• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Alpha bank bonus

pan82

Member
Θα προσθέσω και το αττικα σε αυτά που αξίζουν κατά τη γνώμη μου οι εξαργυρωσεις και τον Κωτσόβολο βεβαίως.
Στο αττικα και στο κωτσοβολο δεν έχει κάποια σπεσιαλ αναλογία είναι η άθλια που έχουν όλοι επιπέδου 500 πόντοι για 1€. Μονο οταν εχει προσφορά με μισούς πόντους εξαργύρωση λέει

paefstra

Member
Στο αττικα και στο κωτσοβολο δεν έχει κάποια σπεσιαλ αναλογία είναι η άθλια που έχουν όλοι επιπέδου 500 πόντοι για 1€. Μονο οταν εχει προσφορά με μισούς πόντους εξαργύρωση λέει
Η αληθεια ειναι πως τα bonus τα βλεπουμε καποιοι ως guilt free εξαργυρωση κι οχι ως αρμεγμα της μεγιστης αξιας, αφου αυτο ηδη γινεται με τα μιλια και επειδη τα εισιτηρια με bonus δεν ειναι τοσο ελαστικα σε αλλαγες.
Αν απολαμβανει καποιος/α τα bonus που του ηρθαν ουρανοκατεβατα σε μια ωραια τσαντα απο το Attica, εγω ειμαι μαζι του :D.

pan82

Member
Η αληθεια ειναι πως τα bonus τα βλεπουμε καποιοι ως guilt free εξαργυρωση κι οχι ως αρμεγμα της μεγιστης αξιας, αφου αυτο ηδη γινεται με τα μιλια και επειδη τα εισιτηρια με bonus δεν ειναι τοσο ελαστικα σε αλλαγες.
Αν απολαμβανει καποιος/α τα bonus που του ηρθαν ουρανοκατεβατα σε μια ωραια τσαντα απο το Attica, εγω ειμαι μαζι του :D.
H αλήθεια δε θα το έκανα ποτέ γιατί το θεωρώ μεγάλη κοροϊδία πια αλλά περί ορέξεως. Έχω κρατήσει πολλές φορές πόντους να εξαργυρώσω και κωτσόβολο και σε γυαλία ηλίου αλλά περιμένω πάντα προσφορά με μισούς πόντους αλλιώς νιώθω ότι τους χαραμίζω...

paefstra

Member
5.000 συν 500 αν το κρατησεις 3 μηνες;
Δεν γραφει κατι τετοιο στο 2 ευρω τον μηνα.
Αλλα γραφει δωρεαν συνδρομη πιστωτικης για οποιον ενδιαφερεται να το ψαξει, εγω ηδη εχω δωρεαν πιστωτικη.

paefstra

Member
Ενεργοποιηθηκε αμεσα, το χρησιμοποιησα για την πρωτη πληρωμη λογαριασμου αλλα επρεπε να γινει απο τον λογαριασμο τραπεζας, οχι απο την πιστωτικη οπως κανω παντα και εσβησε την χρεωση 0,40 ευρω.
Ομως, για οσα ευρω χρεωνω στην καρτα απο λογαριασμους, τα bonus που παιρνω και μετατρεπω σε μιλια ειναι τουλαχιστον 2% του ποσου σε ευρω, αρα στο τελος χανω απο τα μιλια.
3 μηνες θα το κρατησω για τα 5000 bonus ( που ακομη δεν ειδα, μαλλον στο τριμηνο θα μπουν) , που ειναι το ελαχιστο οριο αλλα μετα θα διακοψω.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Οι έξτρα πόντοι της προσφοράς μπαίνουν αργότερα; Γιατί βλέπω τα ίδια νούμερα με πριν στον πίνακα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.744
Μέλη
39.480
Νεότερο μέλος
christinalkp

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom