• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Black Friday 2024, 29/11

tatooine

Member
Δυστυχώς αυτό που θέλω να πάρω εγώ είναι προϊόν Apple οπότε δεν «παίζουν» εκπτώσεις. Όλοι την ίδια τιμή!
Τα μοντέλα με μεγάλη χωρητικότητα "αναμένονται σύντομα".
Όμως για καλή μας τύχη αφήνει να προχωρήσεις στην αγορά, πληρώνεις, παίρνεις και τους πόντους και αναμένεις το προϊόν όταν θα έρθει.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Με τα κινητά είναι ένα θέμα από που εμπιστεύεσαι να τα πάρεις. Τα διάφορα μαγαζιά στο scroutz πάντα πουλάνε πιο φθηνά από τις μεγάλες αλυσίδες απλά αν σου κάτσει η στραβή με τη συσκευή δεν ξέρω εάν θα ισχύει η εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας.
Ναι γιατί μπορεί να είναι παραεισαγωγή. Πάντα να κοιτάς αν έχει την ένδειξη EU στην περιγραφή ή αν δίνει εγγύηση αντιπροσωπείας.

εχει 400€ παραπανω απο σκρουτζομαγαζα
Υπερβολική διαφορά, δε θα τα έδινα με τίποτα απλά για πόντους.
Αν μπορείς να το αγοράσεις με τιμολόγιο κάπου έτσι κι αλλιώς δε θα πληρώσεις τον ΦΠΑ.

STKF

Member
Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος/α. Μπορούμε να εμπιστευόμαστε την ασφάλεια αγορών του Skroutz η οποία περιλαμβάνει και διετή εγγύηση σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος???

tatooine

Member
Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος/α. Μπορούμε να εμπιστευόμαστε την ασφάλεια αγορών του Skroutz η οποία περιλαμβάνει και διετή εγγύηση σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος???
Ή διετή εγγύηση είναι νομοθετικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του αγοραστή και υποχρέωση του πωλητή σε περίπτωση που το προϊόν βγει ελαττωματικό ή παρουσιάσει πρόβλημα και είναι αγορασμένο εντός ΕΕ.
Για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω.

tatooine

Member
Το x200 ειναι too good to be true νομιζω! Ελπιζω η αισθηση να βασιζεται καπου :)
Και το Χ100 ήταν εξωπραγματικό πριν το κάνει αλλα το έκανε. Η αίσθηση για το Χ200 δεν βασίζετε πουθενά. Ειναι μια ελπίδα για αύξηση μιλίων. 😂😂😂

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Και το Χ100 ήταν εξωπραγματικό πριν το κάνει αλλα το έκανε. Η αίσθηση για το Χ200 δεν βασίζετε πουθενά. Ειναι μια ελπίδα για αύξηση μιλίων. 😂😂😂
Η ελπιδα πεθαινει τελευταια!

Και εγω θελω να κανω 4ψηφια αγορα αλλα μονο αν βγει x100 θα την κανω απο Κωτσο

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Υπερβολική διαφορά, δε θα τα έδινα με τίποτα απλά για πόντους.
Συμφωνω! Προφανως το ειχε φτασει στο Θεο για να το βγαλει σε "εκπτωση". Το εριξε. Ειναι ακριβοτερος κατα 100€ τωρα.
Αν δωσει ×100 και μονο, θα του τα δωσω γιατι θα παρω 115.000 μιλια και θα βγω κερδισμενος απο τα εισιτηρια που θα κλεισω. Για να δουμε...

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Η ελπιδα πεθαινει τελευταια!

Και εγω θελω να κανω 4ψηφια αγορα αλλα μονο αν βγει x100 θα την κανω απο Κωτσο
Το ειχε κανει το ×100 για laptop Asus πριν 1 μηνα. Πιθανο το βλεπω να το επαναλαβει για cyber monday.

oasisAthens

Member
Βασικά από ότι κατάλαβα μόνο τα προϊόντα που είναι σε προσφορά black friday είναι σε 1=40. Τα υπόλοιπα δεν είναι.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom