tatooine
Member
Όχι, αλλά έγραψα έχω την αίσθηση. Ποτέ δεν ξέρεις.Εχει δωσει ποτε x200? Μεχρι x100 δεν εχει δωσει?
Όχι, αλλά έγραψα έχω την αίσθηση. Ποτέ δεν ξέρεις.Εχει δωσει ποτε x200? Μεχρι x100 δεν εχει δωσει?
Τα μοντέλα με μεγάλη χωρητικότητα "αναμένονται σύντομα".Δυστυχώς αυτό που θέλω να πάρω εγώ είναι προϊόν Apple οπότε δεν «παίζουν» εκπτώσεις. Όλοι την ίδια τιμή!
Ναι γιατί μπορεί να είναι παραεισαγωγή. Πάντα να κοιτάς αν έχει την ένδειξη EU στην περιγραφή ή αν δίνει εγγύηση αντιπροσωπείας.Με τα κινητά είναι ένα θέμα από που εμπιστεύεσαι να τα πάρεις. Τα διάφορα μαγαζιά στο scroutz πάντα πουλάνε πιο φθηνά από τις μεγάλες αλυσίδες απλά αν σου κάτσει η στραβή με τη συσκευή δεν ξέρω εάν θα ισχύει η εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας.
Υπερβολική διαφορά, δε θα τα έδινα με τίποτα απλά για πόντους.εχει 400€ παραπανω απο σκρουτζομαγαζα
Αν μπορείς να το αγοράσεις με τιμολόγιο κάπου έτσι κι αλλιώς δε θα πληρώσεις τον ΦΠΑ.και δωρο ΦΠΑ
Ή διετή εγγύηση είναι νομοθετικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του αγοραστή και υποχρέωση του πωλητή σε περίπτωση που το προϊόν βγει ελαττωματικό ή παρουσιάσει πρόβλημα και είναι αγορασμένο εντός ΕΕ.Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος/α. Μπορούμε να εμπιστευόμαστε την ασφάλεια αγορών του Skroutz η οποία περιλαμβάνει και διετή εγγύηση σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος???
Το x200 ειναι too good to be true νομιζω! Ελπιζω η αισθηση να βασιζεται καπουΌχι, αλλά έγραψα έχω την αίσθηση. Ποτέ δεν ξέρεις.
Και το Χ100 ήταν εξωπραγματικό πριν το κάνει αλλα το έκανε. Η αίσθηση για το Χ200 δεν βασίζετε πουθενά. Ειναι μια ελπίδα για αύξηση μιλίων.Το x200 ειναι too good to be true νομιζω! Ελπιζω η αισθηση να βασιζεται καπου
Η ελπιδα πεθαινει τελευταια!Και το Χ100 ήταν εξωπραγματικό πριν το κάνει αλλα το έκανε. Η αίσθηση για το Χ200 δεν βασίζετε πουθενά. Ειναι μια ελπίδα για αύξηση μιλίων.
Συμφωνω! Προφανως το ειχε φτασει στο Θεο για να το βγαλει σε "εκπτωση". Το εριξε. Ειναι ακριβοτερος κατα 100€ τωρα.Υπερβολική διαφορά, δε θα τα έδινα με τίποτα απλά για πόντους.
Το ειχε κανει το ×100 για laptop Asus πριν 1 μηνα. Πιθανο το βλεπω να το επαναλαβει για cyber monday.Η ελπιδα πεθαινει τελευταια!
Και εγω θελω να κανω 4ψηφια αγορα αλλα μονο αν βγει x100 θα την κανω απο Κωτσο