• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ισπανία ταξιδι στην βαρκελωνη

gps vagelis

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ-NO MONEY
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Λοιπον ακου,εξαρταται τι σου αρεσει.Θασου πω εγω τι θα παω να δω μαζι με τον κολλητο μου(υποψιν παω για δευτερη φορα,την πρωτη φορα εμεινα 10 μερες περιππου στην Καταλωνια,και οπως καταλαβαινεις γυρισα πολλα).Απο εξω(οχι μεσα)casa battlo,sagrada familia,mnac,anella olympica,καθεδρικος ναο,la pedrera.Θα παω εντος στο parc guel,camp nou,palau guel,palau de la musica catalana,l aquarium,picasso museu.Δεν παω μεσα γιατι θεωρω οτι δεν ηταν κατι εντυπωσιακο.Απλα κατι σχετικα περιεργο ηταν το εσωτερικο των δημιουργηματων του gaudi.επιπλεον μου αρεσουν τα σχετικα με το ποδοσφαιρο-αθλητισμο γι αυτο και παω ξανα camp nou-ειπαμε γουστα ειναι αυτα.Επιπλεον δεν πηγα την προηγουμενη φορα και θελω να παω palau de la musica catalana και palau guel.Aυτες ειναι και οι προτασεις μου.Η επιλογη ειναι δικη σου,εσυ αποφασιζεις!

gps vagelis

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ-NO MONEY
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Για τις μεταφορες turistic bus για 2 μερες(23,40 ευρω) για γρηγορη και χωρις κοπο μετακινηση και εχει και εκπτωσεις σε μερικα μουσεια μαγαζια κλπ.Κερδιζεις χρονο με αυτο τον τροπο και μπορεις να κανεις και αλλα πραγματα

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Ευχαριστώ και πάλι...

Σχετικά με το Turistic Bus... τις ίδιες διαδρομές δεν μπορείς να τις κάνεις εκμεταλλευόμενος και την κάρτα πολλαπλών διαδρομών με μετρό και λεωφορεία βγαίνει κάπου στα 22 Ευρώ για τις 5 μέρες;

gps vagelis

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ-NO MONEY
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Αυτα τα αξιοθεατα-μουσεια που πηγαινεις με το turistic bus τα πηγαινεις σε δυο μερες τα υπολοιπα τα περπατας με τα ποδια.Mπες λιγο και google maps για να καταλαβεις αποστασεις.Μην αγχωνεσαι ειναι ευκολη η BCN και γενικα πολλα κινουνται στην bario gotic και στη la rampla.Περπατημα,καλα παπουτσια και ορεξη να εχεις και θα την ευχαριστηθεις την πολη.Ειναι SUPER!!!!!!Παντως τις κανεις τις διαδρομες και ετσι οπως λες αλλα γιατι να μην κερδισεις χρονο και να πας και καπου αλλου πχ figueres που ειναι το μουσειο νταλι και ειναι υπεροχο η στη girona που ειναι πολυ γραφικη (εμεινα 7 μερες)

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
εχω μπει σε ενα μεγαλο διλλημα,,
τις μερες που θα ειμαι βαρκελωνη η αγαπημενου μπαρτσελονα θα δωσει 2 παιχνιδια,
ενα για το πρωταθλημα με τη βαλενθια και ενα για το τσαμπιονς λιγκ με την σαχταρ

σκεφτομαι να παω και στα 2, γιατι νιωθω πολυ τυχερος που εχω αυτη την δυνατοτητα...
δεν ξερω ομως πως θα κλεισω τα εισιτηρια,
μπηκα στο σαιτ της ομαδας και βρηκα θεσεις και τιμες
πληρωνεις με πιστωτικη καρτα, οποτε κανενα προβλημα
το θεμα ειναι το μετα που με προβληματιζει
πως θα μπω στο γηπεδο; θα παρω εισιτηρια απο το γηπεδο, θα ειναι κατι σαν αυλο εισιτηριο; η θα τα εκτυπωσω εγω και με αυτο θα μπω στο γηπεδο;

ξερει κανεις να με διαφωτισει σχετικα;

και ενα αλλο θεμα:
θελω να κανω αλλαγη στο εισιτηριο της clickair για την μερα επιστροφης μονο,
διαβασα οτι η αλλαγη κοστιζει ενα τελος 35 ευρω συν η διαφορα του νεου εισιτηριου
ενω πηγα να το κανω μου βγαζει να πληρωσω ενα ποσο πολυ παραπανω απο το προαναφερθεν.
εχει καποια τηλεφωνα για πελατες του εξωτερικου, στα ψιλα γραμματα ειδα όμως οτι δεν ισχυουν για τηλεφωνηματα από σταθερο από Ελλάδα,(σημ. αναφέρει πως για τηλεφωνηματα απο σταθερά ισχύει μονο για τις εξης χώρες: Γερμανια, Ηνωμένο Βασίλειο,Γαλλία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία Ολλανδία, Πορτογαλία, Ελβετία και Τσεχία). Επίσης δεν αναφέρεται πουθενά το κόστος της κλησης. Επίσης δεν αναφέρει το κοστος κλησης στα τηλεφωνα αυτά. Το μονο σχετικο που αναφέρει ειναι πως η αλλαγη του εισιτηριου τηλεφωνικά κοστιζει εφαπαξ 12 ευρω. Εγω ομως δεν θελω να κανω τηλεφωνικη αλλαγη, απλα θελω να ενημερωθω για το συνολικο κοστος της αλλαγης που αλλο ειναι στις περιγραφες και αλλο στην πραξη

δεν ξερω που και σε ποιον να απευθυνθω για να με ενημερωσουν πως προκυπτει το μεγαλυτερο ποσο...
φυσικα λεει στο σαιτ πως αν η αλλαγη γινει τηλεφωνικως υπαρχει χρεωση 12 ευρω

και θελω να ρωτησω επισης ξαναπληρωνω τα 8,5ε για τη χρηση εκ νεου της πιστωτικης,
συν αλλα κρυφα εξοδα;
πχ ξαναπληρώνω φορους;

ευχαριστω

gps vagelis

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ-NO MONEY
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Δεν ξερω πως λειτουργουν για την μπαρτσα εγω παντως εκλεισα για μπαρτσα-ρεαλ μεσω του συνδεσμου της μπαρτσα στην Ελλαδα.Ειχα

gps vagelis

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ-NO MONEY
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Ειχα κλεισει για χερτα-αμβουργο μεσω νετ και με την επιβεβαιωση της κρατησης πηγα στα εκδοτηρια και μου εδωσαν το ονομαστικο μου εισητηριο.Δεν ξερω αν ισχυει κατι αλλο για την μπαρτσα.Παντως ενα ειναι σιγουρο αν κανεις κρατηση δεν θα υπαρξει προβλημα με το να μην εχεις θεση.Αν θες παντως παρε τηλ και στον συνδεσμο τα παιδια πιστευω οτι θα ειναι προθυμα να σε βοηθησουν(www.barcelonistas.gr)

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Στον αγώνα της FC Barcelona με την Valencia ίσως να πάμε κι εμείς...στις 6 Δεκεμβρίου. Κι εγώ υποθέτω ότι θα δώσουν κάποιον κωδικό και θα παραλάβεις το εισιτήριο από τα εκδοτήρια στην πορεία. Δεν υπήρχαν βέβαια πληροφορίες στην σελίδα τους όσο και να έψαξα.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
απο οτι ειδα στο σαιτ λιγα εμειναν για αυτο το ματς...
επι τη ευκαιρια το σαιτ της μπαρτσελονα πολυ καλο, και ακρως διαδραστικο...
τι καλα να μπορουσαμε και εδω να κλειναμε εισιτηρια για τις αγαπημένες μας ομαδες:cool:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
He he..ναι, όντως πολύ λίγες θέσεις και μάλιστα πουλήθηκαν μέσα σε ελάχιστες ημέρες.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
απο το πουθενα μου προεκυψε και μπαλα!:clap:

χτες αργά το βράδυ εκλεισα και το εισιτήριο μου για το ματς της Μπαρτσελόνα με την Σαχτάρ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

καπου 48Ε συν 2 ευρω ενα fee 50 ευρωπουλα, διπλα στους επισήμους στο Νου Καμπ.
Επειδή το ματς ειναι αδιαφορο βαθμολογικά ειχε και με 30Ε στα υψηλοτερα διαμερίσματα.
https://entrades.fcbarcelona.cat/web/en/entrades.html

Collection of tickets from the FCBarcelona grounds If you can not print your tickets at home, you also have the option of coming to the FCBarcelona ticket offices to collect them in person. To be able to withdraw your tickets, you must show the same credit card you used to purchase them (along with your ID card to validate ownership of the card).
αν και τα αγγλικα μου ειναι μέτρια, αυτο θα πρεπει να σημαινει οτι θα παραλαβω το εισιτηριο με την πιστωτικη καρτα και την ταυτοτητα μου απο κάποιο γραφειο εισιτηριων της μπαρτσελόνα, σωστα;

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
cakenet,εχεις τον οδηγο τοπ10 μην αγχωνεσαΙ.εγω ομως δεν θα χαλαλιζα την ωρα μου για το ιδυμα χουαν μιρο.επισης αν θες να πας τιμπινταμπο αξιζει να πας με τουριστικ μπας.εγω σου εξηγησα για ποιον λογο δεν ηθελα να βγαλω καρτα.γιατι θα δεσμευομουν.να βγαλεις ομως το τ10 για το μετρο.και να σου δωσω μια συμβουλη που μου εδωσε η καλη μου κικη(που εχει επισκεφθει την πολη πανω απο 5φορες!)αυτο τα λεει ολα,οταν την πηρα τηλ.αγχωμενη ."πας σε μια απο τις πιο ομορφες πολεις .χαλαρωσε!"μπορει να φτιαξεις προγραμμα και τελικα να μην το ακολουθησεις ,γιατι πολυ απλα εκεινη την στιγμη μπορει να θες να την βγαλεις στο παγκακι και να κοιτας το λιμανι!ζησε απλα την πολη!στο τελευταιο καεφαλαιο της ιστοριας μου (ελπιζω να το προλαβεις)τρωω φρουτοσαλατα απο την μποκερια στο πορτ βελ!αυτη η ελευθερια που υπαρχει στον αερα της πολης με τρελλαινει!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom