isabelle
Member
Μόλις ακούμπησες τον πλέον καθοριστικό για μένα παράγοντα στην επιλογή προορισμού.... χωρίς τη μάζα των τουριστών, να δίνει πάντα άλλη εικόνα και αίσθηση σε αυτό που είδατε.....
Μόλις ακούμπησες τον πλέον καθοριστικό για μένα παράγοντα στην επιλογή προορισμού.... χωρίς τη μάζα των τουριστών, να δίνει πάντα άλλη εικόνα και αίσθηση σε αυτό που είδατε.....
Δε λες αλήθεια, ε;; Δε γίνεται... Θα βάλω τα κλάμματα.Και δεν διέθετε τηλεφακό, όχι επειδή δεν έχει ο καημενούλης λεφτά για ν’ αγοράσει, αλλά επειδή είναι ένας φρικτός τεμπέλαρος και βαρέθηκε να πάρει μαζί του στο ταξίδι τον τηλεφακό που ήδη κατέχει. Τον άφησε συνειδητά στο σπίτι. Έτσι ακριβώς όπως σας τα γράφω.
Ούτε να το σκέφτεσαι. Έτσι και διαβάσει ο αρχιτεμπέλαρος την προσφορά σου, είναι απολύτως βέβαιο ότι θα ζητήσει να κουβαλήσεις και τον ίδιο στην πλάτη. Για ποιον νομίζεις ότι βγήκε η παροιμία "δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεβάτι";Δε λες αλήθεια, ε;; Δε γίνεται... Θα βάλω τα κλάμματα.
Και προσφέρομαι να κουβαλάω όλους τους φακούς και τα φωτογραφικά σύνεργα για να έρθω μαζί σας, το έκανα εξάλλου στους Εγκρεμνούς της Λευκάδας, βοηθώντας τον υπό κατάρρευση φωτογράφο μας στο ανέβασμα καταμεσήμερο, με τις μπαταρίες και όλα τα μαραφέτια.
Α γεια σου! Αρχίζεις και μπαίνεις στο νόημα των γουρουνίσιων δολοπλοκιών.Τώρα που το σκέφτομαι ξανά, μήπως σας εκμεταλλεύτηκε, κι απόλαυσε τα οφέλη του δικού σας τηλεφακού, ενόσω αυτός απολάμβανε το ρημαδοτσίγαρο;;
Δείχνω την μακροθυμία μου, παρά τις βαρύτατες και ανυπόστατες βολές που δέχομαι από την συνταξιδιώτισσα (παρότι θα έπρεπε να με λιβανίζει που κοσμώ με την εξαίσια κορμοστασιά μου ακόμα και φωτογραφικά πλάνα).Δε λες αλήθεια, ε;; Δε γίνεται... Θα βάλω τα κλάμματα.
Και προσφέρομαι να κουβαλάω όλους τους φακούς και τα φωτογραφικά σύνεργα για να έρθω μαζί σας, το έκανα εξάλλου στους Εγκρεμνούς της Λευκάδας, βοηθώντας τον υπό κατάρρευση φωτογράφο μας στο ανέβασμα καταμεσήμερο, με τις μπαταρίες και όλα τα μαραφέτια.
Αλλά και πάλι, κόψε βάρος από τα παπούτσια, όχι από τα φωτογραφικά είδη!
Τώρα που το σκέφτομαι ξανά, μήπως σας εκμεταλλεύτηκε, κι απόλαυσε τα οφέλη του δικού σας τηλεφακού, ενόσω αυτός απολάμβανε το ρημαδοτσίγαρο;;
Εμ, γιατί νομίζεις ότι έχω CanonΤώρα ας όψεται η ασυμβατότητα Nikon Canon γιατί ικανό με είχα να ζητιανεύω τηλεφακό.
Να, κάτι τέτοια λες, τα ξεχνάω όλα κι έτοιμη είμαι να την πατήσω και να ταξιδέψω ξανά μαζί σου(νομίζω το έχω γράψει ότι το κυριλλικό αλφάβητο έχει οργασμική επίδραση στον οργανισμό μου)
Να, κάτι τέτοια λες, τα ξεχνάω όλα κι έτοιμη είμαι να την πατήσω και να ταξιδέψω ξανά μαζί σου
Μην διανοηθείς να ξεπεράσεις την ιστορική τεμπελιά σου και μου κουβαληθείς στο επόμενο ταξίδι με καμιά κουμούτσα σαν το μπόι σου, σ' έφαγα ζωντανό καί άψητο!Άτιμε τηλεφακέ....
αυτο θα ειχε ενδιαφερον , προσωπικα θα το συζητουσα σοβαραE να κάνουμε μια εξόρμηση όλοι μαζί στο Κογκό ρε παιδιά, αφού είμαστε αρκετοί οι ενδιαφερόμενοι.
Γιατί, νομίζεις ότι οι άλλοι που ενδιαφερθήκαμε δεν θα το συζητούσαμε σοβαρά;αυτο θα ειχε ενδιαφερον , προσωπικα θα το συζητουσα σοβαρα