• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

FINAL FOUR στη Βαρκελωνη

dmdoc

Member
Νάτος ο πενηνταράκιας αναλυτής....είναι πολύ κουραστικές οι εμμονές σου,ούτε ο peter δεν έκανε έτσι.Ανέλυσε τίποτα άλλο για το πενηνταράκι σου,εγώ σε μπούχτισα.

Traveller

Member
Βρε άστα αυτά και πες μας βρήκες ή δεν βρήκες εισιτήρια από τους γαύρους?

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
ρε παιδια δεν ειπα ότι όλα στο μπάσκετ ειναι αθώα, είπα ότι χαίρομαι γιατί η ποιοτητα των ομαδων (ειδικα των 2) επισκιάζει τα όποια παρατράγουδα, λέω επίσης ότι εκει που κάποιος παιζει καλα να κερδίζει κι οχι φαινομενα όπως στο παδόσφαιρο φετος στο καραισκακη που και να κέρδιζε πάλι ο γαυρος θα το παιρνε... απλα με χαλάει το πόσο μάπα ειναι στο ποδοσφαιρο αυτό που βλέπουμε να παίζεται και ποιο πολυ ακουμε για διάφορα παρα μπάλα βλέπουμε... αυτό δε το λεει κανενας και μου κανει εντυπωση! τωρα να πω ότι ειμαστε πολυ καλυτεροι στο μπάσκετ το ξερουν και οι πέτρες... ρε τραβελερ πανε μαθε αν θα ξαναπεταξει η αιγαιου καβαλα κι ασε τα μπασκετικα... ρε αυτο το παιδι για όλα εχει άποψη!! ήσουν και μεσα οταν εβαλε το τρίποντο ο ''χοντρος'' (το μοναδικο στη καριέρα του:haha:) μήπως τελικα είσαι μαυρη γατα? για πες σε αλλο φάιναλ-4 πήγες? με εκεινο το παληκαρι που το πέιραξε η θάλασσα του πειραια δε θα ασχοληθω τον νιώθω είναι ομοιοπαθής!!! (δεν ήξερες δε ρώταγες?:bleh::haha:)

Traveller

Member
Μιλάμε ότι είμαι τρελή μαυρόγατα... μηδέν στα τέσσερα έχω... Τελ Αβιβ, Σαραγόσα, Μόναχο συν ένα στην Αθήνα με τον ΠΑΟΚ... ούτε που το σκέφτομαι φέτος για Βαρκελώνη... αν πάω το πήρε σίγουρα ο βάζελος...

Υ.Γ. Αποψη έχω μόνο γιαυτά που ξέρω... αν δεν ξέρω βγάζω τον σκασμό...άλλοι είναι μαϊντανοί εδώ μέσα πάνε να μου την πούνε και μια ζωή τρώνε τα μούτρα τους...

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Μιλάμε ότι είμαι τρελή μαυρόγατα... μηδέν στα τέσσερα έχω... Τελ Αβιβ, Σαραγόσα, Μόναχο συν ένα στην Αθήνα με τον ΠΑΟΚ... ούτε που το σκέφτομαι φέτος για Βαρκελώνη... αν πάω το πήρε σίγουρα ο βάζελος...

Υ.Γ. Αποψη έχω μόνο γιαυτά που ξέρω... αν δεν ξέρω βγάζω τον σκασμό...άλλοι είναι μαϊντανοί εδώ μέσα πάνε να μου την πούνε και μια ζωή τρώνε τα μούτρα τους...
είσαι τιτανοτεράστιος, μπορεί να μη σε συμπαθούσα αλλά τωρα κάτι εχει αρχίσει να αλλάζει... ακόμη και σα μαυρόγατα πάλι τιτανομέγιστος εισαί:bleh: παιδιά να τσοντάρουμε να ρθει κι ο τράβελερ!!! το παιδί ειναι σιγουράκι:haha:

amsterdam

Member
είσαι τιτανοτεράστιος, μπορεί να μη σε συμπαθούσα αλλά τωρα κάτι εχει αρχίσει να αλλάζει... ακόμη και σα μαυρόγατα πάλι τιτανομέγιστος εισαί:bleh: παιδιά να τσοντάρουμε να ρθει κι ο τράβελερ!!! το παιδί ειναι σιγουράκι:haha:

Μου επιτρέπεις μία διορθωσούλα?

ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ

panpan

Member

το σαββατο μην πας στο ματς,πανε καλυτερα θεατρο:bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh