• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ισπανία ταξιδι στην βαρκελωνη

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Χα χα χα...Thanosath... λες να ανταμώσουμε, να κοιταχτούμε περίεργα, να πούμε από μέσα μας: "Έλληνας κι αυτός!" και να αλλάξουμε πορεία με περιφρόνηση; :lol::lol::lol:

Εύχομαι να κάνει καλό καιρό και όταν πάω εγώ....σε 2 εβδομάδες τέτοια ώρα θα περπατάω στους ίδιους δρόμους. :clap::clap::clap:

Δε ξερω ποτε θα πας ακριβως,αλλα να ξερεις οτι στις 6/12 και στις 8/12 εδω ειναι fiesta(αργια) και ισως καποια μαγαζια να ναι κλειστα.
Μου είπε ένας φίλος μου γι' αυτή την αργία...τι ακριβώς είναι; Όταν λέμε ότι θα είναι πολλά μαγαζιά κλειστά..τι είδους μαγαζιά; Μια και θα έχει αργία...δε θα έχει λογικά και κόσμο έξω; Εσωτερικό τουρισμό δηλαδή;

Εγώ θα είμαι στην Βαρκελώνη από τις 3 μέχρι και τις 7 του μήνα!

mpoufos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ
Πω ρε παιδιά έχω ζηλέψει πολύ...!!! Θέλω κ εγώ Βαρκελώνηηηηηηηηη....Κρίμα!!!! Ήμουν εκεί τον Ιούνιο του 2006 για 5 μέρες και φυσικά πέρασα φανταστικά -από μέρη δεν θυμάμαι και πολλά μόνο τα πολύ γνωστά- και φυσικά θέλω να ξαναπάω.....Προλαβαίνω λέτε???????

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
αμε...
μπες στην clickair η στην vueling και για αρχες Δεκεμβριου θα βρεις τιμές πολυ καλές!!!

:clap:

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
πω πω τραβελστορική κοσμοσυρροή στην Βαρκελώνη χειμωνιάτικα!!!

Και εγω θα είμαι εκει: 7-11/12
:clap::cool:

Μετά απο συντομη ερευνα ανακάλυψα πως στις 7/.12 παιζει η αγαπημενη Μπαρτσα εντός εδρας με την Σεβίλη...

Επισης η αργία της 8ης Δεκεμβρίου, αληθεια τι γιορτάζουνε;, ξερει κανείς, ειναι ταξιδιωτικά ...σωτήρια, μιας και το Tibidabo, θα είναι ανοικτο, ενω κανονικα καθημερινές ειναι κλειστό, οπως διαπίστωσα στο προγραμμα. Και θέλω πολυ να το επισκεπτώ.
Στην προηγουμενη μου επισκεψη στην Βαρκελώνη, για κακή μου τυχη ηταν κλειστό και δεν κατάφερα να πάω!
http://www.tibidabo.es/eng/horari.asp?nMonth=12&nYear=2008

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Thanosath... τελικά το μόνο σημείο που υπάρχει πιθανότητα να βρεθούμε είναι το Eλ. Βενιζέλος αφού όταν θα έρχομαι θα φεύγεις! :-D

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
δηλαδη επρεπε να γυρισω για να φυγετε ολοι?αναψα μεγαλες φωτιες!εγω λεω να δημιουργησουμε και γκρουπακι barca 4ever!τι να πω σας ζηλευω.θελω να παω πισω!!!χωραω σε κανενος βαλιτσα?

θανο ενα εχω να πω εισαι πολυ ζηλιαρης!!:bleh::haha::D!

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Σκιουρίνα...εγώ έχω το περιθώριο να κλείσω ακόμη μία βαλίτσα με 20 Ευρώ πήγαινε - έλα! Είσαι; :lol::lol::lol::bleh::bleh::bleh:

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
επισκεπτες της Μαδριτης και της Βαρκελωνης οπως εγραψε και η getxowoman ειναι αργια στην Ισπανια 06 + 08 Δεκεμβριου.
Στις 6 γιορταζουν το συνταγμα τους και στις 08 ειναι της Παναγιας της Ιμακουλαδας.
Τι ειναι ανοιχτο και τι κλειστο ,ρωτηστε οταν φθασετε για να ρυθμισετε αναλογα το προγραμμα σας ....

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
η βαρκελωνη ειναι απο τις λιγες πολεις που μπορείς να τις απολαυσεις και με τελεφερίκ.
στην προηγούμενη μου επισκεψη εκεί εκανα την διαδρομή απο το μοντουίκ προς το λιμάνι...
η θεα και η πανοραμική ματια ΤΕΛΕΙΑ!
η φωτογραφικη μηχανη παιρνει κυριολεκτικά φωτιά.
:clap:

Στην ερωτηση μου τωρα:
νομιζω οτι στην Βαρκελώνη εχει και αλλα τελεφερικ.
Ενα απο αυτα ειναι στο Ντιμπιντάμπο. Σωστά;
Υπάρχει και αλλο στην ευρύτερη περιοχή;

Οπως καταλάβατε εχω μια μικρή αδυναμία στα τελεφερίκ της Καταλωνίας:haha:

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
θανο απο οτι βλεπω στον χαρτη εχει το εναεριο τελεφερικ απο το torre de st.sebastia που ειναι στο moll nou, απο εκει παει στο torre jaume και σταματαει στο placa del armanda.αυτο ειναι για να πας στην ευρυτερη περιοχη του λοφου. για το μονζουικ εχει στην placa de la sardana αλλα εχει και το λεγομενο funicular de montjuic,σαυτο ανεβηκα οταν εφυγα απο το χουαν μιρο ειναι επιγειο τελεφερικ.ωραιο ειναι.ειναι αυτο που νομιζαμε οτι θα μπουμε στο μετρο αλλα ξεγελαστηκαμε.τετοιο εχει και στο τιμπινταντο.δεν βλεπω κατι αλλο.

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
H Barcelona Card ή τα εισητήρια πολλαπλών διαδρομών Τ10 κλπ, περνάνε και στο τελεφερίκ ή θα πρέπει να τα προμηθευτούμε από κάπου ξεχωριστά;

Τελικά...πιστεύετε ότι αξίζει να πάρουμε την Barcelona Card? Γιατί παρατηρώ ότι τα μουσεία που είναι δωρεάν δεν είναι και τόσο πρώτης διαλογής.

Τελικά..πόσα και ποια μουσεία και άλλα σχετικά αξίζει να επισκεφτεί κανείς από μέσα στην Βαρκελώνη; Έχω διαβάσει πολλά και ζαλίστηκα! :lol::lol::lol:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom