• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Black Friday 2024, 29/11

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Δεν βλέπω καμία διαφήμιση στη σελίδα του Κ ούτε και αν κάνω αναζήτηση αντικειμάνων αναγράφει κάτι σχετικό. Η προσφορά BF τρέχει για μια ώρα ακόμα

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Παιδιά....ο καθένας να πάρει το ρίσκο του. Και τώρα να μην τους πάρεις θα τους πάρεις μετά. Η ανακοίνωση είναι ξεκάθαρη νομίζω...

Απλά, μετά τις 21:00 ξεχάστε τις τιμές που βλέπετε..

pan82

Member
Παιδιά....ο καθένας να πάρει το ρίσκο του. Και τώρα να μην τους πάρεις θα τους πάρεις μετά. Η ανακοίνωση είναι ξεκάθαρη νομίζω...
H ανακοίνωση έχει αποσυρθεί από νωρίς και ακόμα δεν έχει βγει καινούργια οπότε δεν είναι θέμα ρίσκου δεν αναφέρεται πουθενά στο σαιτ δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση ακόμα οπότε δεν ισχύει.
Δεν ήταν τυχαίο ότι αποσύρθηκε η προσφορά προφανώς θα αλλάξει η ώρα εκκίνησης μάλλον.

pepakos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή 🇦🇷
θα είναι ο ορισμός της παραπλάνησης έαν δεν βάλουν τους χ100 πόντους μεταξύ 20:00 και 21:00.
η προσφορά είναι ξεκάθαρη και υπάρχει στην εφαρμογή του alpha bonus.

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
H ανακοίνωση έχει αποσυρθεί από νωρίς και ακόμα δεν έχει βγει καινούργια οπότε δεν είναι θέμα ρίσκου δεν αναφέρεται πουθενά στο σαιτ δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση ακόμα οπότε δεν ισχύει.
Δεν ήταν τυχαίο ότι αποσύρθηκε η προσφορά προφανώς θα αλλάξει η ώρα εκκίνησης μάλλον.
Ποιος τα λέει αυτά; Μια χαρά υπάρχει η ανακοίνωση.

IMG_6219.png

Gioref

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Εγώ προσπάθησα, έφτασα μεχρι την πληρωμή αλλά δεν εμφάνισε το γνωστό "Κερδίζετε με την αγορά τάδε πόντους"..

pan82

Member
θα είναι ο ορισμός της παραπλάνησης έαν δεν βάλουν τους χ100 πόντους μεταξύ 20:00 και 21:00.
η προσφορά είναι ξεκάθαρη και υπάρχει στην εφαρμογή του alpha bonus.
Bλέπεις αυτή τη στιγμή τη προσφορά; εμφανιστηκε οντως νωρίς αλλά μετά από κανά διωρο αποσύρθηκε. Σε κανένα κινητο δε τη βλέπω πλέον εγώ. Αλλά δεν εμφανιστεί και στο σαιτ του καταστήματος δε μπορείς να τους κατηγορήσεις.
Και σε άλλο φορουμ που υπάρχει η σχετική συζήτηση όλοι αναφέρουν ότι δε φαίνεται, τώρα τι να πω
Eγώ πάντως δε θα το ρίσκαρα με τίποτα πριν το δω στο σαιτ

Sugar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψάχνεται....
Ταξίδι-Όνειρο
Απ' άκρη σ' άκρη
Εγώ προσπάθησα, έφτασα μεχρι την πληρωμή αλλά δεν εμφάνισε το γνωστό "Κερδίζετε με την αγορά τάδε πόντους"..
Εμένα μου εμφάνισε ότι πβρα τους ποντους Χ4

maria91

Member
Ποιος τα λέει αυτά; Μια χαρά υπάρχει η ανακοίνωση.

View attachment 481440
Ουτε εμενα μου την εμφανιζει την προσφορα....επισης θεωρητικα προσφορες υπαρχουν κ την cyber monday ουτε εχει καμια τρελη προσφορα στα εκπτωτικα για να μη αξιζει η αγορα αργοτερα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.683
Μέλη
39.425
Νεότερο μέλος
Maria_mar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom