kasiotis
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Roadtrip στις Η.Π.Α.
Ξέρεις αν ισχύει και για online αγορές; το styloptic έχει eshop.Στοκαρουμε φακους επαφης και αναλωσιμα
View attachment 462961
Ξέρεις αν ισχύει και για online αγορές; το styloptic έχει eshop.Στοκαρουμε φακους επαφης και αναλωσιμα
View attachment 462961
Οχι γιατι η δουλεια μου ειναι 10λ με τα ποδια απο το μαγαζι και θα παω δια ζωσης.Ξέρεις αν ισχύει και για online αγορές; το styloptic έχει eshop.
Για να σου μπαίνουν πόντοι από κάθε αγορά πρέπει να κάνεις μια εξαργύρωση πόντων πρώτα σε μια αγορά. Τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα κ δούλεψε. Εννοείται ότι το διάβασα εδώ στο φόρουμ.Να ρωτήσω άλλη μια για το πότε εμφανίζονται οι πόντοι από επιχειρήσεις που δεν είναι συνεργάτες του προγράμματος; Έχω κάνει αρκετές συναλλαγές από 20/5 και δεν έχει μπει κανένας πόντος, εκτός από αυτούς από συναλλαγές που έγιναν σε συνεργάτες.
Λεει και το e shop. Η προσφορα ειναι διπλη, και για εξαργυρωση, και το λεει στο τελος της προσφορας. Ανοιξε το λινκ αυτο:Ξέρεις αν ισχύει και για online αγορές; το styloptic έχει eshop.
Έχει ταξιδέψει κανείς με αυτό το πρακτορείο ή έκανε κρατήσεις σε ξενοδοχεία και πηγαν όλα καλα; Πρώτη φορά το ακούω και φαίνεται δελεαστική η προσφορά του!!Ισχυει αυτο απο το Himalaya travel οτι για πανω απο 300 ευρω σε ξενοδοχειο δινει 10.000 bonus? Γινονται μιλια αν πληρωσω με Aegean bonus visa?
Εκει που εφτασαν οι τιμες, πιανεις τα 300 για πλακα, ενω με 10.000 μιλια εχεις ενα εισιτηριο δωρο. View attachment 462690
Εμφανίζονται την επόμενη ή μεθεπόμενη μέρα στην εφαρμογή bonus της Alpha.Να ρωτήσω άλλη μια για το πότε εμφανίζονται οι πόντοι από επιχειρήσεις που δεν είναι συνεργάτες του προγράμματος; Έχω κάνει αρκετές συναλλαγές από 20/5 και δεν έχει μπει κανένας πόντος, εκτός από αυτούς από συναλλαγές που έγιναν σε συνεργάτες.
Τι εννοείς; Πόντοι μπαίνουν από κάθε αγορά ακόμα και στο εξωτερικό. Πουθενά στους όρους της bonus κάρτας μου που έχω 22 χρόνια δεν διάβασα τέτοιο όρο.Για να σου μπαίνουν πόντοι από κάθε αγορά πρέπει να κάνεις μια εξαργύρωση πόντων πρώτα σε μια αγορά. Τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα κ δούλεψε. Εννοείται ότι το διάβασα εδώ στο φόρουμ.
Ισχύει και οι πόντοι (που γίνονται μίλια) μπαίνουν άμεσα, άπλα έχουν (όχι πάντα) ακριβότερες τιμές από την μπουκινγκ. Ο κύριος Αλεν άλλα και ο γιος του και οι κοπέλες εξυπηρετούν και τηλεφωνικά, άψογα θα έλεγα.Ισχυει αυτο απο το Himalaya travel οτι για πανω απο 300 ευρω σε ξενοδοχειο δινει 10.000 bonus? Γινονται μιλια αν πληρωσω με Aegean bonus visa?
Εκει που εφτασαν οι τιμες, πιανεις τα 300 για πλακα, ενω με 10.000 μιλια εχεις ενα εισιτηριο δωρο. View attachment 462690
Ναι έχω ταξιδέψει και είναι αξιόπιστο!Έχει ταξιδέψει κανείς με αυτό το πρακτορείο ή έκανε κρατήσεις σε ξενοδοχεία και πηγαν όλα καλα; Πρώτη φορά το ακούω και φαίνεται δελεαστική η προσφορά του!!
Μπαίνουν πόντοι (ανάλογα με την κάρτα που έχεις) ακόμα και αν ψωνίσεις από το Τιμπουκτου.Τι εννοείς; Πόντοι μπαίνουν από κάθε αγορά ακόμα και στο εξωτερικό. Πουθενά στους όρους της bonus κάρτας μου που έχω 22 χρόνια δεν διάβασα τέτοιο όρο.
Πόντους παίρνω και από το μανάβικο της γειτονιάς με αναλογία 1€ =1 πόντος.
Τους βλέπω την επόμενη ή μεθεπόμενη μέρα στην εφαρμογή bonus.