• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Black Friday 2024, 29/11

tatooine

Member
Παιδιά....ο καθένας να πάρει το ρίσκο του. Και τώρα να μην τους πάρεις θα τους πάρεις μετά. Η ανακοίνωση είναι ξεκάθαρη νομίζω...

Απλά, μετά τις 21:00 ξεχάστε τις τιμές που βλέπετε..
Το παράθυρο είναι μέχρι σήμερα στις 24:00, μιλάω για τις οικοσκευές.
οποίος κατάλαβε, κατάλαβε. 😎

Яна

Member
Στην εφαρμογή bonus φαίνεται κανονικά η προσφορά 1Χ100 του Κωτσόβολου.
Δυστυχώς το κινητό που περίμενα στωικά να αγοράσω έχει εξαντληθεί από παντού γιατί βγαίνει καινούργιο μοντέλο...
Μέχρι πριν 10 μέρες το πουλούσαν όλοι στην ίδια τιμή και τώρα εξαφανίστηκε από παντού!
Να πάρω εκθεσιακό ή είναι ρίσκο; @psilos3 τι λες ως ειδικός;
Επίσης, εκθεσιακό δεν το βάζεις σε ηλεκτρονική παραγγελία μου είπαν από το τηλεφωνικό κέντρο γιατί πρέπει να πας επιτόπου και να συμφωνήσεις ότι το αγοράζεις.
Η απληστία για τους πόντους πληρώνεται..
Οπότε, θα πω μπράβο σε όσους πήραν σε προσφορά και έγκαιρα αυτό που ήθελαν...
😭😭
Το επί 40 ήταν ευκαιρία.

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Ουτε εμενα μου την εμφανιζει την προσφορα....επισης θεωρητικα προσφορες υπαρχουν κ την cyber monday ουτε εχει καμια τρελη προσφορα στα εκπτωτικα για να μη αξιζει η αγορα αργοτερα
Όπως και να έχει, καλό deal θα κάνεις με το x100...

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Έχει όριο μεταφοράς 15Κ;
Μόλις έκανα συναλλαγή κι οι ποντοι μπηκαν Χ4. Τί γίνεται? Οι επιπλέον θα μπουν το Γενάρη?
Ναι, σε κατάστημα που βρέθηκα για άλλη αγορά, ειπώθηκε ότι οι Χ100 θα μπουν 15/1.

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Έχει όριο μεταφοράς 15Κ;

Ναι, σε κατάστημα που βρέθηκα για άλλη αγορά, ειπώθηκε ότι οι Χ100 θα μπουν 15/1.
Στις 15/1 θα μπουν οι x100 απο τις συσκευές. Μην γράφουμε ότι να ναι και μπερδεύεται ο κόσμος.

https://www.alpha.gr/el/idiotes/bonus/bonus-news/kotsovolos-oikiakies-siskeves

https://www.alpha.gr/el/idiotes/bonus/bonus-news/kotsovolos-black-friday-24-huawei

tatooine

Member
Εγώ προσπάθησα, έφτασα μεχρι την πληρωμή αλλά δεν εμφάνισε το γνωστό "Κερδίζετε με την αγορά τάδε πόντους"..
Δυστυχώς δεν δείχνει τους πόντους αν δεν ολοκληρωθεί η αγορά η αν τους έδειχνε κάτι άλλαξε.

Gioref

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Αυτό δεν αναφέρεται πάντως στους όρους της ενέργειας... Κοντός ψαλμός...

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Το απογευμα πηρα τηλ στις τηλεφωνικές παραγγελίες και μου είπαν μετά τις 8. Τωρα στην συναλλαγή μου έδωσε επι 4. Παντως μου εμφανίζεται στο app της bonus η προσφορα

nick07

Member
Μόλις έκανα συναλλαγή κι οι ποντοι μπηκαν Χ4. Τί γίνεται? Οι επιπλέον θα μπουν το Γενάρη?
Περυσι εμπαιναν x100 απευθειας.
Επισης εγω δεν βλεπω αυτη τη στιγμη την προσφορα ουτε στο σαιτ του κωτσου ουτε στης bonus.

nick07

Member
Το απογευμα πηρα τηλ στις τηλεφωνικές παραγγελίες και μου είπαν μετά τις 8. Τωρα στην συναλλαγή μου έδωσε επι 4. Παντως μου εμφανίζεται στο app της bonus
Στο τηλ κεντρο δεν ξερουν τι τους γινεται γενικα. Δεν ειναι να τους εμπιστευεσαι σε οτι λενε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.682
Μέλη
39.424
Νεότερο μέλος
ilias1984

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom