• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ισπανία ταξιδι στην βαρκελωνη

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Kαλώς ήρθες σκιουράκι στα μέρη μας ξανά
και περιμένουμε με αγωνία να μας γράψεις τι ειδες στα μέρη τα ισπανικά
:clap:

και από την Βαρκελώνη να ξαναδούμε όμορφες φωτό
και η ψυχή μας να ταξιδέψει στο υπεροχο αυτό μέρος το καταπλητικό!!!
:cool:

Και για να σε δώσω ενα ερέθισμα καλό
πάρε ενα κομμάτι μουσικό
Barcelona nights λέγεται
και δεν ...χορταίνεται!

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
ενταξει λοιπον (ειμαι και πολυ δυσκολη οπως ειδατε)θα σας τα πω ολα.ψηνομαι και για ιστοριουλα...αλλα αυτο θα παρει λιγες μερες.
ενα δυο,ενα δυο ακουγομαι?ο καιρος ηταν τελειος!17 βαθμους και να ενας ηλιος(με το συμπαθιο)!πολλοι τουριστες και χμ..πολλοι ελληνες γκρουπατοι οι οποιοι παντα αποδεικνυουν ποσο απολιτιστοι ειναι και ξεχωριζουν σαν την μυγα μες το γαλα.για το μετρο δεν εχω να πω τιποτα.ειναι τελειο ,απλα λες θα παω στην αλλη ακρη και σε λιγα λεπτα εισαι εκει.ειπιαμε μπυρες που αντιθετα με την ελλαδα ηταν φθηνες,φαγαμε tapas και τις αγαπημενες μου patates braves.πηγα σε αρκετα μουσεια Picasso-dali-mnac-miro κλπ.περπατησα ωρες ατελειωτες ,πηρα καινουργια παπουτσια..

το figueres μας αρεσε πολυ,τρελαθηκα με τους δρομους ,τα κτιρια,passeig de gracia οχι για τα μαγαζια αλλα για την ατμοσφαιρα to port vell,rambla.εμεις μεναμε στο el raval σταση paral-el ειναι 3 στασεις απο catalunya.τι να πω ρε παιδια ,απλα νομιζω οτι περπαταω ακομα εκει.boqueria ολα τα λεφτα!!!!!!!ηθελα να τα γευτω ολα!(σχεδον τα καταφερα!).δεν προκειται να βαρεθεις ποτε εκει!αυτη η χαλαροτητα που εχουν με εξιταρει.cakenet παρε ανετα παπουτσια ,ορεξη να χεις να περπατας και τραβα!οσο περπατας ανακαλυπτεις!α,μου αρεσε και η diagonal ωραια κτιρια.δεν τρελλαθηκα με το park guel και ενα tip να σηκωθειται νωρις για τα σημαντικα αξιοθεατα,γιατι κατα τις 11-12 ερχονται ορδες τουριστων!επισης δεν τρελλαθηκα με το μουσειο miro(προσωπικα για μενα χασιμο χρονου).εκπληκτικο το mnac και πλη η περιοχη fira οπως και μαγικο συντιβανι!

αντε να αφησω και κατι για την ιστοριουλα μου ενταξει?

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Καλώς την Σκιουρίνα...τα πέρασες καταπληκτικά δηλαδή! :clap:

Εύχομαι να κάνει καλό καιρό και όταν πάω εγώ....σε 2 εβδομάδες τέτοια ώρα θα περπατάω στους ίδιους δρόμους. :clap::clap::clap:

Αλήθεια...μου λένε γνωστοί ότι αξίζει τον κόπο να πάω με τρένο στην Σεβίλλη ...αξίζει τον κόπο;

Επίσης... το μουσείο του Νταλί σε ποια πόλη βρίσκεται; Αξίζει επίσης μια απόδραση προς τα εκεί; Που μπορούμε να βρούμε τιμές για τα εισιτήρια με τρένο; Γιατί σε μια σελίδα που κοίταξα κάτι δεν λειτουργούσε.

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
κατ'αρχην οταν θα πας θα ειναι στολισμενη και ακομα πιο ομορφη!για την σεβιλλη δεν ξερω να σου πω.αλλα ποσες μερες θα πας?εγω με 5μερες και νιωθω οτι δεν χορτασα βαρκελωνη.το μουσειο του dali ειναι τελειο!ειναι στην πολη figueres που οπως ειπα μας αρεσε πολυ.θα παρεις τα τρενε της renfe ειτε απο catalunya ειτε απο passeig de gracia.το εισητηριο ειναι 9,80 για να πας.κανει μιαμιση ωρα και κατι.οταν θα εισαι στην ραμπα εχει οθονη και θα προσεχεις ποιο ερχεται .μπορεις να κοψεις μετ'επιστροφης αλλα μπορεις να κοψεις και μονο να πας ετσι ωστε μετα το μουσειο να παρεις το τρενο παλι και να σταματησεις στην ζιρονα.καλουτσικη μου φανηκε,δεν κατεβηκα ομως.

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Αχ..ναι, στο Figueres είναι... αυτό το πρόβλημά μου με τα ονόματα πια!

Αξίζει τον κόπο δηλαδή, έτσι; Το μουσείο τη είσοδο έχει;

Αλήθεια..δοκίμασες την Barcelona Card?

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες.

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
κατα την προσωπικη μου αποψη αξιζει,γιατι εμενα μου αρεσει ο dali.ακριβως απεναντι απο τα εκδοτηρια εχει και μια μπουτικ dali.πηρα και ενα μονογραμμα του για το λαιμο.γλυκυτατη η υπαλληλος,δεν μιλουσε αγγλικα αλλα μου μιλουσε ισπανικα σιγα σιγα και καταλαβαινα.το εισητηριο αν δεν κανω λαθος 11ευρω για τις δυο εκθεσεις.
με την καρτα αυτη τελικα δεν ασχοληθηκα καθολου,γιατι πιστευα οτι θα με δεσμευσει.
για τις 5μερες που ειμασταν εκει ξοδεψα 100ευρω για τις εισοδους σε εκθεσιακους χωρους και μετακινησεις μετρο.ταξι πηραμε μια φορα απο το ξενοδοχειο για αεροδρομιο και μας πηρε 25ευρω.

getxowoman

Member
Εύχομαι να κάνει καλό καιρό και όταν πάω εγώ....σε 2 εβδομάδες τέτοια ώρα θα περπατάω στους ίδιους δρόμους. :clap::clap::clap:

Δε ξερω ποτε θα πας ακριβως,αλλα να ξερεις οτι στις 6/12 και στις 8/12 εδω ειναι fiesta(αργια) και ισως καποια μαγαζια να ναι κλειστα.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Και εγώ σε 2 εβδομάδες τέτοια ωρα θα περπατάω κάπου μεταξύ Ραμπλας και barcelonetta!:clap:

Δεν κανονίζουμε και καμια travelstories συνάντηση
π.χ στον πύργο Montjuic, made by Calatrava?:cool:

Attachments

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Ναι ,βρε παιδια !!!
Λιγο συντονισμο την επομενη φορα ,για συναντηση travel stories στη Barcelona !!!

Εγω πηγα Οκτ , η Σκιουρινα Νοεμ , εσυ και η cakenet Δεκ.

gps vagelis

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ-NO MONEY
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Ρε παιδια και εγω σε 2 εβδομαδες BCN.Τι γινεται θα μεινει κανενας στο ΕΛΛΑΝΤΑ?Θα ειμαι 4 μερες Μαδριτη και 3 μερες Βαρκελωνη.Στην BCN εχω ξαναπαει για 10 μερες και ειναι υπεροχη.Εμενα στην Τζιρονα και ενα ΣΚ εμεινα στην BCN αλλα πηγαινοερχομουν.Γενικα ειναι τελεια και φυσικα ξαναπαω με ιδιαιτερη χαρα.

gps vagelis

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ-NO MONEY
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Στης 8 Δεκ ειναι αργια!!!Τα μουσεια στη Μαδριτη θα ειναι ανοιχτα η θα φαω ηττα?Πειτε μου ρε παιδια αγχωθηκα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom