andpsy
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μπιλμπάο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νότια Αμερική / Ισλανδία
Βγάζουν κατι προσφορές και αυτοί, λες και είναι στραγάλια τα 10k για να ανοίγουμε προθεσμιακη οπότε θέλουμε!διπλασιοι ποντοι στις προθεσμιακες
Βγάζουν κατι προσφορές και αυτοί, λες και είναι στραγάλια τα 10k για να ανοίγουμε προθεσμιακη οπότε θέλουμε!διπλασιοι ποντοι στις προθεσμιακες
Αυτη τη στιγμη δινει 50.000 bonus σε οποιον ΔΥ η συνταξιουχο ανοιξει λογαριασμο μισθοδοσιας, οσα 20.000 ευρω 6μηνες προθεσμιακες.Βγάζουν κατι προσφορές και αυτοί, λες και είναι στραγάλια τα 10k για να ανοίγουμε προθεσμιακη οπότε θέλουμε!
Βρες δεύτερη δουλειά.Δυστυχως εχω ηδη λογαριασμό μισθοδοσίας στην Alpha bank
Ξεκινα διαβασμα για το Green City,Δυστυχως εχω ηδη λογαριασμό μισθοδοσίας στην Alpha bank
καπως ετσι ειναι οπως τα λες τα υπολοιπα αλλα προθεσμιακη με 3,5% δεν υπαρχει . Ειναι αλλα προιοντα οπως ειπες με διαφορετικο ρισκο για αυτο δινουν και μεγαλυτερη αποδοση. Απλα το αναφερω για να μην συγκρινουμε διαφορετικα προιοντα, Αυτη τη στιγμη που μιλαμε για το συγκεκριμενο ποσο και για τη συγκεκριμενη διαρκεια το μεγιστο που μπορεις να παρεισ σε ελληνικη τραπεζα ειναι 1,50% περιπου.Ακολουθει σεντονι για τις προθεσμιακες με bonus που επειδη φευγω ταξιδι δεν θα μπορω να απαντησω, αλλα θα τα γραψω.
Ο πληθωρισμος τρεχει με 2,4% αλλα βλεπω οτι η προθεσμιακη δινει για εναν χρονο 0.765% σε τοκους. Αρα στις 10.000 ευρω χανονται σε αξια το 1,635% η αλλιως 163,5 ευρω ετησιως λογω του πληθωρισμου.
Τα bonus που δινει αυτη τη στιγμη ειναι 39.600 με τα οποια βγαζεις με το ζορι 2 μακρινα εισιιτηρια η δυο κοντινα και μενουν και ρεστα.
Εγω εξαργυρωνοντας bonus σε καυτες περιοδους και με προσφορα -50% και εκτος προσφορας εξαργυρωσα κατα μεσο ορο στα 9 ευρω ανα 1000 bonus, αρα τα 40.000 bonus για μενα αντιστοιχουν στα 360 ευρω. Ομως εξαργυρωνω και στο ΙΚΕΑ με 4 ευρω ανα 1000 bonus οποτε πεφτει η αξια εξαργυρωσης, εγω εριξα την αξια τους λογω ατασθαλιων στο ΙΚΕΑ. Αλλα εστω οτι καποιος εξαργυρωνει μονο σε εισιτηρια, τοτε 40.000 με 9/1000 ειναι 360 ευρω σε καυτες περιοδους παντα, αλλιως αλλοι καινε τα bonus για πολυ φθηνοτερα εισιτηρια,, χειμωνα στα μισα. Συν τοκοι καμια 80ρια ευρω αν αφαιρεθουν ολοι οι φοροι.
Αν ομως καποιος δεν χρειαζεται τοσα δωρεαν εισιτηρια γιατι κανει λιγοτερες πτησεις η γιατι εχει εισιτηρια απο μιλια ηδη η δεν θελει να τα φαει στο ΙΚΕΑ τοτε η ιδια η Αλφα διαθετει προιοντα με πανω η κατω αλλα κοντα στο 3,5% επιτοκιο, δηλαδη 350 ευρω τον χρονο τα οποια ανακεφαλαιοποιουνται και ξεπερνουν τον πληθωρισμο. Επισης δεν χρειαζεται να εχει καποιος κασερι 10.000 για να μπει σε αυτα, μπορει με πολυ λιγοτερα.
Αυτα για να μην εκφραζεται απογοητευση για τον αποκλεισμο απο τις προθεσμιακες με bonus που κατα τη γνωμη μου ωθουν σε υπερκαταναλωση ειτε ταξιδιων (το επαθα μονο και μονο γιατι ειχα πολλα δωρεαν εισιτηρια, αλλιως δεν θα γινοταν ακομη ενα ταξιδι στα καλα καθουμενα και το σκεφτομαι να το ακυρωσω γιατι αναγνωριζω οτι ειναι υπερκαταναλωτισμος) ειτε καταναλωτικων αγαθων ενω θα μπορουσαν να κεφαλαιοποιουνται με αποδοση αρκετα πανω απο τον πληθωρισμο. Για μενα δεν αξιζουν και τοσο τον κοπο οι προθεσμιακες πλεον σε συνθηκες τετοιου πληθωρισμου.
Είμαι ΔΥ, δεν μπορώ να κάνω 2η δουλειά!Βρες δεύτερη δουλειά.
Απλές, πρακτικές λύσεις, μόνο εδώ.
Το δουλεύω το greencity, έχω πάρει καμιά 10.000 πόντους ως τώρα και έχω άλλους 7500 προς εξαργύρωσηΞεκινα διαβασμα για το Green City,
Ο πιο γενναιοδωρος τροπος μαζεματος 50.000 bonus για οποιον μενει Αθηνα με απασχοληση μια- δυο ωριτσες τον μηνα.
Α, οχι, εγω ειμαι Δημοσιος Υπαλληλος, απο το Δημοσιο τρωμε ψωμι και δεν θα συγκρινα με κατι που εχει επιχειρηματικο ρισκο αλλα μονο με προιοντα του Δημοσιου που δινει η Τραπεζα της Ελλαδος και απλα τα διαθετει η Αλφα στους πελατες της.καπως ετσι ειναι οπως τα λες τα υπολοιπα αλλα προθεσμιακη με 3,5% δεν υπαρχει . Ειναι αλλα προιοντα οπως ειπες με διαφορετικο ρισκο για αυτο δινουν και μεγαλυτερη αποδοση. Απλα το αναφερω για να μην συγκρινουμε διαφορετικα προιοντα.
Μια αλλη λυση ειναι να εχεις καταθεσεις σε προθεσμιακες ανοιχτες σε Ευρωπαικες Τραπεζες που παιρνεις απο 2.8% μεχρι κ 3.75% τωρα που μιλαμε.καπως ετσι ειναι οπως τα λες τα υπολοιπα αλλα προθεσμιακη με 3,5% δεν υπαρχει . Ειναι αλλα προιοντα οπως ειπες με διαφορετικο ρισκο για αυτο δινουν και μεγαλυτερη αποδοση. Απλα το αναφερω για να μην συγκρινουμε διαφορετικα προιοντα, Αυτη τη στιγμη που μιλαμε για το συγκεκριμενο ποσο και για τη συγκεκριμενη διαρκεια το μεγιστο που μπορεις να παρεισ σε ελληνικη τραπεζα ειναι 1,50% περιπου.