• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ισπανία ταξιδι στην βαρκελωνη

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
ακολούθησα την προτροπή της Ευαγγελίας πριν πάω το καλοκαίρι κι έφαγα στους πάγκους της Μπογκερία.. φοβερό φαγητό.. είχαμε φάει μια τεράστια πιατέλα με ότι ψαρικό υπήρχε..φοβεροί οι γόνοι καλαμαριών!! (και τα ρεβύθια!Ευαγγελία είχες απόλυτο δίκαιο!!!)
ευχαριστω mary!!!! ειναι οτι πιο αγνο εχω φαει μεχρι στιγμης στα ταξιδια μου!!! ασε που οι τυποι που δουλευουν στους παγκους αν και δεν μιλουν καθολου αγγλικα ειναι παρα πολυ φιλοξενοι και σε βοηθουν πολυ στην επιλογη του πιατου!!!

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
όντως είχε πολύ πλάκα να δίνεις παραγγελία μιλώντας γλώσσα σώματος!... στο πάγκο που φάγαμε ήταν ένας που ήξερε τάχα αγγλικά και τον φωνάζανε όταν οι πελάτες ήταν ξένοι, ήρθε το παλικάρι και ήξερε one, two, beer, water, fish...αυτά!!!

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
σεγω προτιμησα ρεβυθια και καραβιδα στα καρβουνα!!!!! ενα απο τα καλυτερα πιατα που εχω φαει στην ζωη μου. για χωνεψη προτεινω μαι φρεσκια φρουτοσαλατα σε κυπελακι απο τους παγκους τον μαναβηδων!!!:clap::clap:
αληθεια πως τα προτιμησες τα ρεβύθια;
τα παρήγγειλες στα ισπανικα; αν ναι, πως ακριβώς; να το εχω υποψιν μου, οταν θα την επισκεφτω και εγω την μποκερια!!!
η τα ειδες μπροστα και ειπες, α αυτο θα παρω;

παντως οσες και οσοι πατε εκει,,, δοκιμάστε και κανενα πιατο και για τις αφεντιές μας...:haha:

και περιμένουμε μετά πληρη ιστορία με κριτική φαγητου και ποτού από την μποκερια!!!:clap:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Χα χα.. λέτε να ανοίξουμε νέο θέμα με το... τι φάγαμε στην Μπογκερία; :clap::clap::clap:

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
με πεισατε...
τελικα ζηλεψα και το καλοκαιρι θα παω βαρκελωνη!!
εσεις που εχετε εμπειρια απο αυτο το ταξιδι,μπορειτε να μου πειτε αν συνδυαζετε με ιμπιζα?

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Γιατί να μην συνδυαστεί; Εξαρτάται πάντα από τις μέρες που θα έχεις διαθέσιμες βέβαια...

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
μολις σημερα το πρωι επεστρεψα στις 02,00 και τωρα ειμαι στη δουλεια:killme:.
οτι και να πω ειναι λιγο!!!περασα τ ε λ ε ι α !θα προβω σε λεπτομερειες μαλλον το απογευμα γιατι χρειαζομαι και λιγη ξεκουραση πονανε τα ποδαρακια μου!

Επόμενο Ταξίδι
????????
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος λατινικης αμερικης
Καλως την!!!!!!! Καλη μεταβαση στην καθημερινοτητα... Περιμενουμε τις εντυπωσεις σου οταν με το καλο ξεκουραστεις.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
skiouros γραψε εντυπωσεις και ασε τα σαπια σου περι κουρασης!!! :clap::clap:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Καλώς μας επέστρεψες Σκιουρίνα!!! Περιμένουμε την ανάρτησή σου και γαργαλιστικές λεπτομέρειες από την διαμονή σου στην Βαρκελώνηηηη!!! ;-)

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
καλως το σκιουρακι !!!!
περιμενω εντυπωσεις απο την αγαπημενη μου πολη .....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom