paefstra
Member
Ειναι τραγικα ψυχοβγαλτικο αλλα παμε για τελικο ποσο 40.000 bonus, που ειναι αδιανοητο χωρις καθολου καταναλωση, και εκει σταματαω.
να ρωτησω ποιους εννουμε μακρινους προορισμους? μπορεις να μας δωσεις μερικα παραδειγματα μακρινων προορισμων με ποντους?Άρχιζε να μαζεύεις στο πουγκί σου από τώρα πόντους και μην τους σπαταλάς σε αλλότρια , ώστε μετά από 2 χρόνια να εγκαινιάσεις ( δικαιωματικά) , τις lie flat θέσεις, στους νέους προορισμούς που θα ανοίξουν.
Άλλωστε το rate των πόντων στους μακρινούς προορισμούς είναι καλύτερο από τα μίλια ( αν δεν αλλάξει κάτι ως τότε).
ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες ! τα ξερω αυτα ... απλα ρωτησα τον φιλο που εγραψε κατι σχετικο ποιοι ειναι οι μακρινοι προορισμοι που ειναι καλυτερο και συμφερει να κλεινουμε με ποντους και οχι με μιλια
Ποιους μακρινούς προορισμούς μπορείς να κλείσεις με πόντους και όχι μίλια εκτός απο τις πτήσεις του δικτύου της ετζιαν;;να ρωτησω ποιους εννουμε μακρινους προορισμους? μπορεις να μας δωσεις μερικα παραδειγματα μακρινων προορισμων με ποντους?
Κανέναν, οι Bonus πόντοι χρησιμοποιούνται μόνο για πτήσεις AegeanΠοιους μακρινούς προορισμούς μπορείς να κλείσεις με πόντους και όχι μίλια εκτός απο τις πτήσεις του δικτύου της ετζιαν;;
Συνέβαινε παλιά και με τη revolut, αλλά δεν συμβαίνει πλέον. Για τη Ν26 δεν γνωρίζω.Μία η δύο μέρες μετά είδα στο Bonus app ότι έιχαν καταγραφεί +20 πόντοι "Ν26 top-up". Υποθέτω το ίδιο θα συμβαίνει και με με την Revolut
Με τη ρεβολουτ δεν συμβαίνει.Πρόσφατα χρέωσα την πιστωτική της Aegean για μεταφορά 20 ευρώ σε Ν26 (δική μου), εάν κάποιος δέν το γνωρίζει η Ν26 είναι γερμανική neobank σαν την revolut.
Μία η δύο μέρες μετά είδα στο Bonus app ότι έιχαν καταγραφεί +20 πόντοι "Ν26 top-up". Υποθέτω το ίδιο θα συμβαίνει και με με την Revolut και αναρωτιέμαι πόσο "αθέμιτη" θα είναι τέτοια χρήση καθώς στην ουσία δέν αγοράζεις κάτι αλλα μεταφέρεις τα χρήματά σου.
@croce και εγω αυτο γνωριζω αλλα ρωτησα γιατι ο φιλος croce ειπε οτι ¨Άλλωστε το rate των πόντων στους μακρινούς προορισμούς είναι καλύτερο από τα μίλια¨ ... για αυτο ρωραω που συμφερουν καλυτερα οι ποντοι και οχι τα μιλια αν μπορει να μας δωσει καποιο παραδειγμα?Ευχαριστώ! Αυτό γνωρίζω κ εγώ!
ετσι γινοταν και με τη revolut ... 1000 ευρω 1000 ποντοι αλλα το καταλαβαν και το σταμτησανΜε τη ρεβολουτ δεν συμβαίνει.