έχω... Τελ Αβιβ, Σαραγόσα, Μόναχο συν ένα στην Αθήνα με τον ΠΑΟΚ... ούτε που το σκέφτομαι φέτος για Βαρκελώνη... αν πάω το πήρε σίγουρα ο βάζελος...
Υ.Γ. Αποψη έχω μόνο γιαυτά που ξέρω... αν δεν ξέρω βγάζω τον σκασμό...άλλοι είναι μαϊντανοί εδώ μέσα πάνε να μου την πούνε και μια ζωή τρώνε τα μούτρα τους...
αρα θα εισαι στο Σ.Ε.Φ. ?Μπα στο Βιετνάμ θα είμαι... μακρυά και αγαπημένοι...
Δοξα τον θεο,θα νικησουμεΜπα στο Βιετνάμ θα είμαι... μακρυά και αγαπημένοι...