• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Αθηνα, ό,τι συμβαινει και μας ενδιαφερει!

paefstra

Member
Διαβάζω που λέτε σε άρθρο "σοβαρού εντυπου" στον τιτλο: Φαουστ του Άρη Μπινιαρη!!!! Παιδιά ελεοοοος! Ένας "κακομοιρης" Γκετε το έγραψε το έργο, μην το εξευτελίζετε. Και εννοείται ότι δεν έχω τίποτα με τον σκηνοθέτη τον οποίο υπερεκτιμω. Με αυτούς που γράφουν τέτοιους τίτλους τα έχω. Οι Πέρσες του Τερζοπουλου, η Αντιγόνη του Βογιατζή, ο Φαουστ του Μπινιαρη. Ε, δεν γίνεται έτσι, "κατ αρχήν είναι ο λογος".
Αν γκουγκλαρεις το βιογραφικο του Μπινιαρη (εγω δεν τον ηξερα) υπαρχουν αρκετα ερωτηματικα για το πως αναμετριεται με τετοια εργα. Πολυ θαρρος.
Θα περιμενω τη γνωμη σου.
Η γνωμη μου ειναι οτι και ο Τερζοπουλος και ο Βογιατζης εχουν/ειχαν αρκετη ιστορια πισω τους, εχουν/ειχαν αποψη.

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Αν γκουγκλαρεις το βιογραφικο του Μπινιαρη (εγω δεν τον ηξερα) υπαρχουν αρκετα ερωτηματικα για το πως αναμετριεται με τετοια εργα. Πολυ θαρρος.
Θα περιμενω τη γνωμη σου.
Η γνωμη μου ειναι οτι και ο Τερζοπουλος και ο Βογιατζης εχουν/ειχαν αρκετη ιστορια πισω τους, εχουν/ειχαν αποψη.
Μα εννοείται ότι δεν αμφισβητώ τον Τερζοπουλο και τον Βογιατζή, προς Θεού, απλά εκνευρίζομαι όταν μερικοί σημερινοί δημοσιογραφισκοι γράφουν τον τίτλο του έργου κι αντί να αναφέρουν αμέσως μετά το όνομα του συγγραφέα, αναφέρουν αυτό του σκηνοθετη. Σημ.: γνωριζω τον Τερζοπουλο προσωπικά καθώς και τον πατέρα του Μπινιάρη, τον εξαίρετο ηθοποιό και δάσκαλο Γιώργο Μπινιαρη. Το ίδιο εκνευρίζονται κι αυτοι

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Κι εγω
Προλαβαινω μονο τα βραδινα.
Χθες στη συναυλια της MusicAeterna Byzantina στο παλιο Χρηματιστηριο (που την χρυσοπληρωσαν στο Μεγαρο περσι) ειχε ουρα 1 ωρα πριν αλλα μπηκαμε.
Για αποψε ψαξε Ιασονα Μαρμαρινο και Αναγεννησιακους υμνους. Τον παρακολουθω χρονια, κανει καλη καριερα στη Βιεννη και η χορωδια που εχει οργανωσει στην Αγγλικανικη Εκκλησια Sancti Pauli ειναι υψηλου επιπεδου. Πριν λιγες μερες εκανε ακροαση εθελοντων για αναγεννησιακο flash mob αποψε (δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα) και θελω να δω τι ειναι!
Βαζω εδω ενδεικτικα ωραιο flash mob που εχει κανει η Georgian Symfonietta στην Τυφλιδα
Πω πω τρέχω!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.997
Μέλη
39.702
Νεότερο μέλος
Νώντας Χατζόπουλο

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα