Maryd14
Member
Στα θετικά της Premium πρέπει να συνυπολογιστεί το 1+1 εισιτήριο κάθε χρόνο συν τα 25 ευρώ εκπτωτικό κουπόνι πέρα από τα άλλα κουπόνια. Με αυτά τα δύο γίνεται απόσβεση σίγουρα της ετήσιας συνδρομής.Παρόλο που έχω εδώ και χρόνια ως βασική τράπεζα την Alpha λόγω μισθοδοσίας (και έχω και μια πιστωτική bonus), δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία συλλογής πόντων.
Τις τελευταίες μέρες έκατσα και διάβασα όλο το θέμα για να πάρω όσες περισσότερες πληροφορίες μπορώ. Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτό που με ενδιαφέρει είναι το κλείσιμο εισιτηριών με bonus αλλά κυρίως με μίλια της Aegean θα ήθελα να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια, περισσότερο προς επιβεβαιώση πριν προχωρήσω στην αίτηση για κάποια κάρτα Aegan Bonus:
Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον βοηθήσει.
- Η απλή πιστωτική έχει συνδρομή 40€ και η Premium 80€. Επειδή σκοπεύω να τη χρησιμοποιώ σαν βασική κάρτα και να κάνω όλες τις πληρωμές από εκεί σκέφτομαι να βγάλω την Premium (και λόγω της καλύτερης αναλογίας μετατροπής bonus πόντων σε μίλια). Έχει καταφέρει κάποιος σε νέα έκδοση κάρτας να αποφύγει ή να μειώσει τη συνδρομή; Η πιστωτική που έχω τώρα δεν έχει συνδρομή απλά χρεώνομαι 1€ τον μήνα για τα Alpha Alerts, οπότε σκέφτομαι να κρατήσω και αυτή.
- Στη συλλογή πόντων μετράνε και οι συναλλαγές εκτός Ελλάδας, π.χ. σε κάποιο ταξίδι; Επίσης από ηλεκτρονική καταστήματα που έχουν έδρα στο εξωτερικό (π.χ. Amazon);
- Για τις online αγορές αν έχω καταλάβει καλά, πρέπει να γίνονται οι πληρωμές απευθείας μέσω κάρτας και όχι μέσω κάποιου άλλου τρόπου (π.χ. PayPal, GPay) για να γίνεται σωστά η απόδοση των πόντων;