• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Black Friday 2024, 29/11

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Η ελπιδα πεθαινει τελευταια!

Και εγω θελω να κανω 4ψηφια αγορα αλλα μονο αν βγει x100 θα την κανω απο Κωτσο
Ελπίζω ο CEO του Κωτσόβολου να διαβάζει το παρόν νήμα για να καταλάβει ότι με τις τιμές που έχει μόνο με BONUS X100 μπορεί να μας κάνει πελατάκια... 😇🙃
Άρα, περιμένουμε με μεγάλο καλάθι!!!

pan82

Member
Βασικά από ότι κατάλαβα μόνο τα προϊόντα που είναι σε προσφορά black friday είναι σε 1=40. Τα υπόλοιπα δεν είναι.
Υποθέτω πως για όλα είναι απλά δε το αναγράφει σε όλα αλλά μόνο σε όσα κάνει ανανέωση με τιμές black Friday γιατί και πέρσι για όλα ήταν αλλά δε το έγραφε σε ολα.
Αν δεν είναι σε όλα πια είναι για γέλια οι άνθρωποι

maria91

Member
Ελπίζω ο CEO του Κωτσόβολου να διαβάζει το παρόν νήμα για να καταλάβει ότι με τις τιμές που έχει μόνο με BONUS X100 μπορεί να μας κάνει πελατάκια... 😇🙃
Άρα, περιμένουμε με μεγάλο καλάθι!!!
Εγω παλι βλεπω οτι εχουν ΗΔΗ αρχισει και εξαντλουνται προιοντα!κοιταζω κ εγω κινητο κ απο τα 62 διαθεσιμα καταστηματα για online κρατηση,τωρα μεσα σε 2 ωρες εχει πεσει στα 47!!!!
Επισης powerbank 50% της τιμης μεσα σ ενα 2 ωρο επισης εξαντλημενο!!!
Κοινως φοβαμαι οτι προιοντα που "συμφερουν" οικονομικως δε θα ειναι διαθεσιμα ουτε μεχρι την αυθεντικη black friday ,οχι να μεινουν ως την cyber....

Яна

Member
Εγω παλι βλεπω οτι εχουν ΗΔΗ αρχισει και εξαντλουνται προιοντα!κοιταζω κ εγω κινητο κ απο τα 62 διαθεσιμα καταστηματα για online κρατηση,τωρα μεσα σε 2 ωρες εχει πεσει στα 47!!!!
Επισης powerbank 50% της τιμης μεσα σ ενα 2 ωρο επισης εξαντλημενο!!!
Κοινως φοβαμαι οτι προιοντα που "συμφερουν" οικονομικως δε θα ειναι διαθεσιμα ουτε μεχρι την αυθεντικη black friday ,οχι να μεινουν ως την cyber....
Εγώ πάντως την πήρα την τηλεορασιτσα μου να είμαι σίγουρη. Μείον 70 ευρώ σε σχέση με το πρωί. Αν βγει το επί 100, όλο και κάτι ακόμα θα πάρουμε. Αλλά μην κινδυνεύουμε να χάνουμε και τα προϊόντα σε εκπτωση που πραγματικά θέλουμε.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom