• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Alpha bank bonus

JohZio

Member
Πρόσφατα χρέωσα την πιστωτική της Aegean για μεταφορά 20 ευρώ σε Ν26 (δική μου), εάν κάποιος δέν το γνωρίζει η Ν26 είναι γερμανική neobank σαν την revolut.

Μία η δύο μέρες μετά είδα στο Bonus app ότι έιχαν καταγραφεί +20 πόντοι "Ν26 top-up". Υποθέτω το ίδιο θα συμβαίνει και με με την Revolut και αναρωτιέμαι πόσο "αθέμιτη" θα είναι τέτοια χρήση καθώς στην ουσία δέν αγοράζεις κάτι αλλα μεταφέρεις τα χρήματά σου.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Μία η δύο μέρες μετά είδα στο Bonus app ότι έιχαν καταγραφεί +20 πόντοι "Ν26 top-up". Υποθέτω το ίδιο θα συμβαίνει και με με την Revolut
Συνέβαινε παλιά και με τη revolut, αλλά δεν συμβαίνει πλέον. Για τη Ν26 δεν γνωρίζω.

Last edited by a moderator:

Яна

Member
Πρόσφατα χρέωσα την πιστωτική της Aegean για μεταφορά 20 ευρώ σε Ν26 (δική μου), εάν κάποιος δέν το γνωρίζει η Ν26 είναι γερμανική neobank σαν την revolut.

Μία η δύο μέρες μετά είδα στο Bonus app ότι έιχαν καταγραφεί +20 πόντοι "Ν26 top-up". Υποθέτω το ίδιο θα συμβαίνει και με με την Revolut και αναρωτιέμαι πόσο "αθέμιτη" θα είναι τέτοια χρήση καθώς στην ουσία δέν αγοράζεις κάτι αλλα μεταφέρεις τα χρήματά σου.
Με τη ρεβολουτ δεν συμβαίνει.

giannis228

Member
Ευχαριστώ! Αυτό γνωρίζω κ εγώ!
@croce και εγω αυτο γνωριζω αλλα ρωτησα γιατι ο φιλος croce ειπε οτι ¨Άλλωστε το rate των πόντων στους μακρινούς προορισμούς είναι καλύτερο από τα μίλια¨ ... για αυτο ρωραω που συμφερουν καλυτερα οι ποντοι και οχι τα μιλια αν μπορει να μας δωσει καποιο παραδειγμα?

croce

Member
< @croce και εγω αυτο γνωριζω αλλα ρωτησα γιατι ο φιλος croce ειπε οτι ¨Άλλωστε το rate των πόντων στους μακρινούς προορισμούς είναι καλύτερο από τα μίλια¨ ... για αυτο ρωραω που συμφερουν καλυτερα οι ποντοι και οχι τα μιλια αν μπορει να μας δωσει καποιο παραδειγμα? >

π.χ ATH-RAK (μπίζνες)
Εάν τα μίλια (25.000) ,προέρχονται από μεταφορά με την premium Αlfa Aegean, χρειάζονται 20000 πόντοι.
Εάν οι πόντοι συγκεντρώνονται με τις κάρτες της Alpha που διπλασιάζουν τους πόντους , τότε χρειάζονται ΄35000/2= 18750 .
Αντίστοιχα και η οικονομική

Last edited:

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Έχει ακυρώσει κανείς εισιτήριο που πήρε με bonus πόντους? Όχι μίλια.. Αν ναι, εκτός από το καπέλο 23€, σας επέστρεψαν και τους φόρους μαζί με τους πόντους όπως γίνεται με τα εισιτήρια μιλίων, ή τους φόρους τους κρατάνε? Διάβασα τους όρους αλλά δεν αναφέρεται σ΄αυτό ξεκάθαρα, μόνο για τους πόντους και τα 23 ευρώ λέει

paefstra

Member
Έχει ακυρώσει κανείς εισιτήριο που πήρε με bonus πόντους? Όχι μίλια.. Αν ναι, εκτός από το καπέλο 23€, σας επέστρεψαν και τους φόρους μαζί με τους πόντους όπως γίνεται με τα εισιτήρια μιλίων, ή τους φόρους τους κρατάνε? Διάβασα τους όρους αλλά δεν αναφέρεται σ΄αυτό ξεκάθαρα, μόνο για τους πόντους και τα 23 ευρώ λέει
Στην πραγματικοτητα αφαιρουν 23 ευρω απο τους φορους και επιστρεφουν τα ρεστα.

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Στην πραγματικοτητα αφαιρουν 23 ευρω απο τους φορους και επιστρεφουν τα ρεστα.
Ναι, το ξέρω, έτσι κάνουν στα εισιτήρια με μίλια, το ίδιο ισχύει για τα εισιτήρια με πόντους? Αυτό δεν έχω καταλάβει

barkour

Member
Αφου μονο τους φορους πληρωνεις , οτι περισσεψει απο τα 23 στα επιστρεφουν

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh