Η αληθεια ειναι πως υπαρχουν ακομα αρκετοι τεχνολογικα αναπηροι στην Ελλαδα που δινουν λεφτα στη συγκεκριμενη επιχειρηση, την οποια στον τεχνολογικο τομεα προσωπικα τη θεωρω τη χειροτερη απο καθε αποψη με διαφορα της δευτερης. Αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν θα πρεπει να γινεται καταγγελια οταν κοροιδευουν τους καταναλωτες καταμουτρα. Προσωπικα τους αξιοποιω μονο σε x100 και με την προυποθεση πως τα προιοντα που αγοραζω δεν θα ειναι ιδιαιτερα ακριβοτερα απο τον ανταγωνισμο. Διαφορετικα ουτε για αστειο.O κωτσο γλενταει κοσμο που πληρωνει προιον ×3 φορες πανω απο τις τιμες σκρουτζομαγαζου...η μονη λυση τωρα ειναι ακυρωση παραγγελιας κ αγορα απο οπου βρεθει φθηνοτερα ή απλα αποδεχεσαι το ×40...με τα λεφτα που βγαλε 2 βδομαδες τωρα πληρωνει οσα προστιμα θελετε κ εχει κ κερδος
Πιστεύω πως πρέπει να γίνει καταγγελία και στην Alpha εξίσου...Δεν με αφορά το πόσο αστείο μπορεί να φαίνεται το πρόστιμο στον ΚΩΤΣΟ. Με αφορά να κάνω αυτό που πρέπει σαν καταναλωτής. Έχω λόγο σαν άνθρωπος και θα αντιδράσω
Μα φυσικά. Πρώτα όμως, θα τους πάρω τηλ το πρωί. Κρατάω ένα μικρό καλάθι μήπως και μπει μπροστά η Τράπεζα.Πιστεύω πως πρέπει να γίνει καταγγελία και στην Alpha εξίσου...
Είναι για όλα. Απλά είναι ασύμφορη πλέον.Δεν είναι και σε όλα τα προϊόντα το Χ40. Πανωλεθρία.
Το κατέβασαν και έβαλαν 40xεχεις android? μαλλον δεν το εμφανιζει σε ολους την ιδια στιγμη,... εγω δεν το βρισκω ουτε στην εφαρμογη ουτε στο site
ισχυει μονο για το kotsovolos.gr απο οτι βλεπω ε?
Νομίζω ότι το Χ40 είναι για συγκεκριμένες συσκευές και όχι για όλα.Είναι για όλα. Απλά είναι ασύμφορη πλέον.
Δεν ξέρω αν είναι για όλα. Στην επιλογή κλιματιστικού που ψάχνω σε άλλα βγαζει banner Χ40 και σε άλλα καθόλου. Μάλλον δεν ισχύει για όλα τα προϊόνταΕίναι για όλα. Απλά είναι ασύμφορη πλέον.
Φαινεται πως το x40 ισχυει για οσες συσκευες εχουν black friday προσφορες και οχι για ολες.Δεν ξέρω αν είναι για όλα. Στην επιλογή κλιματιστικού που ψάχνω σε άλλα βγαζει banner Χ40 και σε άλλα καθόλου. Μάλλον δεν ισχύει για όλα τα προϊόντα
Απλά ξεστοκάρουν...