Alpha bank bonus

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Να ρωτήσω άλλη μια για το πότε εμφανίζονται οι πόντοι από επιχειρήσεις που δεν είναι συνεργάτες του προγράμματος; Έχω κάνει αρκετές συναλλαγές από 20/5 και δεν έχει μπει κανένας πόντος, εκτός από αυτούς από συναλλαγές που έγιναν σε συνεργάτες.
Για να σου μπαίνουν πόντοι από κάθε αγορά πρέπει να κάνεις μια εξαργύρωση πόντων πρώτα σε μια αγορά. Τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα κ δούλεψε. Εννοείται ότι το διάβασα εδώ στο φόρουμ.

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουκουρέστι
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Α δεν το γνώριζα αυτό ίσως αυτό φταίει. Ευχαριστώ!

paefstra

Member
Ξέρεις αν ισχύει και για online αγορές; το styloptic έχει eshop.
Λεει και το e shop. Η προσφορα ειναι διπλη, και για εξαργυρωση, και το λεει στο τελος της προσφορας. Ανοιξε το λινκ αυτο:
Styloptic-Bonus προσφορές | ALPHA BANK
1717321103257.png

Ειναι ακριβως αυτο που συζητουσαμε @MVSylvia για τη "διαυκολυνση" του Σκρουτζ με το δωρο μεταφορικα των 3-4 ευρω, οταν στοχευμενα αγοραζοντας για 70 ευρω ποσοτητα και χωρις καν μεταφορικα, παιρνεις ενα εισιτηριο εξωτερικου δωρο.

Last edited:

giannis228

Member
θα μπορουσε καποιος που αγορασε ηλεκρονικα κατι απο τα καταστηματα με τα γυαλια *100 ποντους να μας ενημερωσει αν του μπηκαν οι ποντοι ?

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Ισχυει αυτο απο το Himalaya travel οτι για πανω απο 300 ευρω σε ξενοδοχειο δινει 10.000 bonus? Γινονται μιλια αν πληρωσω με Aegean bonus visa?
Εκει που εφτασαν οι τιμες, πιανεις τα 300 για πλακα, ενω με 10.000 μιλια εχεις ενα εισιτηριο δωρο. View attachment 462690
Έχει ταξιδέψει κανείς με αυτό το πρακτορείο ή έκανε κρατήσεις σε ξενοδοχεία και πηγαν όλα καλα; Πρώτη φορά το ακούω και φαίνεται δελεαστική η προσφορά του!!

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Να ρωτήσω άλλη μια για το πότε εμφανίζονται οι πόντοι από επιχειρήσεις που δεν είναι συνεργάτες του προγράμματος; Έχω κάνει αρκετές συναλλαγές από 20/5 και δεν έχει μπει κανένας πόντος, εκτός από αυτούς από συναλλαγές που έγιναν σε συνεργάτες.
Εμφανίζονται την επόμενη ή μεθεπόμενη μέρα στην εφαρμογή bonus της Alpha.
Υπάρχει ιστορικό συναλλαγών και βλέπεις τους πόντους που πήρες από κάθε συναλλαγή.

Last edited:

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Για να σου μπαίνουν πόντοι από κάθε αγορά πρέπει να κάνεις μια εξαργύρωση πόντων πρώτα σε μια αγορά. Τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα κ δούλεψε. Εννοείται ότι το διάβασα εδώ στο φόρουμ.
Τι εννοείς; Πόντοι μπαίνουν από κάθε αγορά ακόμα και στο εξωτερικό. Πουθενά στους όρους της bonus κάρτας μου που έχω 22 χρόνια δεν διάβασα τέτοιο όρο.
Πόντους παίρνω και από το μανάβικο της γειτονιάς με αναλογία 1€ =1 πόντος.
Τους βλέπω την επόμενη ή μεθεπόμενη μέρα στην εφαρμογή bonus.

tatooine

Member
Ισχυει αυτο απο το Himalaya travel οτι για πανω απο 300 ευρω σε ξενοδοχειο δινει 10.000 bonus? Γινονται μιλια αν πληρωσω με Aegean bonus visa?
Εκει που εφτασαν οι τιμες, πιανεις τα 300 για πλακα, ενω με 10.000 μιλια εχεις ενα εισιτηριο δωρο. View attachment 462690
Ισχύει και οι πόντοι (που γίνονται μίλια) μπαίνουν άμεσα, άπλα έχουν (όχι πάντα) ακριβότερες τιμές από την μπουκινγκ. Ο κύριος Αλεν άλλα και ο γιος του και οι κοπέλες εξυπηρετούν και τηλεφωνικά, άψογα θα έλεγα.
Μπαίνεις μπουκινγκ η οπουδήποτε άλλου, βλέπεις τιμές και μετά πας σε αυτούς, οποία πλατφόρμα σε συμφέρει κλείνεις.
Το σύστημα κρατήσεων είναι λίγο χαοτικό άλλα το συνηθίζεις. Μπορείς να βάλεις και το κατάλυμα αποκλειστικά που σε ενδιαφέρει αφού κάνεις την γενική αναζήτηση για μια πόλη, η και πιο νωρίς.

vangelis69

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή - Παταγονία
Έχει ταξιδέψει κανείς με αυτό το πρακτορείο ή έκανε κρατήσεις σε ξενοδοχεία και πηγαν όλα καλα; Πρώτη φορά το ακούω και φαίνεται δελεαστική η προσφορά του!!
Ναι έχω ταξιδέψει και είναι αξιόπιστο!

tatooine

Member
Τι εννοείς; Πόντοι μπαίνουν από κάθε αγορά ακόμα και στο εξωτερικό. Πουθενά στους όρους της bonus κάρτας μου που έχω 22 χρόνια δεν διάβασα τέτοιο όρο.
Πόντους παίρνω και από το μανάβικο της γειτονιάς με αναλογία 1€ =1 πόντος.
Τους βλέπω την επόμενη ή μεθεπόμενη μέρα στην εφαρμογή bonus.
Μπαίνουν πόντοι (ανάλογα με την κάρτα που έχεις) ακόμα και αν ψωνίσεις από το Τιμπουκτου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.741
Μέλη
39.475
Νεότερο μέλος
Drnv