• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

FINAL FOUR στη Βαρκελωνη

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Δεν ξερω τι θα γινει το Σαββατο και την Κυριακη παντως το σιγουρακι του post #1 εγραψε ιστορια ..

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Είπα να μην απαντήσω στο επαναλαμβανόμενο χιούμορ σας, αλλά σας ενημερώνω ότι την Κυριακή στο Φάληρο έχει φιέστα.
Είναι η εκδήλωση που γίνεται για την απονομή της κούπας στον πρωταθλητή ποδοσφαίρου.
Στον Πειραιά διοργανώνεται κάθε χρόνο σχεδόν, εσείς μια φορά στα επτά χρόνια περίπου:bleh::bleh::bleh:.
Αντε καλό 2017 παιδιά:haha::haha::haha:
Στο ΔΣ τι έγινε τελικά:shock:
είσαι οφ-τόπικ για μπάσκετ μιλάμε.... οι κηδειες σε αυτό δεν εχουν τελειωμο είναι αμέτρητες..... όσο για το ποδοσφαιρικο που αναφέρθηκες να το χαιρεστε τέτοιο πρωταθλημα με όλη τη λίγδα που το περιβάλλει!! πάντως και φέτος το ποδόσφαιρο που παίχτηκε ΚΑΙ απο τον πρωταθλητη ήταν κάκιστο οπότε τι ακριβως να παρακολουθήσουμε? μαπα θέαμα εντελώς και ένα τσούρμο ΑΛΗΤΕΣ που το διαχειρίζονται... στο μπάσκετ η ποιότητα είναι πολλές μα πολλες κλάσεις ανώτερη!! στο πρώτο ματς αυτός που έπαιξε καλύτερα κέρδισε!! έτσι απλά και όμορφα.. ευχομαι το ίδιο να συμβεί και στο δεύτερο... ή μήπως θα παίζουμε μεχρι τις 2 το πρωί πάλι?? ε???? τι λες??

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Επειδή πολύ αναφέρεται ο Ο'Λίγδης....βρε μήπως ο γαύρος είναι θυγατρική της Ryan;;;;;;
τώρα που το σκέφτομαι είχαν εναν αμερικανο ryan λές να απογοητευτηκε και να ανοιξε αεροπορική???:D

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Διαδικτυακός τόπος που εδρεύει στις ΗΠΑ απένειμε στον Δημήτρη Διαμαντίδη τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της χρονιάς για την Ευρωλίγκα, ενώ ήταν "παρών" και στην καλύτερη πεντάδα.

Ολόκληρο το άρθρο:

Νέα διάκριση για Διαμαντίδη - Παναθηναϊκός - SPORT 24

Καλά για τον Μήτσο, δεν μου κάνει εντύπωση με τέτοιες εμφανίσεις, αυτός ο αχώνευτος ο Ναβάρο και μηδέν στατιστικά να είχε, θα ήταν πάλι μέσα. Νισάφι!

Traveller

Member
1. Στο μεταξύ μας ματσάκι στο γηπεδάκι σας τι έγινε παλλικάρια μου... μπορεί να μου θυμίσει κανένας το σκορ?
2. Πω πω λίγδα!! Πέσανε από τα σύννεφα οι Βαζέλες... το περσινό που πήρανε ήτανε πλυμένο με το πανίσχυρο ΒΙΜ του Πατέρα και ήταν καθαρό ενώ το φετινό που χάνανε από όποιον φορούσε κάλτσες ήταν λιγδιασμένο... βρε τους βαζέλες και χιούμορ...
3.Εγώ που είμαι παππούς θυμάμαι κάτι κηδείες στη Σαραγόσα και στο Τελ Αβιβ και κάτι σαραντάρες μετά από το μαγειρευτό πρώτο Ευρωπαικό που πήρατε, τότε βρε με την τάπα(!!) του Στόγιαν... ήρθατε να πάρετε και το πρωτάθλημα παναθεμά σας... σαράντα στο κεφάλι και λαγοί να προλάβετε το τρένο...
4. Ο Ναβάρο κορίτσι μου είναι παικταράς... αν αυτό δεν το βλέπεις τράβα να δεις κανένα αγώνα του να ανοίξει το μάτι σου... αν πάλι δεν τον χωνεύεις μην τον πάρεις για άντρα σου, πάρε τον Μήτσο...

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Ρε Νίκο μην εξάπτεσαι. Παικταράς είναι, δεν αντιλέγω και τον παρακολουθώ όσα χρόνια έπαιζα και βλέπω μπάσκετ. Το σχόλιο ήταν καθαρά για χαβαλέ. Κάποια πράγματα στην πορεία των ετών, τα κερδίζει και λόγω ονόματος, όπως και αρκετοί άλλοι...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα