Συνέβαινε παλιά και με τη revolut, αλλά δεν συμβαίνει πλέον. Για τη Ν26 δεν γνωρίζω.Μία η δύο μέρες μετά είδα στο Bonus app ότι έιχαν καταγραφεί +20 πόντοι "Ν26 top-up". Υποθέτω το ίδιο θα συμβαίνει και με με την Revolut
Με τη ρεβολουτ δεν συμβαίνει.Πρόσφατα χρέωσα την πιστωτική της Aegean για μεταφορά 20 ευρώ σε Ν26 (δική μου), εάν κάποιος δέν το γνωρίζει η Ν26 είναι γερμανική neobank σαν την revolut.
Μία η δύο μέρες μετά είδα στο Bonus app ότι έιχαν καταγραφεί +20 πόντοι "Ν26 top-up". Υποθέτω το ίδιο θα συμβαίνει και με με την Revolut και αναρωτιέμαι πόσο "αθέμιτη" θα είναι τέτοια χρήση καθώς στην ουσία δέν αγοράζεις κάτι αλλα μεταφέρεις τα χρήματά σου.
@croce και εγω αυτο γνωριζω αλλα ρωτησα γιατι ο φιλος croce ειπε οτι ¨Άλλωστε το rate των πόντων στους μακρινούς προορισμούς είναι καλύτερο από τα μίλια¨ ... για αυτο ρωραω που συμφερουν καλυτερα οι ποντοι και οχι τα μιλια αν μπορει να μας δωσει καποιο παραδειγμα?Ευχαριστώ! Αυτό γνωρίζω κ εγώ!
ετσι γινοταν και με τη revolut ... 1000 ευρω 1000 ποντοι αλλα το καταλαβαν και το σταμτησανΜε τη ρεβολουτ δεν συμβαίνει.
Στην πραγματικοτητα αφαιρουν 23 ευρω απο τους φορους και επιστρεφουν τα ρεστα.Έχει ακυρώσει κανείς εισιτήριο που πήρε με bonus πόντους? Όχι μίλια.. Αν ναι, εκτός από το καπέλο 23€, σας επέστρεψαν και τους φόρους μαζί με τους πόντους όπως γίνεται με τα εισιτήρια μιλίων, ή τους φόρους τους κρατάνε? Διάβασα τους όρους αλλά δεν αναφέρεται σ΄αυτό ξεκάθαρα, μόνο για τους πόντους και τα 23 ευρώ λέει
Ναι, το ξέρω, έτσι κάνουν στα εισιτήρια με μίλια, το ίδιο ισχύει για τα εισιτήρια με πόντους? Αυτό δεν έχω καταλάβειΣτην πραγματικοτητα αφαιρουν 23 ευρω απο τους φορους και επιστρεφουν τα ρεστα.
Αφου μονο τους φορους πληρωνεις , οτι περισσεψει απο τα 23 στα επιστρεφουνΈχει ακυρώσει κανείς εισιτήριο που πήρε με bonus πόντους? Όχι μίλια.. Αν ναι, εκτός από το καπέλο 23€, σας επέστρεψαν και τους φόρους μαζί με τους πόντους όπως γίνεται με τα εισιτήρια μιλίων, ή τους φόρους τους κρατάνε? Διάβασα τους όρους αλλά δεν αναφέρεται σ΄αυτό ξεκάθαρα, μόνο για τους πόντους και τα 23 ευρώ λέει