tatooine
Member
Άνοιξαν ξανά μπείτε.
Παίρνει λίγο χρόνο μέχρι να προστεθούνΈχω αρχίσει να κάνω κινήσεις στο λογαριασμό και στην prepaid αλλά τα bits μένουν αμετάβλητα.
Μετά το πέρας της λήξης αν μπεις μέσα στη προσφορά λέει ποιος έχει κερδίσει, όχι με ολόκληρο το ονομα του φυσικά.Εφαγα πολλα σε ηλιθιες κληρωσεις που ποτε δεν ανακοινωνεται ποιος κερδισε.
Εμένα τίποτα. Έχουν περάσει 2 μέρεςΠαίρνει λίγο χρόνο μέχρι να προστεθούν
Μετά το πέρας της λήξης αν μπεις μέσα στη προσφορά λέει ποιος έχει κερδίσει, όχι με ολόκληρο το ονομα του φυσικά.
Εχθές το βράδυ έκανα πληρωμή με τη prepaid και δεν είχαν μπει μέχρι αργά. Το πρωί τους είδα... της υπομονής είναιΕμένα τίποτα. Έχουν περάσει 2 μέρες
Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου παίρνει go4more πόντους με τη χρήση κάρτας και όχι λογαριασμού και δεν νομίζω να προκύπτει από κάπου ότι αυτό αλλάζει. Εκτός αν πλήρωνες μαζικά λογαριασμούς μέσω digital banking, καταβάλλοντας το εκάστοτε χαράτσι, για να λάβεις 4 πόντους ανά πληρωμή ανεξαρτήτως ποσού, με μέγιστο τις 10 πληρωμές ανά μήνα. Το next πάλι δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει.Το σίγουρο είναι ότι από Μάιο όσοι δε θα πληρώνουμε το μηνιαίο χαράτσι δε θα μετέχουμε στο πρόγραμμα go for more γράφει όποτε μάλλον ούτε και στο next
Δεν νομίζω οτι παίζει ρόλο η κάρτα. Μάλλον με τα κέφια του είναι...Μου μπηκαν σε μιση ωρα της πρωινης συναλλαγης σημερα. Και σε μιση ωρα αλλης μιας. Με χρεωστικη.
Άτιμη πρεσβυωπία! Είσαι του πανικού πάντως, το false alarm πάει σύννεφο!Παραταση 12 μηνες, οκ