amsterdam
Member
όχι κεφαλαία παρακαλώ εσυ απο ολλανδία αν και ο τράβελερ ειναι όντως τέτοιος χωρίς πλάκα!!!
Συμφωνώ,και αυτός είναι και ο λόγος που το έγραψα με κεφαλαία και τη συγκεκριμένη γραμματοσειρά....
όχι κεφαλαία παρακαλώ εσυ απο ολλανδία αν και ο τράβελερ ειναι όντως τέτοιος χωρίς πλάκα!!!
με εκεινο το παληκαρι που το πέιραξε η θάλασσα του πειραια δε θα ασχοληθω τον νιώθω είναι ομοιοπαθής!!! (δεν ήξερες δε ρώταγες?)
δεν ήθελα να σε στεναχωρήσω αλλά.... εχουμε χαιδαροχαζομπαμπακίασηΔηλαδή γιατρέ μου είμαστε πολύ άρρωστοι;
γιατί δεν τα δίνεται τα εισητήρια? εγώ πάντως είδα έναν κακό παναθηναικό να μπορεί να πάρει την νικη στο τέλος αλλά να διαλέγει να πάει παράταση για την διαφορά... σκέψου τι έχει να γίνει αν ειναι καλός ο παναθηναικός:roll: βρε γαυράκια ακομη μιλάτε για μπάσκετ? μιλήστε για ότι άλλο θέλετε αλλά όχι γι αυτό δε σας παίρνει....Βρε αστα αυτά και μιλά ον τοπικ.
Ηρθες στον Πειραιά να πάρεις κανά εισιτήριο για την Βαρκελώνη από κανά γαύρο;
γιατί δεν τα δίνεται τα εισητήρια? εγώ πάντως είδα έναν κακό παναθηναικό να μπορεί να πάρει την νικη στο τέλος αλλά να διαλέγει να πάει παράταση για την διαφορά... σκέψου τι έχει να γίνει αν ειναι καλός ο παναθηναικός:roll: βρε γαυράκια ακομη μιλάτε για μπάσκετ? μιλήστε για ότι άλλο θέλετε αλλά όχι γι αυτό δε σας παίρνει....
Να σας θυμίσω ότι δεν περάσατε ποτέ μπροστά στο ματς.
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.Πότε το έχετε πει εσείς;;;;;;Απλά πείτε είμασταν χειρότεροι και χάσαμε.
Δεν απαντάω σε σε travellerικές ερωτήσεις γιατί .. .. ......... πάλι.Αλλά εγώ ξαναρωτώ βρήκατε εισιτήρια για Βαρκελώνη στο ΣΕΦ;;;
είσαι απολαυστικός πικραμένοι βάζελοι από τι? χορτάσαμε πρωταθλήματα και ευρωπαικά χάσαμε το μέτρημα... εσείς χάσατε το μέτρημα από τις σφαλιάρες!!! εμένα μου δόθηκε πεντακάθαρα η εντύπωση οτι μπορούσε να κερδίσει το ματς χθες αλλά δε θα ειχε τη διαφορα εσύ όχι??Βρε σεις πλάκα έχετε.
Όσα δεν φθάνει η αλεπού.....
Το λέτε και το ξαναλέτε (βλ. δηλώσεις Πιπέρογλου, Ζοτς) κλπ.
Να σας θυμίσω ότι δεν περάσατε ποτέ μπροστά στο ματς.
Το βασικότερο ότι και να έβαζε τη βολή ο Διαμαντίδης είχαμε ολόκληρα 14 δευτερόλεπτα. Τόσο σίγουροι είστε ότι δεν θα κερδίζαμε έστω ένα φάουλ.
Το ενδεχόμενο ο παίκτης του Ολυμπιακού να έκανε επίτηδες φάουλ στον Διαμαντίδη κάτω από το καλάθι για να αποφύγει την περίπτωση ισοπαλίας,την έχετε σκεφθεί, φίλοι βάζελοι;
Απλά πείτε είμασταν χειρότεροι και χάσαμε.
Αλλά εγώ ξαναρωτώ βρήκατε εισιτήρια για Βαρκελώνη στο ΣΕΦ;;;
Αντε σας αφήνω γιατί μετα τη χθεσινή γιορτή, σήμερα έχει άλλη καλύτερη στον Πειραιά.
Αν θέλετε ελάτε, στους τρεις πιο πικραμένους βάζελους, θα χαρίσουμε εισιτήρια για Βαρκελώνη