Black Friday 2024, 29/11

maria91

Member
Btw μιας κ μιλατε ολοι για Κωτσο κ εχετε αγορασει το μισο σας σπιτι απο κει,τα κινητα του ειναι καλης λειτουργιας?πηρε η αδερφη μου καινουργιο κινητο πριν 2 βδομαδες,εχει προβλημα με την φορτιση...εχω φιλη που παιρνει χρονια λαπτοπ μονο απο εκει,παντα τις βγαζουν προβλημα...εχει καποιος αλλος αντιστοιχη εμπειρια?

tatooine

Member
Btw μιας κ μιλατε ολοι για Κωτσο κ εχετε αγορασει το μισο σας σπιτι απο κει,τα κινητα του ειναι καλης λειτουργιας?πηρε η αδερφη μου καινουργιο κινητο πριν 2 βδομαδες,εχει προβλημα με την φορτιση...εχω φιλη που παιρνει χρονια λαπτοπ μονο απο εκει,παντα τις βγαζουν προβλημα...εχει καποιος αλλος αντιστοιχη εμπειρια?
Δεν φταίει ο κωτσο για την κακή λειτουργιά μιας συσκευής. Μόνο ο κατασκευαστής.

maria91

Member
Δεν φταίει ο κωτσο για την κακή λειτουργιά μιας συσκευής. Μόνο ο κατασκευαστής.
Μωρε ναι αλλα μου κανει εντυπωση που ακουω μονο για προβληματα απο συσκευες που αγοραζονται απ αυτο το καταστημα!με τη φιλη μου ελεγα τυχαινει αλλα τωρα που ετυχε κ σε 2ο ατομο μπηκα σε σκεψεις...

giannis228

Member
Σιγα μην μας στρωσουν κ κοκκινο χαλι,ηρεμηστε λιγο!καναν την πατατα με τη λαθος διαφημιση κ προφανως επειδη επεσε πολυ γκρινια τα πιστωσανε τα εξτρα...υπηρχε κ περιπτωση να μη τα πιστωναν δεν ηταν υποχρεωμενοι κ απλα να σου λεγαν να ακυρωσεις...παιρνεις ρισκο κ ψωνιζεις ειτε ×40 ειτε ×100...κ γω ψωνισα με ×40 εις γνωση μου,αν δε γινοταν φασαρια στη αλφα δε θα παιρνα τα εξτρα ×60,no big deal!
Αν την θελατε τοσο πολυ την αγορα σας κ σας συμφερε οικονομικα θα την παιρνατε κ με ×40
Δεν την ηθελα τοσο πολυ ! Την ηθελα υπο συγκεκριμενες προυποθεσεις ! Αυτες οι προυποθεσεις φανηκαν στην εφαρμογη της αλφα και ηθελα να αγορασω και τελικα δεν ισχυαν και για αυτο δεν πηρα . Δεν μπορεις ομως να τα δινεις τους αλλους που πηραν επι 40 και το ηξεραν οτι θα δωσει επι 40! Οι υπολοιποι τι ειμαστε ; Ειναι αδικο

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Επρεπε να ειχα παραγγειλει 1000+ αντικειμενο, να περιμενα να δω τι θα γινει με το x100, και στην χειροτερη να το γυριζα πισω αν εμενε στο x40.

Μηδενικο ρισκο για μη ογκωδη αντικειμενα αλλα δυστυχως δεν το εκανα.

giannis228

Member
Επρεπε να ειχα παραγγειλει 1000+ αντικειμενο, να περιμενα να δω τι θα γινει με το x100, και στην χειροτερη να το γυριζα πισω αν εμενε στο x40.

Μηδενικο ρισκο για μη ογκωδη αντικειμενα αλλα δυστυχως δεν το εκανα.
Εγω θα το εκανα αλλα το πιστωτικο οριο ειναι συγκεκριμενο και θα εκανε 15 μερες να τα γυρισει πισω ο Κωτσοβολος. Ετσι αμα εβγαζε επι 100 τις επομενες μερες δεν θα ειχαμε ορι να ψωνισουμε .

maria91

Member
Δεν την ηθελα τοσο πολυ ! Την ηθελα υπο συγκεκριμενες προυποθεσεις ! Αυτες οι προυποθεσεις φανηκαν στην εφαρμογη της αλφα και ηθελα να αγορασω και τελικα δεν ισχυαν και για αυτο δεν πηρα . Δεν μπορεις ομως να τα δινεις τους αλλους που πηραν επι 40 και το ηξεραν οτι θα δωσει επι 40! Οι υπολοιποι τι ειμαστε ; Ειναι αδικο
Απο την στιγμη που δεν το ηθελες πολυ τοτε τσαμπα η γκρινια κ η αναλυση...παιρνουμε οτι θελουμε πολυ αλλιως περιμενουμε να το παρουμε οταν θα το θελησουμε πολυ...αλλιως αν θες σε προυποθεσεις τοτε ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ κ οτι γινει!αδικο θα ηταν να μη τα δωσει σε ολους αφου γκρινιαξε αρκετος κοσμος γιατι προφανως δε εκαναν καταγγελια 10-15 ατομα απο το φορουμ εδω αλλα αλλοι τοσοι εκτος!δε θα καθοταν η τραπεζα να δει ποιοι πηραν τηλεφωνο κ εκαναν παραπονο για να τους αποδωσει τους ποντους κ οσοι δε εκαναν παραπονο να μη τους δωσει τιποτα!προφανως συστημικα εβαλε ποντους σε οσους εκαναν συναλλαγη εκεινη την μερα!

Last edited by a moderator:

tatooine

Member
Εμείς είχαμε εις τον κάλαθο 2 κινητά μια φωτ μηχανή ένα φακό 600κοσαρι ένα ταμπλετ και τις θήκες προστασίας με τα τζαμάκια Και κάτι λάμπες. Μείνανε στο καλάθι νεξτ ταιμ (αν υπάρξει). Α και μια βρύση Είχαμε.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Εγώ έχω αγοράσει όλο μου το σπίτι από τον Κώτσο επί 2 φορές και έχουμε αγοράσει δεκάδες κινητά γιατί είμαστε 4 μέλη στην οικογένεια.
Τα 3/4 από τα κινητά μας ήταν Samsung Galaxy και το 1/4 ήταν iPhone.
Ποτέ δεν μας παρουσίασε πρόβλημα κανένα κινητό. Το καθένα μάλιστα έπεσε δεκάδες φορές και επέζησε πάντα.
Επίσης, έχουμε πάρει τουλάχιστον 4 laptop και όλα λειτουργούν άψογα!
Εάν κάποιος πήρε κανένα κινητό με 100 ή 200 € και παρουσίασε πρόβλημα σίγουρα δεν ευθύνεται ο Κώτσος για αυτό γιατί ότι δίνεις παίρνεις...
Εγώ αυτές τις σκέψεις θα τις έκανα για κινητό ή laptop από σκρουτσομάγαζα που είναι αμφίβολης εισαγωγής...
Αγόρασε άφοβα από μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών γιατί έχεις κάλυψη από την ελληνική αντιπροσωπεία.

maria91

Member
Εγώ έχω αγοράσει όλο μου το σπίτι από τον Κώτσο επί 2 φορές και έχουμε αγοράσει δεκάδες κινητά γιατί είμαστε 4 μέλη στην οικογένεια.
Τα 3/4 από τα κινητά μας ήταν Samsung Galaxy και το 1/4 ήταν iPhone.
Ποτέ δεν μας παρουσίασε πρόβλημα κανένα κινητό. Το καθένα μάλιστα έπεσε δεκάδες φορές και επέζησε πάντα.
Επίσης, έχουμε πάρει τουλάχιστον 4 laptop και όλα λειτουργούν άψογα!
Εάν κάποιος πήρε κανένα κινητό με 100 ή 200 € και παρουσίασε πρόβλημα σίγουρα δεν ευθύνεται ο Κώτσος για αυτό γιατί ότι δίνεις παίρνεις...
Εγώ αυτές τις σκέψεις θα τις έκανα για κινητό ή laptop από σκρουτσομάγαζα που είναι αμφίβολης εισαγωγής...
Αγόρασε άφοβα από μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών γιατί έχεις κάλυψη από την ελληνική αντιπροσωπεία.
Κ 200ε να εκανε το κινητο δεν ειναι λογικο να μη πιανει η φορτιση,που δεν εκανε τοσα αλλα πολυ παραπανω...ενω εχω παρει με 200ε σαμσουνγκ κινητο απο σκρουτζομαγαζο κ εδω κ 3 χρονια παει σφερα κ δε εβγαλε ποτε προβλημα..κ γενικα ολα τα κινητα μας απο σκρουτζομαγαζα εχουν βγαλει τσ λεφτα τους κ με το παραπανω κ οι ελληνικες αντιπροσωπειες μια χαρα ισχυουν εκτος αν αγορασεις xiaomi..απλα ελπιζω να επεσε σε ελατωματικο μοντελο κ να την εξυπηρετησουν απο το κωτσο γιατι αν περιμενεις απο αντιπροσωπεια πιασε το αυγο κ κουρεφτο!
Αν ξαναβγαλει καμια προσφορα με ετζιαν πιστωτικη ισως δοκιμασω κανα λαπτοπ αν εχει τιποτα σε νορμαλ τιμες να δω τι θα μου τυχει :haha:

nick07

Member
Κ 200ε να εκανε το κινητο δεν ειναι λογικο να μη πιανει η φορτιση,που δεν εκανε τοσα αλλα πολυ παραπανω...ενω εχω παρει με 200ε σαμσουνγκ κινητο απο σκρουτζομαγαζο κ εδω κ 3 χρονια παει σφερα κ δε εβγαλε ποτε προβλημα..κ γενικα ολα τα κινητα μας απο σκρουτζομαγαζα εχουν βγαλει τσ λεφτα τους κ με το παραπανω κ οι ελληνικες αντιπροσωπειες μια χαρα ισχυουν εκτος αν αγορασεις xiaomi..απλα ελπιζω να επεσε σε ελατωματικο μοντελο κ να την εξυπηρετησουν απο το κωτσο γιατι αν περιμενεις απο αντιπροσωπεια πιασε το αυγο κ κουρεφτο!
Αν ξαναβγαλει καμια προσφορα με ετζιαν πιστωτικη ισως δοκιμασω κανα λαπτοπ αν εχει τιποτα σε νορμαλ τιμες να δω τι θα μου τυχει :haha:
Νομιζω ειναι καθαρα θεμα τυχης δεν ευθυνεται ο κωτσο για τα προβληματα που εμφανιζουν οι συσκευες. Ειχα και συσκευες που βγηκαν ελαττωματικες και αλλες με τις οποιες εβγαλα χρονια. Το ιδιο και με αγορες απο αλλα καταστηματα. Το θεμα ειναι να υπαρχει καλο after sale service αν προκυψει το προβλημα αλλα και παλι μπορεις να πας απευθειας στο επισημο σερβις του κατασκευαστη και να βγαλεις ακρη χωρις μεσαζοντες. Αυτο που δεν χρησιμοποιω ποτε ειναι τις δηθεν εγγυησεις που πουλανε οι μεγαλες αλυσιδες.

Αλλο τα χαρακτηριστικα μιας συσκευης και αλλο το αν λειτουργει σωστα ή οχι. Με 200 ευρω δεν μπορεις να αγορασεις ενα κινητο με την καλυτερη καμερα της αγορας, το καλυτερο chipset και 16 γιγα ραμ αλλα αγοραζεις ενα κινητο που τα βασικα τα κανει αψογα και κυριως πρεπει να λειτουργει σωστα. Απο την αλλη ευκολα μπορει να σου δημιουργησει τεχνικο προβλημα ακομα και κινητο των 1500 ευρω.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Αφιερωμένη σε όλους εσάς που μοχθήσατε να καταστρέψετε αυτό το πολύτιμο για άλλους νήμα, με τις ευχές μου για καλό υπόλοιπο ΣΚ, η πρωτότυπη στην εικόνα κοστίζει χ100 ! μπορώ να σας κάνω αντίγραφα με χ 40 ! :xalara::bleh: :haha:

1734174787599.png

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.738
Μέλη
39.472
Νεότερο μέλος
Στέλιος Μίκυ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα