• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Black Friday 2024, 29/11

Επόμενο Ταξίδι
Νότια Κορέα
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Πάντως η προσφορά για τους πόντους λέει είναι μέχρι 8/12. Κάποιο μπέρδεμα έχουν κάνει στο σαιτ θεωρώ και θα το διορθώσουν.

nick07

Member
Πάντως η προσφορά για τους πόντους λέει είναι μέχρι 8/12. Κάποιο μπέρδεμα έχουν κάνει στο σαιτ θεωρώ και θα το διορθώσουν.
Αμφιβαλλω. Φαινοταν πως παει να γινει μακακια απο το γεγονος πως ειχε κατεβει απο παντου η διαφήμιση περα απο το app της alpha bank.

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Αυτο που δεν καταλαβαίνετε μερικοί, είναι πως αν μένετε άπραγοι τότε θα υπάρχουν ξεφτίλες όπως ο ΚΩΤΣΟ και θα μας γλεντάει.. Τα πρόστιμα που τρώει συνέχεια δεν είναι λίγα (ε σιγά, έχει λεφτά να δώσει) αλλά έστω να μην περνάει έτσι.

Ένα λεπτό απο τον χρόνο σας, αξίζει νομίζω. Φυσικά, αύριο θα γίνει χαμός με την Alpha Bank.

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Αμφιβαλλω. Φαινοταν πως παει να γινει μακακια απο το γεγονος πως ειχε κατεβει απο παντου η διαφήμιση περα απο το app της alpha bank.
Δεν ειχε κατεβει, εχω screenshot 20.30 αφοτου ειχα κανει την αγορα

pepakos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή 🇦🇷
Εδώ και λίγα κατέβηκε και από το app της alpha bonus το promotion για το 1/100, χωρίς να έχει ανέβει όμως το 1/40.
Γελοία πράγματα. Όσοι κάνετε αγορές μεταξύ 20:00 και 21:00 επιβάλλεται να κάνετε καταγγελία, με screenshot από το app. Τουλάχιστον να πάρετε τους εξτρα πόντους.

maria91

Member
Αυτο που δεν καταλαβαίνετε μερικοί, είναι πως αν μένετε άπραγοι τότε θα υπάρχουν ξεφτίλες όπως ο ΚΩΤΣΟ και θα μας γλεντάει.. Τα πρόστιμα που τρώει συνέχεια δεν είναι λίγα (ε σιγά, έχει λεφτά να δώσει) αλλά έστω να μην περνάει έτσι.

Ένα λεπτό απο τον χρόνο σας, αξίζει νομίζω. Φυσικά, αύριο θα γίνει χαμός με την Alpha Bank.
O κωτσο γλενταει κοσμο που πληρωνει προιον ×3 φορες πανω απο τις τιμες σκρουτζομαγαζου...η μονη λυση τωρα ειναι ακυρωση παραγγελιας κ αγορα απο οπου βρεθει φθηνοτερα ή απλα αποδεχεσαι το ×40...με τα λεφτα που βγαλε 2 βδομαδες τωρα πληρωνει οσα προστιμα θελετε κ εχει κ κερδος

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
O κωτσο γλενταει κοσμο που πληρωνει προιον ×3 φορες πανω απο τις τιμες σκρουτζομαγαζου...η μονη λυση τωρα ειναι ακυρωση παραγγελιας κ αγορα απο οπου βρεθει φθηνοτερα ή απλα αποδεχεσαι το ×40...με τα λεφτα που βγαλε 2 βδομαδες τωρα πληρωνει οσα προστιμα θελετε κ εχει κ κερδος
Δεν με αφορά το πόσο αστείο μπορεί να φαίνεται το πρόστιμο στον ΚΩΤΣΟ. Με αφορά να κάνω αυτό που πρέπει σαν καταναλωτής. Έχω λόγο σαν άνθρωπος και θα αντιδράσω :)

maria91

Member
Δεν με αφορά το πόσο αστείο μπορεί να φαίνεται το πρόστιμο στον ΚΩΤΣΟ. Με αφορά να κάνω αυτό που πρέπει σαν καταναλωτής. Έχω λόγο σαν άνθρωπος και θα αντιδράσω :)
Καλα θα κανεις δε αντιλεγω απλα να λεμε κ τα πραγματα με το ονομα τους...μακαρι να βγαλετε ακρη!

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Στις 15/1 θα μπουν οι x100 απο τις συσκευές. Μην γράφουμε ότι να ναι και μπερδεύεται ο κόσμος.

https://www.alpha.gr/el/idiotes/bonus/bonus-news/kotsovolos-oikiakies-siskeves

https://www.alpha.gr/el/idiotes/bonus/bonus-news/kotsovolos-black-friday-24-huawei
@Thanos92 @Gioref Στην τσίτα;
Μετά από όσα γράφεις αμφιβάλλω κι εγώ αν έγινε παρανόηση από την υπάλληλο των πωλήσεων, ωστόσο η δια ζώσης επώνυμη απάντηση σε ερώτηση για "την προσφορά Χ100 που θα τρέξει και που ανεβοκατεβαίνει" είναι ότι θα μπουν στις 15/1 από την alpha bank. Είναι σαφές ότι δεν έχω ασχοληθεί με πόντους, γι' αυτό και δεν ρώτησα η ίδια περαιτέρω.

nick07

Member
Εφυγε καταγγελια κι απο εμενα.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.681
Μέλη
39.421
Νεότερο μέλος
Σμάρω

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom