• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

FINAL FOUR στη Βαρκελωνη

dmdoc

Member
Παίδες μόλις γύρισα από το Καραισκάκη και δε βρήκα βάζελο να του δώσω ένα εισιτήριο για Βαρκελώνη:haha::haha:
Γιατί τι έγινε,ξεκίνησαν ήδη;;;;;;;;;;;;;;;;;

Τα υπόλοιπα είναι εκτιμήσεις "φορώντας κόκκινα γυαλιά"(όπως έλεγε και ο Συρίγος).Άκρη δεν θα βγάλουμε,οπότε μείνετε εσείς με τα 38,40,50,200 σε βόλει,μπάσκετ,πόλο,ποδηλασία,μπάντμιντον,ζίου ζίτσου,φοξ τροτ,κοπτοραπτική,κλπ κλπ και αφήστε εμάς να γυαλίζουμε τα 5 κάλπικα ευρωπαικά.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Γιατί τι έγινε,ξεκίνησαν ήδη;;;;;;;;;;;;;;;;;

Τα υπόλοιπα είναι εκτιμήσεις "φορώντας κόκκινα γυαλιά"(όπως έλεγε και ο Συρίγος).Άκρη δεν θα βγάλουμε,οπότε μείνετε εσείς με τα 38,40,50,200 σε βόλει,μπάσκετ,πόλο,ποδηλασία,μπάντμιντον,ζίου ζίτσου,φοξ τροτ,κοπτοραπτική,κλπ κλπ και αφήστε εμάς να γυαλίζουμε τα 5 κάλπικα ευρωπαικά.

Να λοιπόν ο πρώτος βάζελος του φόρουμ που δηλώνει οπαδός μόνο στο μπασκετ και αδιαφορεί για ποδόσφαιρο κλπ.
Για πάμε και οι υπόλοιποι.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Στο ποδόσφαιρο έχετε 2 πρωταθλήματα τα 15 χρόνια και οι μεγαλόμετοχοι σας δηλώνουν ότι είστε ένα βήμα προ της πτώχευσης.

Δυστυχώς απομένει αυτό το βήμα, μακάρι να γινόταν κι αυτό. Θυμάμαι κάτι παλιές εποχές που οι ποδοσφαιρικοί του ΠΑΟ δεν πήγαιναν στο μπάσκετ, κι εμείς δεν παίρναμε εισιτήρια για το ποδόσφαιρο (δε μας έδιναν κιόλας...), με κάτι συνθήματα στους τοίχους "έχω εγκέφαλο, δεν πάω στην μπάλα". Πάνε αυτά, δυστυχώς ό,τι και να κάνεις ο Έλληνας θα είναι ποδοσφαιρόφιλος, ακόμη κι ο Αρειανός.

στη συναυλία της Βίσση μαζευτήκατε 4-5 χιλιάδες
Προσωπικά ντρέπομαι και γι' αυτούς, αλλά χαίρομαι που ήταν λίγοι, δείχνει πως ο κόσμος δεν έχει τόσο χαμηλό επίπεδο όσο νομίζουν μερικοί.

Προφανώς όταν σας ρωτάνε τι ομάδα είστε, απαντάτε Παναθηναικός στο μπάσκετ.

Ακριβώς. Εγώ μάλιστα δηλώνω και αντι-Παναθηναϊκός στο ποδόσφαιρο. Ομολογώ πάντως πως επί χρόνια έβλεπα Ολυμπιακό στο CL. Βραδιές απόλαυσης.

Τώρα αν όλη αυτή η συζήτηση γίνεται για να ακούσετε απλά ότι στο μπάσκετ τα τελευταία χρόνια είστε καλύτεροι. Ε ναι λοιπόν είστε αν και πιστεύω ότι κάποιες χρονιές η ομάδα μου αδικήθηκε από την διαιτησία.

Συμφωνούμε απολύτως. Κι επειδή δεν έχω και πρόβλημα να το παραδεχθώ, μια χρονιά που έπρεπε να το πάρει ο Ολυμπιακός ήταν τη χρονιά με το Γουντς, στον τρίτο τελικό έγιναν όργια υπέρ του ΠΑΟ, ο Ολυμπιακός έπρεπε να το είχε σπάσει το πλεονέκτημα έδρας. Αλλά γενικώς ο ΠΑΟ έχει πολύ καλύτερη ομάδα και από την ώρα που έφυγε το απόστημα Ιωαννίδη, σε γενικές γραμμές θεωρώ πως τα πρωταθλήματα (μαζί και της ΑΕΚ) είναι αξιοπρεπέστατα και υψηλού επιπέδου, αγωνιστικά κι εξωαγωνιστικά. Ο ΠΑΟ έχει χάσει πρωτάθλημα στο τελευταίο σουτ (με τρίποντο του Οικονόμου), ο Ολυμπιακός με -καθαρότατη- τάπα του Διαμαντίδη στον Άκερ, ο Ολυμπιακός έχει χάσει δύο πρωταθλήματα με πλεονέκτημα έδρας, έχει πάρει (αξιότατα) πρωτάθλημα η ΑΕΚ, γενικώς παρότι κάποιος πάντα έχει το πάνω χέρι στη διαιτησία, ευκαιρίες να κερδίσει ο καλύτερος έχει στο μπάσκετ. Στο ποδόσφαιρο τι να λέμε... μέχρι και οι ανατροπές ημιχρόνου στη Β' Εθνική είναι στημένες.

Κυρίως ομως αδικήθηκε από τον Κόκκαλη που παράτησε την ομάδα.
Οι Αγγελόπουλοι τρώνε τις φάπες τους, όπως έχουν φάει πάρα πολλές οι Γιαννακόπουλοι.

Εγώ θα' λεγα πως είναι και άτυχοι. Σε όποιον ποντάρουν τραυματίζεται και χάνει τη σαιζόν, έχει γίνει επανηλειμμένως. Είναι τιμή για το μπάσκετ που έχει τέτοιους παράγοντες, μακάρι να μη φύγουν ποτέ, είναι και μπασκετάνθρωποι, ξέρουν -και παίζουν!- από μπάσκετ, δεν είναι αλεξιπτωτιστές.

Είναι ντροπή που ένας αήττητος Ολυμπιακός δεν είχε ούτε 10.000 προχθές στο ντέρμπι, ειλικρινά στο λέω ότι ως μπασκετόφιλος (και ως άνθρωπος που βγάζει κι ένα χατζιλίκι από αυτό, αλλά κυρίως φίλαθλος είμαι), στεναχωρήθηκα. Κι αν με ρωτάς, το καλό για το μπάσκετ θα είναι να πάρει φέτος το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Λογικά δε θα το πάρει, διότι δεν έχει καλύτερη ομάδα, αλλά αν το πάρει θα είναι εξαιρετικά καλό για το μπάσκετ (όπως και το να παίξουν ΠΑΟΚ-Άρης για τη θέση της Ευρωλίγκα, τέτοια χρειαζόμαστε).

Χθες για μένα έιμασταν πολύ καλύτεροι σας.
Πιο παθιασμένοι, απλώς.Άντε και περισσότερο συγκεντρωμένοι (αυτό με τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ ήταν από τ' Άγραφα).. αλλά καλύτεροι όχι, ο Παναθηναϊκός αν ήθελε στο τέλος να το πάρει το ματς, θα το έπαιρνε, αν δεν ήταν το κυνήγι της διαφοράς, θα είχε φύγει νικητής.

Ειλικρινά χάρηκα για το Χαλπερίν, είναι η αδυναμία μου, δεν καταλαβαίνω πώς σε μια ομάδα που έχει χρόνια πρόβλημα με το μακρινό σουτ ένας τόσο σταθερός και σοβαρός σούτιγκ γκαρντ γυαλίζει τον πάγκο, απορίας άξιον. Ομοίως και για τα ξεμαρκάριστα χαμένα τρίποντα του Κέσελ, για μένα είναι υπόδειγμα σουτέρ, δεν ξέρω τι έχει πάθει και δεν αποδίδει, αλλά του τσακίζει και την αυτοπεποίθηση ο σοφός.

Πηγαίνετε λοιπόν Βαρκελώνη και όταν με το καλό γυρίσε$τε, θα σας περιμένουμε στους τελικούς και θα είμαστε εδώ να τα λέμε.

Έχουμε και τον τελικό κυπέλου πριν τους τελικούς. Που θα γίνει πάλι μπροστά σε... 1200 άτομα. Ντροπή. Έχουμε Λαμποργκίνι και τη βάζουμε να πηγαίνει με 40 στη δεξιά λωρίδα.

Είτε το θέλετε είτε όχι είμαστε ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα.
Αντικειμενικά πάντα!

Εσεις μάλλον το καλοκαίρι θα μιλάτε μόνο για τον Ζοτς και την ομάδα του.
Ε ναι, όπως πάντα. Για τι να μιλάω; Για το Βύντρα και το πρωτάθλημα όπου οι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι ο καπετάνιος, ο κοκαλιάρης, ο θαμνάκιας και ο Μπέος; Αστεία πράγματα. Δε θεωρώ πως ούτε ένα πρωτάθλημα από το '79 κι έπειτα ήταν καθαρό, τα πορίσματα της ΟΥΕΦΑ είναι ενδεικτικά του τι συμβαίνει. Μέχρι κι η ΑΕΚ τα πήρε κατεβάζοντας τους διακόπτες και με τους διαιτητές να τις τρώνε από τους μπράβους του Γιδόπουλου. Να πάω στο γήπεδο για να δω μπάλα της πλάκας και να διαπιστώσω ποιος αποφάσισε η παράγκα πως πρέπει να κερδίσει είναι χάσιμο χρόνου (και κακό θέαμα, δέκα φορές να κάτσω σπίτι να δω το Οσασούνα-Ρασίγκ).

Φιλικά από έναν υπερήφανο γαύρο.

Ξανα αυτο-μπανάρομαι και φεύγω. Μπήκα για να μη λες ότι εξαφανίστηκα επειδή χάσαμε!

Μπράβο σας για τη νίκη (και την κόσμια ατμόσφαιρα), κρίμα για τα άδεια καθίσματα και τα λέμε μετά τη Βαρκελώνη.

dmdoc

Member
Να λοιπόν ο πρώτος βάζελος του φόρουμ που δηλώνει οπαδός μόνο στο μπασκετ και αδιαφορεί για ποδόσφαιρο κλπ.
Για πάμε και οι υπόλοιποι.
Λυπάμαι.Παρανόησες και βγάζεις μόνος σου,αυθαίρετα συμπεράσματα.Για τα "5 ευρωπαικά" μιλάω.Αν ήταν στην κοπτοραπτική,θα μιλούσα για σακοράφες και DMC.
Αυτομπανάρομαι και εγώ λοιπόν,γιατί θα το κάνει κανείς άλλος.
Σου αφήνω το χώρο ελεύθερο για την τελευταία λέξη,είναι καημός σας άλλωστε.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Yorgo είσαι από τους ελάχιστους εδώ μέσα που με τα ποστ σου δείχνεις ότι γνωρίζεις πολύ μπάσκετ, αλλά φαντάζομαι ότι η αγάπη σου για τον ΠΑΟ θα ξεκίνησε από την μπάλα. Σέβομαι τη γνώμη σου, αλλά νομίζω ότι οι περισσότεροι οπάδοι σας, το έχουν ρίξει απλά στο μπάσκετ (χωρίς να άχουν ιδιαίτερες γνώσεις) για να ξεχνούν τις πίκρες τους στην μπάλα.

Σίγουρα η επιλογή της Βίσση ήταν ατυχής, αλλά νομίζω ότι ο σκοπός ήταν ιδιαίτερος και σημαντικός και θα έπρεπε να είναι περισσότεροι. Τουλάχιστον διάφοροι επώνυμοι που το παίζουν Παναθηναικαρες

Το ξέρεις ότι και το μπάσκετ είναι βρώμικο, αλλά στο ποδόσφαιρο είναι μεγαλύτερα τα οικονομικά συμφέροντα και οι λαμογιές είναι περισσότερες. Ασε που οι δημοσιογράφοι του μπάσκετ τα αποκρύπτουν καλύτερα.
Στο μπάσκετ λοιπόν παλιότερα είχε τις άκρες ο Ιωαννίδης, τώρα οι Γιαννακόπουλοι. Κατά γενική παραδοχή ο ΠΑΟ τα τελευταία χρόνια έχει τις καλύτερες διαιτησίες.
Αλλωστε προς τιμήν σου λες ότι τουλάχιστον μια χρονιά αδικηθήκαμε κατάφωρα. Εχω μιλήσει με πολλούς Παναθηναικους για αυτό το ματς και είσαι ο πρώτος που το παράδέχεσαι. Εδώ διάβασα ότι είχαν προηγηθεί και βήματα πριν το φάουλ στον Γκριρ.

Ετσι και στο ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ομάδα, αλλά επί Κόκκαλη είχε και τις καλύτερες διαιτησίες
Περσι ο Πατέρας τό άλλαξε, αλλά λόγω της εσωτερικής κόντρας τα παράτησε.

Όσο για τις 10.000 κόσμο στο ΣΕΦ ξέρεις πολύ καλά ότι ο κόσμος είναι πολύ απογοητευμένος από τον αποκλεισμό από τη Σιένα και ότι η ομάδα θέλει πολλές επιτυχίες για να γυρίσει οριστικά ο κόσμος στο ΣΕΦ.

Με πλεονέκτημα έδρας και υγιή τον Ράσο είμαστε το φαβορί νομίζω, αλλά η δεύτερη πρυυπόθεση δεν πληρούται, οπότε βλέπουμε.
Λες και συ ότι προχθές αν θέλατε κερδίζατε, αλλά διαλέξατε την παράταση. Προφανώς ξεχνάς ότι απέμεναν 14 δευτερόλεπτα και η μπάλα δικιά μας.

Φίλε dmdoc έχεις γίνει μονότονος και βαρετός και δεν απαντάς επί της ουσίας, όπως έκανε στα περισσότερα ο Υοrgos. Γράφεις τα ίδια και τα ίδια (αρχικά πώς θα βρείτε εισιτήρια από γαύρους και μετά για τα 5 σας Ευρωπαικα). Απλά απογοητευτικός

panpan

Member
αν και γαυρος εγω θα ειμαι στο st Jordi.
Kαι ας το παρει ο καλυτερος.

panpan

Member

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Κατανοώ την αγωνία των φίλων ολυμπιακών να πιαστούν από κάπου μετά το στραπάτσο από τη σιένα και την αντίστοιχη επιτυχία του παναθηναϊκού με τη μπάρτσα, αλλά το να συζητάμε για τα πρωταθλήματα του ποδοσφαίρου για να αντικρούσουμε την αδιαμφισβήτητη κυριαρχία του παναθηναϊκού στο μπάσκετ είναι σα να λέω εγώ για τον Μπάγεβιτς των 90s για να δικαιολογήσω το ότι φέτος πάω καρφωτός για Α2 :haha:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Τον ΠΑΟ τον έμαθα από το μπαμπά μου, όχι από την μπάλα, όπως και οι περισσότεροι άλλωστε.Την μπάλα τη σιχάθηκα από πολύ νωρίς, από την εποχή που ο ΠΑΟ έπαιρνε πρωταθλήματα.Η ελληνική αγορά έχει τέτοια δυναμική που οι ομάδες μας στο ποδόσφαιρο -για το οποίο τρελαίνεται ο κόσμος όσο σχεδόν πουθενά αλλού στην Ευρώπη- θα έπρεπε να πρωταγωνιστούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Δε γίνεται χωριά τύπου Λυόν, Άμστερνταμ, Σκιζελκίρχεν, Βαλένθια, Πόρτο κλπ να έχουν ομαδάρες και η Αθήνα των 5 εκατομμυρίων να αποκλείεται από τη Μακάμπι . Οι ελληνικές ομάδες έχουν κόσμο που πάει παντού, ενδιαφέρον που προκαλεί την ύπαρξη περισσότερων αθλητικών εφημερίδων από πουθενά αλλού στην Ευρώπη, οπαδούς που πεθαίνουν για την ομάδα τους, μαγαζί γωνία και διοικούνται από μάγειρες. Αν ο Ολυμπιακός είχε για πρόεδρο έναν Λεντόιρο θα ήταν στους 4 του CL κάθε χρόνο. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ μεγαλύτερη δυναμική από την κάθε Λεβερκούζεν, Αιντχόφεν ή Μπενφίκα... Πολύ απλά, οι άνθρωποι που έχουν τις ομάδες μας στο ποδόσφαιρο είναι από άσχετοι έως απατεώνες.

Σέβομαι τη γνώμη σου, αλλά νομίζω ότι οι περισσότεροι οπάδοι σας, το έχουν ρίξει απλά στο μπάσκετ (χωρίς να άχουν ιδιαίτερες γνώσεις) για να ξεχνούν τις πίκρες τους στην μπάλα.

Αυτό συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες ομάδες, το μπάσκετ να αποτελεί αποκούμπι. Δυστυχώς η μόνη μπασκετική γενιά (κι αυτή εν μέρει) είναι η δικιά μου, αυτών που ήταν 10-15 χρονών όταν το μπάσκετ "κατέβηκε" στην Αθήνα, όταν ήταν στα ντουζένια του και κάτι ματς Δάφνη-Ολυμπιακός τελείωναν στη δεύτερη παράταση με πρωταγωνιστές το Σμρεκ και το Ρέλφορντ. Τότε που όλη η Ελλάδα έβλεπε μπάσκετ και τρελαίνονταν τα μηχανάκια της AGB. Τότε που πηγαίναμε να δούμε το Ντομινίκ και το Γκάλη, τον Πάσπαλιε και τον Τάρπλεϊ κλπ. Το ότι θα έβλεπα το Ντομινίκ να παίζει μόλις 1,5 χιλιόμετρο από το σπίτι που μεγάλωσα δεν το περίμενα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα.

Σίγουρα η επιλογή της Βίσση ήταν ατυχής, αλλά νομίζω ότι ο σκοπός ήταν ιδιαίτερος και σημαντικός και θα έπρεπε να είναι περισσότεροι. Τουλάχιστον διάφοροι επώνυμοι που το παίζουν Παναθηναικαρες

Καλά, το ότι βάλαμε τα σκυλάδικα σε γήπεδο μπάσκετ είναι ύβρις από μόνο του. Αλλά το θέμα είναι ακόμη βαθύτερο: το πώς αντιμετωπίζουμε τον ερασιτέχνη και το ότι τον κάναμε ζητιάνο. Δεν έχουμε ομάδες λαϊκής βάσης, έχουμε ένα κρατικοδίαιτο αθλητισμό, παράγοντες που είναι στις ομάδες για προβολή και όταν χρειάζεται να μπει και κανένα φράγκο στον ερασιτέχνη, φωνάζουμε τα μπουζούκια ή κάνουμε απάτες τύπου "όλοι μέλη στου Τάκη την αγέλη". Ε, όχι. Αν θες την προβολή της ΠΑΕ, να πληρώνεις και τον ερασιτέχνη. Αν δεν θες να πληρώνεις, δώσε στον κόσμο μετοχές και δύναμη. Εδώ και δεκαετίες ο ερασιτέχνης ήταν κλειστό κλαμπ, πιο εύκολα γινόσουν μασόνος παρά μέλος του Ερασιτέχνη. Ας τα πληρώσουν οι μασόνοι, όχι τα σκυλιά της Βίσαινας.

Το ξέρεις ότι και το μπάσκετ είναι βρώμικο, αλλά στο ποδόσφαιρο είναι μεγαλύτερα τα οικονομικά συμφέροντα και οι λαμογιές είναι περισσότερες.

Είναι ασύγκριτα λιγότερο βρώμικο. Ασύγκριτα. Υπάρχουν οι δυνατοί, αυτοί που έχουν σχέσεις, αυτοί που δεν έχουν, αλλά μέχρι εκεί. Το άλλο πια είναι αηδία. Μιλάμε ότι στήνονται παιχνίδια ακόμη και για το ποια ομάδα θα κερδίσει το πρώτο πλάγιο. Θυμάμαι ένα βράδυ που είχε βγει ο Γεωργίου και είχε πει όλα τα σκορ της Β' Εθνικής...από την προηγούμενη. Όχι το αποτέλεσμα...τα ακριβή σκορ! Στέλνει πορίσματα η ΟΥΕΦΑ, ακούμε κασέτες με ποσά για πέναλτι κλπ και δεν τρέχει κάστανο. Το ποδόσφαιρο είναι χώρος ξεπλύματος χρημάτων, μαφιόζων, νονών, πολιτικών κομματόσκυλων (αυτές οι εκλογές της ΕΠΟ πια πρέπει να γίνουν αντικείμενο παγκόσμιας μελέτης), παράνομου στοιχήματος, εκβιαστών, ένα δράμα, μια ζούγκλα κανονική. Ο μέσος παράγοντας του μπάσκετ είναι κυρία μπροστά στον καλύτερο του ποδοσφαίρου. Έχω πολλούς φίλους στο χώρο
και το τι ακούω δε λέγεται. Έχω φίλο που ήταν διερμηνέας σε ομάδα του ΠΟΚ και ο (ξένος!) προπονητής απαιτούσε χρήματα από τους παίκτες για να τους βάζει 11άδα. Το διανοείσαι στο μπάσκετ; Να πει ο Ίβκοβιτς στον Έρτσεγκ δίνε μου από 5.000? για να σε βάζω πάνω από ένα δεκάλεπτο;

Στο μπάσκετ λοιπόν παλιότερα είχε τις άκρες ο Ιωαννίδης, τώρα οι Γιαννακόπουλοι. Κατά γενική παραδοχή ο ΠΑΟ τα τελευταία χρόνια έχει τις καλύτερες διαιτησίες.

Καμία αντίρρηση. Με τη διαφορά ότι επί Γιαννακόπουλων πήρε πρωτάθλημα η ΑΕΚ και θα μπορούσε να είχε πάρει και ο Ολυμπιακός, με λίγη περισσότερη τύχη στα τελευταία σουτ, έχασε πολλά κύπελλα. Άλλο η εύνοια (έστω και εμφανής) και άλλο η απαγόρευση του να κερδίσεις.Αυτό γινόταν επί Άρη και επί Ολυμπιακού, ήσουν καταδικασμένος να χάσεις πριν ξεκινήσει το ματς. Ο Ιωαννίδης είχε έναν πανέξυπνο άνθρωπο πίσω του και μόνο όταν έφυγε αυτός (για να ασχοληθεί με άλλα πράγματα στον αθλητισμό, όπου είναι πολύ επιτυχημένος και βγάζει πάρα πολύ χρήμα), κατέρρευσε το όλο σύστημα.

Αλλωστε προς τιμήν σου λες ότι τουλάχιστον μια χρονιά αδικηθήκαμε κατάφωρα.

Μη σου πω και δύο. Και ήταν πολύ κακό για το μπάσκετ. Οι "αυτοκρατορίες" και αγωνιστικά αφύσικες είναι και κακές (εμπορικά, αθλητικά, από πλευράς ενδιαφέροντος). Εμείς στην Ελλάδα τις αποθεώνουμε...

Ετσι και στο ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ομάδα, αλλά επί Κόκκαλη είχε και τις καλύτερες διαιτησίες

Υπάρχει διαφορά. Ο Ολυμπιακός άρχισε να παίρνει πρωταθλήματα όταν όχι μόνο δεν είχε την καλύτερη ομάδα, αλλά δεν μπορούσε να αλλάξει ούτε μια μπαλιά. Η ομάδα του ήταν για κλάματα, το θέαμα τραγικό και τελείωνε τη χρονιά με τον Ανατολάκη να αναδεικνύεται καθαρότερος αμυντικός στην Ευρώπη (ούτε μια κίτρινη!), τους αντιπάλους να τελειώνουν με 10, κάτι ντέρμπι στην Τούμπα να τελειώνουν στο 81' (!!!) και η ομάδες που έπαιζαν μπάλα στην Ευρώπη να χάνουν από μια που έτρωγε εφτάρες.Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, τουλάχιστον τις δύο πρώτες χρονιές, ήταν ευνοημένος σχεδόν σε κάθε ματς χονδροειδώς, ήταν κωμωδία.Αργότερα επαναλήφθηκε το φαινόμενο, επί Κυράστα. Μία ομάδα έπαιζε μπάλα, η άλλη έπαιζε μπουρμπούτσαλα και κέρδιζαν τα μπουρμπούτσαλα. Στο μπάσκετ ποτέ δεν έγινε αυτό, διότι ακόμη κι όταν κέρδιζε κάποιος λόγω εύνοιας, είχε επίπεδο ως ομάδα (φαινόταν και από τις πορείες στην Ευρώπη, από τα ρόστερ, το μπάτζετ κλπ)και η διαφορά πρώτου και δεύτερου ήταν μικρή (κι εκεί φυσικά παίζει ρόλο η διαιτησία, στο φινάλε, αλλά όχι να παίρνει το πρωτάθλημα ο πέμπτος!).

Όσο για τις 10.000 κόσμο στο ΣΕΦ ξέρεις πολύ καλά ότι ο κόσμος είναι πολύ απογοητευμένος από τον αποκλεισμό από τη Σιένα και ότι η ομάδα θέλει πολλές επιτυχίες για να γυρίσει οριστικά ο κόσμος στο ΣΕΦ.

Λογικό είναι αυτό. Αλλά ντέρμπι Σάββατο βράδυ χωρίς ΣΕΦ γεμάτο δεν το περίμενα. Ίσως γι' αυτό να είναι καλύτερα να πάρει και το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. ΜΕ τη Σιένα το γέμισαν μεσοβδόμαδα και δεν μπορούν να το γεμίσουν Σαββατιάτικα απέναντι στον ΠΑΟ όπου παίζεται η πρώτη θέση;

Με πλεονέκτημα έδρας και υγιή τον Ράσο είμαστε το φαβορί νομίζω, αλλά η δεύτερη πρυυπόθεση δεν πληρούται, οπότε βλέπουμε.
Δύσκολο το βλέπω, δεν με έχει πείσει ο Ολυμπιακός.Εγώ δίνω 60-40 στον ΠΑΟ, θα του έδινα πολύ παραπάνω με το πλεονέκτημα έδρας. Έχει πολλά προβλήματα ο Ολυμπιακός, με πρώτο την απώλεια του Βασιλόπουλου.

Προφανώς ξεχνάς ότι απέμεναν 14 δευτερόλεπτα και η μπάλα δικιά μας.
Απλώς πιστεύω πως είμαστε πολύ καλύτεροι σε καταστάσεις τελευταίας στιγμής και πως ο Ολυμπιακός θα ήταν πολύ αγχωμένος στην τελευταία επίθεση με το σκορ κατά. Για μένα το φαβορί θα ήταν ο Παναθηναϊκός, έστω και οριακά, αλλά ποτέ δε θα μάθουμε.

Φτάνει με τα σεντόνια, είμαι και αυτομπαναρισμένος, εγκαταλείπω το ποστ, αλλά αν θες απαντάς.

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
εγω συμφωνω με τον Γιωργο. ειναι ομως και θεμα συγκυριων. και εγω Αριανος, απο το ποδοσφαιρο...λιγο ομως οτι ψηλωσα αποτομα και επαιζα (προσπαθουσα) μπασκετ, λιγο οτι πεσαμε πανω στο μεγαλο μπαμ, δεν ξερω...εμενα μου αρεσει πιο πολυ το μπασκετ...

ξεχνιεται η κοπανα απο το σχολειο μια βδομαδα ολοκληρη για να πας Γανδη;
και τελικα τρως την ****** απο τον McAdoo, τρως την πικρα της επιστροφης, τρως και ενα χερι ξυλο στο σπιτι
μετα τα ********** πεφταν βροχη...Μοναχο, Σαραγοσα....ευτυχως εγινε κατι στο Τορινο, και με το Κορατς στην Τουρκια αλλιως θα ηταν χαμενη μια ολοκληρη γενια.
Ξεχνιουνται οι τελικοι με τον ΠΑΟΚ?

Και ακομα και τωρα, αν με ρωτουσε κανεις τι προτιμας; εναν Αρη πρωταθλητη Ελλαδος στο ποδοσφαιρο, ή στο μπασκετ θα διαλεγα το δευτερο...
ακομα και οταν και στα δυο πηγαιναμε κατα διαολου, παλι το μπασκετ επελεγα να παω να δω κανα ματς...

δεν ξερω γιατι...
παντως ειδικα για τον Αρη και για τον ΠΑΟ, πιστευω οτι μεγαλωσε ο καθενας μια γενια καθαρα μπασκετικη. και πιστευω οτι και οι δυο ομαδες εχουν μπασκετικους φιλαθλους πιο πολυ απο καθε αλλα ομαδα στην Ελλαδα. ισως καθαρα μπασκετικους και με μια διαφορετικη παιδεια (σε ενα μεγαλο ποσοστο)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom