• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Black Friday 2024, 29/11

paefstra

Member
Το αν θα το ξαναδουμε ή οχι εχει να κανει με την προσφορα και τη ζητηση. Προφανως αν υπαρχει ζητηση, οχι μονο ποντους δεν θα ξαναδουμε αλλα ουτε και υποτυπωδεις εκπτωσεις που υπαρχουν.
Δεν μας κανει χαρη κανεις με το x40 ή το x100. Προφανως για να τρέξει ο λαουτζικος να αγορασει καφεδες και να πουλησουν το κανουν. Οταν αγορασουν ολους τους καφεδες κ τις συσκευες μαζεμενες και σταματησει να αγοραζει ο λαουτζικος και πεσουν οι πωλησεις θα βαλει x200. Αν αγοραζουν ακομα περισσοτερα ουτε x4 δεν θα δουμε.
Ομως εδω η κουβεντα που γινεται τοση ωρα αφορα την παραπλανηση των καταναλωτων και οχι το αν το x40 ειναι καλο ή κακο. Το αν ειναι καλο ή κακο το αξιολογει ο καθενας αναλογα με τι αναγκες του, τις εναλλακτικες επιλογες του και το πορτοφολι του.
Eγω παλι πιστευω οτι επεσε πολυ γερος καυγας Κωτσοβολου με την Alpha σημερα το απογευμα και δεν εχει σχεση ο λαουτζικος.

nick07

Member
Eγω παλι πιστευω οτι επεσε πολυ γερος καυγας Κωτσοβολου με την Alpha σημερα το απογευμα και δεν εχει σχεση ο λαουτζικος.
Μα η alpha ετρεξε να το ανακοινωσει πριν τον κωτσοβολο. Εκτος αν θυμηθηκε να βαλει χερι στον κωτσοβολο αφοτου το ανακοινωσε οποτε μιλαμε για μεγαλο χημείο.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Πάντως η τηλεοπτική διαφήμιση που εμφανίστηκε λίγο μετά τις 21:00 έλεγε για x40 κι αυτή δεν ετοιμάζεται σε μισό λεπτό. Την είχαν έτοιμη από πριν

Andreas K

Member
Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Το μόνο στοιχείο που είχαμε για το Χ100 ήταν από το Bonus App της Alpha.

Φυσικά και δεν γνωρίζω λεπτομέρειες λειτουργίας αλλά υποθέτω ότι η εφαρμογή ελέγχεται εξ ολοκλήρου από την τράπεζα.

Ο Κωτσόβολος δεν έβγαλε ποτέ στο site του διαφήμιση Χ100.

Επαναλαμβάνω, αν τα γεγονότα είναι όπως τα γράφω, δεν βλέπω κάποιο φταίξιμο στον Κώτσο.

Ξεκάθαρα φάουλ της τράπεζας.

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Εγώ δεν πιστευω οτι ενας απο τον Κωτσοβολο δεν πηρε χαμπαρι τι διαφημιζει η alpha απο χθες ωστε να τους ενημερωσουν να την κατεβασουν πριν τις 8.
Επιπλεον εγω ειχα τηλεφωνικη επικοινωνια, για αλλο θεμα, με τον κωτσοβολο κ μου ειπαν να παρω στις 8 για την προσφορα. Ελπιζω οι κλησεις να ηχογραφουνται

pan82

Member
Μα η alpha ετρεξε να το ανακοινωσει πριν τον κωτσοβολο. Εκτος αν θυμηθηκε να βαλει χερι στον κωτσοβολο αφοτου το ανακοινωσε οποτε μιλαμε για μεγαλο χημείο.
Πήρε ο Κωτσόβολος την alpha και λέει θα σας στείλουμε να ανεβάσετε τη προσφορά για τη cyber Monday σας τη στέλνουμε σε λίγο. Περιμένει ο υπάλληλος αλλά σχολαει και λεει σιγά μη περιμένω άλλο κυριακάτικα κάτσε να δω τη περσινή την ίδια θα βάλουν. Την ανεβάζει ο άνθρωπος και φεύγει και να το αποτέλεσμα... :bleh:

adiaforos

Member
Νομίζω ότι το Χ40 είναι για συγκεκριμένες συσκευές και όχι για όλα.
Δεν ξέρω αν είναι για όλα. Στην επιλογή κλιματιστικού που ψάχνω σε άλλα βγαζει banner Χ40 και σε άλλα καθόλου. Μάλλον δεν ισχύει για όλα τα προϊόντα
Απλά ξεστοκάρουν...
θα το ξαναγράψω για τελευταία φορά. Όταν κάνεις οποιαδήποτε ηλεκτρονική συναλλαγή με το e-pos της Viva που χρησιμοποιεί ο Κωτσόβολος ή το οποιοδήποτε e-pos, θα δοθούν ταυτόχρονα οι πόντοι που είναι ρυθμισμένο να δίνει, δηλαδή 4x στις συνήθεις κάρτες της ALPHA και 8x στις χρυσές. Το e-pos δεν βλέπει καλάθια με προϊόντα ή επιμέρους ποσά, το ποσό προς χρέωση βλέπει. Όταν λοιπόν τρέχουν προσφορές όπως η σημερινή για περιορισμένο χρονικό διάστημα και δίνει x40 πόντους, θα τους δώσει σε όλες τις συναλλαγές, δεν ξέρει αν είναι καφέδες, i-phone ή βιβλία ή όλα αυτά μαζί. Σε περίπτωση προωθητικών ενεργειών με επιπλέον πόντους για συγκεκριμένα προϊόντα (όπως οικιακές συσκευές BOSCH κλπ, που έτρεχε μέχρι προχθές ή κάποιες SAMSUNG TV που τρέχει ακόμη), παίρνεις κανονικά τους 4x ή 8x ή x40 πόντους που ισχύουν τη στιγμή της συναλλαγής και οι επιπλέον πόντοι μπαίνουν ένα μήνα περίπου μετά το τέλος της ενέργειας, σε καθορισμένη ημερομηνία που αναγράφεται στους όρους.
Μόλις έκανα συναλλαγή κι οι ποντοι μπηκαν Χ4. Τί γίνεται? Οι επιπλέον θα μπουν το Γενάρη?
Βιάστηκες, δεν είχε βγει μπάνερ ακόμη, άσε που η αντίστροφη μέτρηση έτρεχε ως τις 21:00. Εφόσον δεν έχεις θέμα με το πιστωτικό όριο της κάρτας σου θα πας στην καρτέλα σου στην παραγγελία, θα κάνεις ακύρωση της συναλλαγής και θα υποβάλεις νέα, ώστε να μπουν οι x40 πόντοι. Υπόψη ότι ακύρωση δεν διεκπεραιώνεται αυτόματα, θα γίνει από υπάλληλο τις επόμενες ημέρες.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Μα φυσικά. Πρώτα όμως, θα τους πάρω τηλ το πρωί. Κρατάω ένα μικρό καλάθι μήπως και μπει μπροστά η Τράπεζα.
Εγώ πάλι είμαι σίγουρη ότι η Alpha θα σας δώσει τους επιπλέον πόντους 1Χ100 σε όλους όσους έκαναν την αγορά από τις 20.00 μέχρι την ώρα που κατέβασε τη διαφήμιση από την εφαρμογή Bonus.
Την διαφήμιση δεν την είδαμε πουθενά αλλού εκτός από την εφαρμογή και φυσικά δεν την είδες στην σελίδα του Κωτσόβολου ούτε σε banner πάνω στο προϊόν όπως έκανε μέχρι τώρα κάθε φορά που έδινε Χ100 ήΧ40 πόντους ή μήπως είχε;
Τελικά δεν σε παραπλάνησε ο Κωτσόβολος, αλλά η Alpha που χειρίζεται την εφαρμογή της.
Ο Κώτσος έβγαλε τηλεοπτική διαφήμιση με Χ40 σήμερα το βράδυ και σίγουρα δεν την ετοίμασε το απόγευμα.
Άρα την καταγγελία πρέπει να την κάνεις στην Alpha μαζί με το screeshot της εφαρμογής και είμαι σίγουρη ότι θα δικαιωθείς γιατί αυτή ευθύνεται για την παραπλανητική πληροφόρηση.
Εγώ όταν μίλησα σήμερα στις 6.30 με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για το κινητό που ήθελα δεν ήξεραν καν εάν θα υπάρξει το Χ100 και μου είπαν ότι αύριο θα ξέρουμε...

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Το μόνο στοιχείο που είχαμε για το Χ100 ήταν από το Bonus App της Alpha.

Φυσικά και δεν γνωρίζω λεπτομέρειες λειτουργίας αλλά υποθέτω ότι η εφαρμογή ελέγχεται εξ ολοκλήρου από την τράπεζα.

Ο Κωτσόβολος δεν έβγαλε ποτέ στο site του διαφήμιση Χ100.

Επαναλαμβάνω, αν τα γεγονότα είναι όπως τα γράφω, δεν βλέπω κάποιο φταίξιμο στον Κώτσο.

Ξεκάθαρα φάουλ της τράπεζας.
Ακριβώς όπως τα γράφεις είναι!!
Την ευθύνη την έχει αποκλειστικά η Alpha που ανέβασε προφανώς λάθος banner και σίγουρα διαφορετικό από την τηλεοπτική διαφήμιση που ετοίμασε ο Κωτσόβολος.
Σίγουρα μεσολάβησε διαφωνία ανάμεσα τους για την απόδοση των πόντων και κάποιος ξέχασε να ειδοποιήσει τον χειριστή της εφαρμογής bonus για να ανεβάσει το σωστό banner...

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Η αληθεια ειναι πως υπαρχουν ακομα αρκετοι τεχνολογικα αναπηροι στην Ελλαδα που δινουν λεφτα στη συγκεκριμενη επιχειρηση, την οποια στον τεχνολογικο τομεα προσωπικα τη θεωρω τη χειροτερη απο καθε αποψη με διαφορα της δευτερης. Αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν θα πρεπει να γινεται καταγγελια οταν κοροιδευουν τους καταναλωτες καταμουτρα. Προσωπικα τους αξιοποιω μονο σε x100 και με την προυποθεση πως τα προιοντα που αγοραζω δεν θα ειναι ιδιαιτερα ακριβοτερα απο τον ανταγωνισμο. Διαφορετικα ουτε για αστειο.
Αν και "τεχνολογικά ανάπηρη" και ως μη "λαουτζίκος" θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι το κινητό που ήθελα να αγοράσω το πουλούσαν ΟΛΟΙ ( Γερμανός, Πλαίσιο κλπ) στην ίδια ακριβώς τιμή και εγώ περίμενα το Χ100...
Το κινητό ήταν το Xiaomi 14 Ultra που εξαφανίστηκε από ΠΑΝΤΟΥ γιατί είναι πολλοί "τεχνολογικά ανάπηροι" και έτρεξαν να το πάρουν γιατί ήταν πραγματικά σε προσφορά στα 1000 €.
Τώρα το πουλάει ο Skroutz από το εξωτερικό 200-400€ πάνω από την τιμή που πουλούσε ο μισητός Κώτσος πριν μία εβδομάδα...
Όποιος ήταν μάγκας και πήρε τηλεοράσεις ή προϊόντα αιχμής σε καλές τιμές και πήρε και Χ40 πόντους μόνο τεχνολογικά ανάπηρος δεν ήταν.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.678
Μέλη
39.420
Νεότερο μέλος
catravel

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom