Δημήτρης X.
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Νότια Κορέα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νεπάλ
Πάντως η προσφορά για τους πόντους λέει είναι μέχρι 8/12. Κάποιο μπέρδεμα έχουν κάνει στο σαιτ θεωρώ και θα το διορθώσουν.
Αμφιβαλλω. Φαινοταν πως παει να γινει μακακια απο το γεγονος πως ειχε κατεβει απο παντου η διαφήμιση περα απο το app της alpha bank.Πάντως η προσφορά για τους πόντους λέει είναι μέχρι 8/12. Κάποιο μπέρδεμα έχουν κάνει στο σαιτ θεωρώ και θα το διορθώσουν.
Δεν ειχε κατεβει, εχω screenshot 20.30 αφοτου ειχα κανει την αγοραΑμφιβαλλω. Φαινοταν πως παει να γινει μακακια απο το γεγονος πως ειχε κατεβει απο παντου η διαφήμιση περα απο το app της alpha bank.
O κωτσο γλενταει κοσμο που πληρωνει προιον ×3 φορες πανω απο τις τιμες σκρουτζομαγαζου...η μονη λυση τωρα ειναι ακυρωση παραγγελιας κ αγορα απο οπου βρεθει φθηνοτερα ή απλα αποδεχεσαι το ×40...με τα λεφτα που βγαλε 2 βδομαδες τωρα πληρωνει οσα προστιμα θελετε κ εχει κ κερδοςΑυτο που δεν καταλαβαίνετε μερικοί, είναι πως αν μένετε άπραγοι τότε θα υπάρχουν ξεφτίλες όπως ο ΚΩΤΣΟ και θα μας γλεντάει.. Τα πρόστιμα που τρώει συνέχεια δεν είναι λίγα (ε σιγά, έχει λεφτά να δώσει) αλλά έστω να μην περνάει έτσι.
Ένα λεπτό απο τον χρόνο σας, αξίζει νομίζω. Φυσικά, αύριο θα γίνει χαμός με την Alpha Bank.
Δεν με αφορά το πόσο αστείο μπορεί να φαίνεται το πρόστιμο στον ΚΩΤΣΟ. Με αφορά να κάνω αυτό που πρέπει σαν καταναλωτής. Έχω λόγο σαν άνθρωπος και θα αντιδράσωO κωτσο γλενταει κοσμο που πληρωνει προιον ×3 φορες πανω απο τις τιμες σκρουτζομαγαζου...η μονη λυση τωρα ειναι ακυρωση παραγγελιας κ αγορα απο οπου βρεθει φθηνοτερα ή απλα αποδεχεσαι το ×40...με τα λεφτα που βγαλε 2 βδομαδες τωρα πληρωνει οσα προστιμα θελετε κ εχει κ κερδος
Καλα θα κανεις δε αντιλεγω απλα να λεμε κ τα πραγματα με το ονομα τους...μακαρι να βγαλετε ακρη!Δεν με αφορά το πόσο αστείο μπορεί να φαίνεται το πρόστιμο στον ΚΩΤΣΟ. Με αφορά να κάνω αυτό που πρέπει σαν καταναλωτής. Έχω λόγο σαν άνθρωπος και θα αντιδράσω
@Thanos92 @Gioref Στην τσίτα;Στις 15/1 θα μπουν οι x100 απο τις συσκευές. Μην γράφουμε ότι να ναι και μπερδεύεται ο κόσμος.
https://www.alpha.gr/el/idiotes/bonus/bonus-news/kotsovolos-oikiakies-siskeves
https://www.alpha.gr/el/idiotes/bonus/bonus-news/kotsovolos-black-friday-24-huawei
Εφυγε καταγγελια κι απο εμενα.Δεν με αφορά το πόσο αστείο μπορεί να φαίνεται το πρόστιμο στον ΚΩΤΣΟ. Με αφορά να κάνω αυτό που πρέπει σαν καταναλωτής. Έχω λόγο σαν άνθρωπος και θα αντιδράσω