FINAL FOUR στη Βαρκελωνη

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
με εκεινο το παληκαρι που το πέιραξε η θάλασσα του πειραια δε θα ασχοληθω τον νιώθω είναι ομοιοπαθής!!! (δεν ήξερες δε ρώταγες?:bleh::haha:)

Δηλαδή γιατρέ μου είμαστε πολύ άρρωστοι;:bleh::bleh::bleh:

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Καλό σας ταξίδι στη Βαρκελώνη φίλοι μου Παναθηναικοί.
Τί έγινε ήρθατε σήμερα στο ΣΕΦ να σας δώσουμε εισιτήρια για την Βαρκελώνη;;;;
Yorgo και σήμερα γιορτή είχαμε και όχι κηδεία.
LeftrisB και σήμερα το ματς δύο ημέρες κράτησε. Ελπίζω να μην σε πείραξε.:bleh::bleh::bleh:
Να στε καλά που μας φτιάξατε ακόμη περισσότερο το κέφι.

Δεν έχετε παράπονο. Ον τοπικ είμαι.

dmdoc

Member
Επειδή κλαίτε και banαρομαι θα πω το εξής...δικαιολογημένα είστε εκτός final 4.
Highlight του σημερινού αγώνα,το τρίποντο ταμπλό και το τρίποντο σπάσιμο μέσης του Τεό,καθώς και το τρίποντο πάω για καφέ και ξανάρχομαι του Χαλπ.Μάνι-μάνι 9 ποντάκια από τον κουβά....

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Βρε αστα αυτά και μιλά ον τοπικ.
Ηρθες στον Πειραιά να πάρεις κανά εισιτήριο για την Βαρκελώνη από κανά γαύρο;:bleh::bleh::bleh:

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Βρε αστα αυτά και μιλά ον τοπικ.
Ηρθες στον Πειραιά να πάρεις κανά εισιτήριο για την Βαρκελώνη από κανά γαύρο;:bleh::bleh::bleh:
γιατί δεν τα δίνεται τα εισητήρια? εγώ πάντως είδα έναν κακό παναθηναικό να μπορεί να πάρει την νικη στο τέλος αλλά να διαλέγει να πάει παράταση για την διαφορά... σκέψου τι έχει να γίνει αν ειναι καλός ο παναθηναικός:roll: βρε γαυράκια ακομη μιλάτε για μπάσκετ? μιλήστε για ότι άλλο θέλετε αλλά όχι γι αυτό δε σας παίρνει....

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
γιατί δεν τα δίνεται τα εισητήρια? εγώ πάντως είδα έναν κακό παναθηναικό να μπορεί να πάρει την νικη στο τέλος αλλά να διαλέγει να πάει παράταση για την διαφορά... σκέψου τι έχει να γίνει αν ειναι καλός ο παναθηναικός:roll: βρε γαυράκια ακομη μιλάτε για μπάσκετ? μιλήστε για ότι άλλο θέλετε αλλά όχι γι αυτό δε σας παίρνει....

Βρε σεις πλάκα έχετε.
Όσα δεν φθάνει η αλεπού.....
Το λέτε και το ξαναλέτε (βλ. δηλώσεις Πιπέρογλου, Ζοτς) κλπ.
Να σας θυμίσω ότι δεν περάσατε ποτέ μπροστά στο ματς.
Το βασικότερο ότι και να έβαζε τη βολή ο Διαμαντίδης είχαμε ολόκληρα 14 δευτερόλεπτα. Τόσο σίγουροι είστε ότι δεν θα κερδίζαμε έστω ένα φάουλ.
Το ενδεχόμενο ο παίκτης του Ολυμπιακού να έκανε επίτηδες φάουλ στον Διαμαντίδη κάτω από το καλάθι για να αποφύγει την περίπτωση ισοπαλίας,την έχετε σκεφθεί, φίλοι βάζελοι;
Απλά πείτε είμασταν χειρότεροι και χάσαμε.

Αλλά εγώ ξαναρωτώ βρήκατε εισιτήρια για Βαρκελώνη στο ΣΕΦ;;;
Αντε σας αφήνω γιατί μετα τη χθεσινή γιορτή, σήμερα έχει άλλη καλύτερη στον Πειραιά.
Αν θέλετε ελάτε, στους τρεις πιο πικραμένους βάζελους, θα χαρίσουμε εισιτήρια για Βαρκελώνη:bleh::bleh:

dmdoc

Member

...άλλο ματς έβλεπες.Ξαναδές το βίντεο και τα λέμε πάλι...

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.Πότε το έχετε πει εσείς;;;;;;

Δεν απαντάω σε σε travellerικές ερωτήσεις γιατί .. .. ......... πάλι.

GTS

Member
dmdoc, τι χαλάς τη ζαχαρένια σου....αφού ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.

Last edited by a moderator:

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Βρε σεις πλάκα έχετε.
Όσα δεν φθάνει η αλεπού.....
Το λέτε και το ξαναλέτε (βλ. δηλώσεις Πιπέρογλου, Ζοτς) κλπ.
Το βασικότερο ότι και να έβαζε τη βολή ο Διαμαντίδης είχαμε ολόκληρα 14 δευτερόλεπτα. Τόσο σίγουροι είστε ότι δεν θα κερδίζαμε έστω ένα φάουλ.
Το ενδεχόμενο ο παίκτης του Ολυμπιακού να έκανε επίτηδες φάουλ στον Διαμαντίδη κάτω από το καλάθι για να αποφύγει την περίπτωση ισοπαλίας,την έχετε σκεφθεί, φίλοι βάζελοι;

Αντε σας αφήνω γιατί μετα τη χθεσινή γιορτή, σήμερα έχει άλλη καλύτερη στον Πειραιά.
Αν θέλετε ελάτε, στους τρεις πιο πικραμένους βάζελους, θα χαρίσουμε εισιτήρια για Βαρκελώνη:bleh::bleh:
είσαι απολαυστικός πικραμένοι βάζελοι από τι? χορτάσαμε πρωταθλήματα και ευρωπαικά χάσαμε το μέτρημα... εσείς χάσατε το μέτρημα από τις σφαλιάρες!!! εμένα μου δόθηκε πεντακάθαρα η εντύπωση οτι μπορούσε να κερδίσει το ματς χθες αλλά δε θα ειχε τη διαφορα εσύ όχι??

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Παίδες μόλις γύρισα από το Καραισκάκη και δε βρήκα βάζελο να του δώσω ένα εισιτήριο για Βαρκελώνη:haha::haha:

Για να το κλείνουμε το θέμα.
Το πικραμένοι βάζελοι ξέρετε πολύ καλά που πηγαίνει.
Στο ποδόσφαιρο έχετε 2 πρωταθλήματα τα 15 χρόνια και οι μεγαλόμετοχοι σας δηλώνουν ότι είστε ένα βήμα προ της πτώχευσης.
Τα ερασιτεχνικά σας τμήματα πάνε κατά διάολου και στη συναυλία της Βίσση μαζευτήκατε 4-5 χιλιάδες, όταν ο Ολυμπιακός σε αντίστοιχη εκδήλωση (φιλικό με Ερυθρό Αστέρα) γέμισε το Καραισκάκη.
Κάτι δείχνει και αυτό για την διάθεση των οπαδών.
Η ομάδα μου λοιπόν πήρε τον τίτλο στο ποδόσφαιρο και το διεκδικεί τόσο σε μπάσκετ, βόλει και πόλο.
Το καλοκαίρι με τους φίλους μου (γαύρους και μη για να μην παρεξηγηθώ) οταν μιλώ για αθλητικά, μιλώ πρώτα για μπάλα, όπως και όλος ο κόσμος.
Εφημερίδες όλοι διαβάζουμε για να μάθουμε τις μεταγραφές στο ποδόσφαιρο.
Όλοι γίναμε οπαδοί μιας ομάδας, ξεκινώντας από το ποδόσφαιρό.
Τώρα αν εσείς θέλετε να δηλώνετε ευτυχισμένοι Παναθηναικοί, επειδή πάτε καλά στο μπάσκετ και μονο σε αυτό, με γεια σας και χαράς σας.
Προφανώς όταν σας ρωτάνε τι ομάδα είστε, απαντάτε Παναθηναικός στο μπάσκετ.
Τώρα αν όλη αυτή η συζήτηση γίνεται για να ακούσετε απλά ότι στο μπάσκετ τα τελευταία χρόνια είστε καλύτεροι. Ε ναι λοιπόν είστε αν και πιστεύω ότι κάποιες χρονιές η ομάδα μου αδικήθηκε από την διαιτησία.
Κυρίως ομως αδικήθηκε από τον Κόκκαλη που παράτησε την ομάδα.
Οι Αγγελόπουλοι τρώνε τις φάπες τους, όπως έχουν φάει πάρα πολλές οι Γιαννακόπουλοι. Μην τις απαριθμήσω καλύτερα. Το ξέρετε όμως και εσείς ότι η επιστροφή στην πρωτιά και στο μπάσκετ είναι θέμα χρόνου.
Όσο για φέτος το κοντέρ γράφει 2-0. Χθες για μένα έιμασταν πολύ καλύτεροι σας.
Πηγαίνετε λοιπόν Βαρκελώνη και όταν με το καλό γυρίσετε, θα σας περιμένουμε στους τελικούς και θα είμαστε εδώ να τα λέμε.

Εμένα αφήστε με προς το παρόν να πανηγυρίζω το 38ο πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, το κύπελο σε βόλει και να περιμένω τους τελικούς σε μπασκετ, πόλο και βόλει.
Είτε το θέλετε είτε όχι είμαστε ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα.

Αφήστε με λοιπόν να ονειρεύομαι κυρίως ότι του χρόνου θα πάρω τον 39ο τίτλο στο ποδόσφαιρο, ότι θα βρώ καλύτερο τερματοφύλακα του Νικοπολίδη (τον οποίο η ομάδα σαας απαξίωσε) ότι ο Ερνέστο θα παρουσιάσει ακόμη καλύτερη ομάδα.
Εγώ παιδιά γαύρος έγινα στο Καραισκάκη και στη θύρα 7, μετά έμαθα το Παπαστράτειο, όπου μου ως παιδί έδινε δωρεάν εισιτήρια ο Αττίλιο, το ΣΕΦ και τα υπόλοιπα γήπεδα.

Εσεις μάλλον το καλοκαίρι θα μιλάτε μόνο για τον Ζοτς και την ομάδα του.

Φιλικά από έναν υπερήφανο γαύρο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα