Leftris B
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- τοσκάνη
- Ταξίδι-Όνειρο
- japan
πηγες 15+ χρόνια πίσω για να θυμηθεις τις μεγάλες σας νικες? μπράβο και ηταν και δίκαιες απότι θυμάμαι έλα πες τωρα μέχρι τι ωρα θα παίζουμε στο φάληρο? εγω είπα ότι χάσαμε κι ότι κερδισε ο καλύτερος εκείνη τη βραδιά στο πρώτο ματς... εμείς όμως πέρσι έιμασταν καλύτεροι και τις 2 μέρες που παίζαμε.... και τη μέρα που άρχισαμε και τη μέρα που τελειώσαμε1. Στο μεταξύ μας ματσάκι στο γηπεδάκι σας τι έγινε παλλικάρια μου... μπορεί να μου θυμίσει κανένας το σκορ?
2. Πω πω λίγδα!! Πέσανε από τα σύννεφα οι Βαζέλες... το περσινό που πήρανε ήτανε πλυμένο με το πανίσχυρο ΒΙΜ του Πατέρα και ήταν καθαρό ενώ το φετινό που χάνανε από όποιον φορούσε κάλτσες ήταν λιγδιασμένο... βρε τους βαζέλες και χιούμορ...
3.Εγώ που είμαι παππούς θυμάμαι κάτι κηδείες στη Σαραγόσα και στο Τελ Αβιβ και κάτι σαραντάρες μετά από το μαγειρευτό πρώτο Ευρωπαικό που πήρατε, τότε βρε με την τάπα(!!) του Στόγιαν... ήρθατε να πάρετε και το πρωτάθλημα παναθεμά σας... σαράντα στο κεφάλι και λαγοί να προλάβετε το τρένο...
4. Ο Ναβάρο κορίτσι μου είναι παικταράς... αν αυτό δεν το βλέπεις τράβα να δεις κανένα αγώνα του να ανοίξει το μάτι σου... αν πάλι δεν τον χωνεύεις μην τον πάρεις για άντρα σου, πάρε τον Μήτσο...