Κι εγώ την έχω 3 χρόνια περίπου και τη συνδρομή σίγουρα την έχω καλύψει για 8 χρόνια (και η δική μου αίτησή μου για απαλλαγή/μείωση της συνδρομής έπεσε στο κενό).Στα θετικά της Premium πρέπει να συνυπολογιστεί το 1+1 εισιτήριο κάθε χρόνο συν τα 25 ευρώ εκπτωτικό κουπόνι πέρα από τα άλλα κουπόνια. Με αυτά τα δύο γίνεται απόσβεση σίγουρα της ετήσιας συνδρομής.
Αλλά εξαρτάται από τη χρήση που κάνεις και το "μοντέλο" ανάπτυξης που χρησιμοποιείς. Εγώ π.χ. δεν είμαι fan των αγορών από kotso, θέλω να κρατάω το gold class όσο μπορώ οπότε δε με συμφέρει η έκδοση award εισιτηρίων με χρήση miles και προτιμώ το 1+1. Κάνω βέβαια χρήση μιλίων για έκπτωση σε ταξίδια. Το 1+1 θέλει τον τρόπο του, ειδικά αν έχεις >2 άτομα (παιδί π.χ.) και συμφέρει κυρίως για ευρωπαϊκά ταξίδια σε συνδυασμό με κάποια προσφορά που τρέχει. Αλλά είναι πολύ βολικό και αν χρειαστεί να τα κλείσεις πιο κοντά στην ημερομηνία που ταξιδεύεις που οι τιμές εκτοξεύονται. Το 25άρι είναι πολύ εύχρηστο για εσωτερικά ταξίδια κ φεύγει για πλάκα.