Alpha bank bonus

paefstra

Member
Πήρα 2 κωδικούς, πάω να τους εξαργυρώσω και ο πρώτος κωδικός μου προσθέτει τους 2500 πόντους στο λογαριασμό μου, ενώ ο δεύτερος όχι. Τον ξαναβάζω και μου λέει, ο κωδικός έχει ήδη χρησιμοποιηθεί. Άντε τώρα να βρω άκρη...
Εστειλα 5.000 coins σε αλλον λογαριασμο για να μπορεσω να εξαργυρωσω γρηγοροτερα κι απο τον δευτερο λογαριασμο και δεν μπορουμε να συνδεθουμε απο προχθες, ουτε με το μηνυμα ανακτησης κωδικου.
Παρολα αυτα οποτε χρειαστηκε απαντανε στα τηλεφωνα. Απλα εχω κουραστει τοσο με αυτη τη διαδικασια που δεν εχω διαθεση ουτε να τηλεφωνησω.

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβια
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Εστειλα 5.000 coins σε αλλον λογαριασμο για να μπορεσω να εξαργυρωσω γρηγοροτερα κι απο τον δευτερο λογαριασμο και δεν μπορουμε να συνδεθουμε απο προχθες, ουτε με το μηνυμα ανακτησης κωδικου.
Παρολα αυτα οποτε χρειαστηκε απαντανε στα τηλεφωνα. Απλα εχω κουραστει τοσο με αυτη τη διαδικασια που δεν εχω διαθεση ουτε να τηλεφωνησω.
Μήπως τον απενεργοποίησαν; Εμένα αυτό έκαναν σε άλλο λογαριασμό που έστελνα coins.

paefstra

Member
Οταν θα ξαναδωσεις αντικειμενα θα χρεώσεις το νέο τηλέφωνο. Θέλουν να έχεις συλλέξει έστω και μια φορα πριν την εξαργυρωση
Πριν 1 μηνα εξαργυρωσα κι απο τον αλλο λογαριασμο μονο απο μεταφορα coins.
Ελεος, ελεγα να μην ξανατρεχω για ανακυκλωση. Εχω ξεφορτωθει απειρα κιλα. Μπορει χαλαρα να παω λιγα ακομη το καλοκαιρι.
Πηρα τηλ, οπως μου τα ειπες ειναι. Αρα θα ξαναπαω αλλη μια για να ελευθερωσω τα coins που εστειλα.

Last edited:

domino

Member
Πριν 1 μηνα εξαργυρωσα κι απο τον αλλο λογαριασμο μονο απο μεταφορα coins.
Ελεος, ελεγα να μην ξανατρεχω για ανακυκλωση. Εχω ξεφορτωθει απειρα κιλα. Μπορει χαλαρα να παω λιγα ακομη το καλοκαιρι.
Σε αφηνει να εξαργυρωσεις αλλα μετα block .
Θέλουν να έχουμε/ δείχνουμε δραστηριοτητα

paefstra

Member
Ειναι τραγικα ψυχοβγαλτικο αλλα παμε για τελικο ποσο 40.000 bonus, που ειναι αδιανοητο χωρις καθολου καταναλωση, και εκει σταματαω.

giannis228

Member
Άρχιζε να μαζεύεις στο πουγκί σου από τώρα πόντους και μην τους σπαταλάς σε αλλότρια , ώστε μετά από 2 χρόνια να εγκαινιάσεις ( δικαιωματικά) , τις lie flat θέσεις, στους νέους προορισμούς που θα ανοίξουν.

Άλλωστε το rate των πόντων στους μακρινούς προορισμούς είναι καλύτερο από τα μίλια ( αν δεν αλλάξει κάτι ως τότε).
να ρωτησω ποιους εννουμε μακρινους προορισμους? μπορεις να μας δωσεις μερικα παραδειγματα μακρινων προορισμων με ποντους?

giannis228

Member
ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες ! τα ξερω αυτα ... απλα ρωτησα τον φιλο που εγραψε κατι σχετικο ποιοι ειναι οι μακρινοι προορισμοι που ειναι καλυτερο και συμφερει να κλεινουμε με ποντους και οχι με μιλια

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
να ρωτησω ποιους εννουμε μακρινους προορισμους? μπορεις να μας δωσεις μερικα παραδειγματα μακρινων προορισμων με ποντους?
Ποιους μακρινούς προορισμούς μπορείς να κλείσεις με πόντους και όχι μίλια εκτός απο τις πτήσεις του δικτύου της ετζιαν;;

mourohavlos

Member
Ποιους μακρινούς προορισμούς μπορείς να κλείσεις με πόντους και όχι μίλια εκτός απο τις πτήσεις του δικτύου της ετζιαν;;
Κανέναν, οι Bonus πόντοι χρησιμοποιούνται μόνο για πτήσεις Aegean

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.741
Μέλη
39.475
Νεότερο μέλος
Drnv