• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

FINAL FOUR στη Βαρκελωνη

dmdoc

Member
@dik
Το θέμα του thread είναι final 4 στη Βαρκελώνη.Και ως γνωστό είναι του μπάσκετ....ούτε του πόλο,ούτε της πυγμαχίας,ούτε της ποδηλασίας.
Τελικά σας έχει πονέσει πάααααααααααααααααααααααααρα πολύ....
Τα 5 ευρωπαικά είναι κάλπικα,το είπαμε μια,δυό,τρεις....φτάνει.Το μοναδικό στην ιστορία πεντακάθαρο ήταν το δικό σας,ούτε καν τα 3 της Γιουγκοπλάστικα.
Πηγαίνετε λοιπόν στην φιέστα την Κυριακή,θα έρθουμε και πολλοί βάζελοι να αγοράσουμε τα εισιτήριά σας για Ισπανία.

Για τα υπόλοιπα,άνοιξε καινούριο thread να ξεσπαθώσουμε.

Traveller

Member
ενω του παναθηναικου δεν ειναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ας πουμε;;;; μηπως τα βλεπεις λιγο μονοπαντα ρε φιλε;;;
Bεβαιότατα...ειδικά το πρώτο με την τάπα του Βράνκοβιτς πεντακάθαρο και μοσχομυριστό!!

Βήματα του Γκριρ στην κλοπή του τελικούδεν θα σφύραγε ούτε ο ίδιος ο κοντός... άκου βήματα... μήπως μιλάς για χάντμπολ?

Οι αιώνιοι δευτερότριτοι έχουν πλάκα... άντε ρε παλλικάρια βγείτε στους δρόμους και φωνάξτε αλλά μετά την Κυριακή... γιατί την κυριακή έχουν άλλοι σειρά... οι αιώνιοι πρώτοι...και Λευτέρη μην έρχεσαι τσάμπα ρε αδερφέ Αθήνα να δεις τον βάζελο πάντα να χάνει... κρίμα τα έξοδα ρε συ και έχεις πολλά τώρα τελευταία...(να σου ζήσει)

dmdoc

Member
Καλά μιλάμε για ισπανική παράκρουση.Βρε γαυράκια μπορείτε και εσείς να πάτε Βαρκελώνη....εκτός 6-8 Μαίου.:haha::haha::haha:
Κάντε φιέστες,σιέστες και ότι άλλη -ιέστα θέλετε.Την Κυριακή αν θέλετε πανηγυρίστε και για τα 5 κάλπικά μας....μόνο μην ξεχάσετε να φέρετε τα εισιτήριά σας μαζί.

Traveller

Member
Σιγά ρε πονηρέ εσύ μην ταξιδεύεις πολύ γιατί θα σε πιάσει η μέση σου...

dmdoc

Member
Λες ε;Με συμβουλεύεις γιατρέ μου να μην πάω στο 6ο;για συμπαράσταση στα γαυράκια ε;

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
@dik
Το θέμα του thread είναι final 4 στη Βαρκελώνη.Και ως γνωστό είναι του μπάσκετ....ούτε του πόλο,ούτε της πυγμαχίας,ούτε της ποδηλασίας.
Τελικά σας έχει πονέσει πάααααααααααααααααααααααααρα πολύ....
Τα 5 ευρωπαικά είναι κάλπικα,το είπαμε μια,δυό,τρεις....φτάνει.Το μοναδικό στην ιστορία πεντακάθαρο ήταν το δικό σας,ούτε καν τα 3 της Γιουγκοπλάστικα.
Πηγαίνετε λοιπόν στην φιέστα την Κυριακή,θα έρθουμε και πολλοί βάζελοι να αγοράσουμε τα εισιτήριά σας για Ισπανία.

Για τα υπόλοιπα,άνοιξε καινούριο thread να ξεσπαθώσουμε.
Αγαπητέ φίλε και λοιποί φίλοι βάζελοι.
Εχετε δίκιο ότι το τόπικ είναι για το φαιναλ φορ του μπάσκετ.
Διαβάστε λίγο παραπάνω και θα δείτε ότι το μήνυμα μου αφορούσε απάντηση σε ομοιδεάτη σας (τον Λευτέρη) που μίλησε για αλητεία και βρωμιά του ποδοσφαίρου και τιμιότητα του μπάσκετ. Οπότε αλλος ξεκίνησε τη σύγκριση και ουχί εγώ.

Χαίρομαι που υπερασίζεστε το ον τόπικ του φόρουμ και καλό θα ήταν να το τηρείτε παντού. Μήπως όμως στο συγκεκριμένο τόπικ σας πονάει τόσο πολύ η οιαδήποτε αναφορά σε ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ άλλο άθλημα πλην του μπάσκετ:bleh::bleh::bleh:.

Μου ζητάς να σου απαντήσω αν τα πέντε σας Ευρωπαικα είναι καθαρά.
Το πρώτο δεν το θεωρώ καθαρό και όλοι ξέρουμε το γιατί.
Αλλά ξέχασα πριν την τάπα είχε προηγηθεί φάουλ στον Γιαννάκη.

Το ότι για πρώτη φορά στα ΧΡΟΝΙΚΑ αθλήματος βγήκε επίσημη ομοσπονδιά (η ΦΙΜΠΑ) και ζήτησε συγγνώμη άπό την Μπαρτσελόνα μάλλον και αυτο το ξεχάσατε:haha::haha::haha:

Και ξαναερωτώ εσάς:
Θεωρείτε βρώμικο το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ καθαρό;;;
Εχετε τεράστια πλάκα.
Τώρα για ποιος πονάει αθλητικά μην το συζητήσουμε καλύτερα. Εσείς ξέρετε;

Εγώ δεν έχω κανένα κόμπλεξ και δε χρειάζεται να ανοίξω άλλο θρεντ για το ποδόσφαιρο.

Φίλοοι βάζελοι ξεχαρμανιάστε στο τόπικ αυτό και γράψτε ΜΟΝΟ για μπάσκετ. Το ΜΟΝΟ καθαρό άθλημα:haha::haha::haha:

Εγώ, ο Τραβελερ και οι υπόλοιποι γαύροι θα σας διαβάζουμε και θα γελάμε.
Να στε καλά και καλό σας ταξίδι στη Βαρκελώνη (για να είμαι ον τοπικ)

Traveller

Member
Όχι βρε... απλά λέω να μην μας παραμυθιάζεις ότι πήγες στα προηγούμενα πέντε... ας μιλήσουν για ταξίδια αθλητικά αυτοί που τα έχουν κάνει πραγματικά και όχι όσοι τα ονειρεύονται... κάτσε λοιπόν αναπαυτικά στον καναπέ να δεις τον βάζελο και άσε τα φίδια με τα εισιτήρια για αυτούς που ταξιδεύουν...

dmdoc

Member
@traveller....Μιλάμε την παράκρουση την βιώνεις κυριολεκτικά!!!!!! Αν δεν ξέρεις να διαβάζεις,επιστροφή στο νηπιαγωγείο ΓΡΗΓΟΡΑ....
Είπαμε,τον "κύρο γρανάζη" δεν μπορεί να τον παραμυθιάσει ΚΑΝΕΙΣ...τα ξέρει ΟΛΑ.
@dik....δεν συνεχίζω την αντιπαράθεση γιατί δεν έχει νόημα.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Και να τη συνέχιζες, μήπως είχες να πεις και τίποτα;

Traveller

Member
Ρε συ dik-7 άστον στην ησυχία του... μαζεύει εισιτήρια από τους γαύρους για να πάει στη Βαρκελώνη... αργά αλλά σταθερά... καλά κάνεις dmdoc... μάζευε κι ας είναι και ρόγες... κάποτε θα πας... κι αν δεν βρεις αρκετά πάντα υπάρχει ο καναπές και η tv...

dmdoc

Member
Αυτή τη στιγμή στο ebay τα 6 εισιτήρια που πωλούνται είναι ΟΛΑ από Αττική...παράξενο;
traveller τα έχουμε ξαναπεί για τους καναπέδες....επαναλαμβάνεσαι.Αυτό το αστείρευτο χιούμορ σου δεν έχει ποικιλία.Λυπάμαι...

Traveller

Member
Αν δεν κατάλαβες και πρέπει να στο κάνω πενηνταράκια είναι ότι από την αρχή του τόπικ μας λες ότι τρέχεις να μαζέψεις εισιτήρια από τους γαύρους... ακόμα τα μαζεύεις ή τα πήρες και το κανόνισες επιτέλους το ταξίδι?? Δεν έχει να κάνει λοιπόν με το δικό μου αστείρευτο χιούμορ, έχει να κάνει με την δική σου αθλητική ταξιδιωτική υπερπαραγωγή... με μεγάλη αγωνία θα περιμένουμε την ανταπόκρισή σου από την Βαρκελώνη... άντε καλό ταξίδι και με την νίκη...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom