• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Black Friday 2024, 29/11

nick07

Member
O κωτσο γλενταει κοσμο που πληρωνει προιον ×3 φορες πανω απο τις τιμες σκρουτζομαγαζου...η μονη λυση τωρα ειναι ακυρωση παραγγελιας κ αγορα απο οπου βρεθει φθηνοτερα ή απλα αποδεχεσαι το ×40...με τα λεφτα που βγαλε 2 βδομαδες τωρα πληρωνει οσα προστιμα θελετε κ εχει κ κερδος
Η αληθεια ειναι πως υπαρχουν ακομα αρκετοι τεχνολογικα αναπηροι στην Ελλαδα που δινουν λεφτα στη συγκεκριμενη επιχειρηση, την οποια στον τεχνολογικο τομεα προσωπικα τη θεωρω τη χειροτερη απο καθε αποψη με διαφορα της δευτερης. Αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν θα πρεπει να γινεται καταγγελια οταν κοροιδευουν τους καταναλωτες καταμουτρα. Προσωπικα τους αξιοποιω μονο σε x100 και με την προυποθεση πως τα προιοντα που αγοραζω δεν θα ειναι ιδιαιτερα ακριβοτερα απο τον ανταγωνισμο. Διαφορετικα ουτε για αστειο.

Gioref

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Δεν με αφορά το πόσο αστείο μπορεί να φαίνεται το πρόστιμο στον ΚΩΤΣΟ. Με αφορά να κάνω αυτό που πρέπει σαν καταναλωτής. Έχω λόγο σαν άνθρωπος και θα αντιδράσω :)
Πιστεύω πως πρέπει να γίνει καταγγελία και στην Alpha εξίσου...

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Πιστεύω πως πρέπει να γίνει καταγγελία και στην Alpha εξίσου...
Μα φυσικά. Πρώτα όμως, θα τους πάρω τηλ το πρωί. Κρατάω ένα μικρό καλάθι μήπως και μπει μπροστά η Τράπεζα.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Εγώ τους έριξα x. Δεν βιάζομαι, θα περιμένω το x100. Κι αν δεν το βάλουν θα ψωνίσω από αλλού. Ευτυχώς δεν βιάζομαι κι επιπλέον ότι ήθελα να ψωνίσω έχει την ίδια τιμή παντού.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Είναι για όλα. Απλά είναι ασύμφορη πλέον.
Δεν ξέρω αν είναι για όλα. Στην επιλογή κλιματιστικού που ψάχνω σε άλλα βγαζει banner Χ40 και σε άλλα καθόλου. Μάλλον δεν ισχύει για όλα τα προϊόντα
Απλά ξεστοκάρουν...

nick07

Member
Δεν ξέρω αν είναι για όλα. Στην επιλογή κλιματιστικού που ψάχνω σε άλλα βγαζει banner Χ40 και σε άλλα καθόλου. Μάλλον δεν ισχύει για όλα τα προϊόντα
Απλά ξεστοκάρουν...
Φαινεται πως το x40 ισχυει για οσες συσκευες εχουν black friday προσφορες και οχι για ολες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.681
Μέλη
39.421
Νεότερο μέλος
Σμάρω

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom