• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Next Εθνικής τράπεζας

chrisbd

Member
Παντως καθε αγορα μεσα απο το Wallet ακομα και 15 ευρω να ειναι παιρνεις 5 bits.. εκανα σημερα 3 μικρες αγορες και μου δωσε 15 bits... οποτε θα παω lidl θα πληρωνω ενα ενα ειδος :haha:..

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Έχω αρχίσει να κάνω κινήσεις στο λογαριασμό και στην prepaid αλλά τα bits μένουν αμετάβλητα.
Παίρνει λίγο χρόνο μέχρι να προστεθούν

Εφαγα πολλα σε ηλιθιες κληρωσεις που ποτε δεν ανακοινωνεται ποιος κερδισε.
Μετά το πέρας της λήξης αν μπεις μέσα στη προσφορά λέει ποιος έχει κερδίσει, όχι με ολόκληρο το ονομα του φυσικά.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Παίρνει λίγο χρόνο μέχρι να προστεθούν

Μετά το πέρας της λήξης αν μπεις μέσα στη προσφορά λέει ποιος έχει κερδίσει, όχι με ολόκληρο το ονομα του φυσικά.
Εμένα τίποτα. Έχουν περάσει 2 μέρες

paefstra

Member
Μου μπηκαν σε μιση ωρα της πρωινης συναλλαγης σημερα. Και σε μιση ωρα αλλης μιας. Με χρεωστικη.

adiaforos

Member
Το σίγουρο είναι ότι από Μάιο όσοι δε θα πληρώνουμε το μηνιαίο χαράτσι δε θα μετέχουμε στο πρόγραμμα go for more γράφει όποτε μάλλον ούτε και στο next
Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου παίρνει go4more πόντους με τη χρήση κάρτας και όχι λογαριασμού και δεν νομίζω να προκύπτει από κάπου ότι αυτό αλλάζει. Εκτός αν πλήρωνες μαζικά λογαριασμούς μέσω digital banking, καταβάλλοντας το εκάστοτε χαράτσι, για να λάβεις 4 πόντους ανά πληρωμή ανεξαρτήτως ποσού, με μέγιστο τις 10 πληρωμές ανά μήνα. Το next πάλι δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει.

paefstra

Member
Παραταση 12 μηνες, οκ. Οι προηγουμενοι κωδικοι ηταν ως το τελος του 25.
Screenshot_20250415_194014_Next.jpg

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.997
Μέλη
39.702
Νεότερο μέλος
Νώντας Χατζόπουλο

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα