• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

καποιο καλο εστιατοριο στην Αθηνα

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Εντάξει, αλλά 2 αστέρια Michelin έχει...και είναι αποδεδειγμένα το καλύτερο εστιατόριο στην Ελλάδα. Δηλαδή στο Σαντιάγκο τρως σε δις αστεράτα με λιγότερα από 80 Ευρώ? Αν είναι έτσι να κανονίσουμε κάτι και γρήγορα...
Ναι να κανονισεις

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
2 αστέρια Michelin έχει..
Πώς μαγειρεύονται τ' αστέρια και με τι συνοδεύονται? (η ερώτηση είναι γενική, δεν αφορά μόνο το συγκεκριμένο εστιατόριο)

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
εχει κανεις αποψη για το Ινδικο ISKANDAR στον Αλιμο?:):roll:

GTS

Member
εχει κανεις αποψη για το Ινδικο ISKANDAR στον Αλιμο?:):roll:
Έχω φάει Κυριακή μεσημέρι που βγάζει μπουφέ. Το φαγητό θαυμάσιο....νομίζω είναι προς το ακριβό όμως, προτιμώ το άλλο Ινδικό στην Ερμού που το συνδυάζεις και με βόλτα στο Θησείο.

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
το Indian Massala ε? εκτος απο τις τιμες ειναι και το φαγητο καλυτερο? ευχαριστω πολυ!!!

GTS

Member
Και στα δύο έχω φάει πολύ καλά. Το Indian Massala είναι πάμφθηνο και σε ωραία γειτονιά, απλά...

varioAthens

Member
To έχω αναφέρει και σε παλιότερο ποστ σε αυτό εδώ το θρεντ ότι το Indian Masala στην Ερμού έχει πολύ καλό φαγητό, πολύ κοντά στο αυθεντικό ινδικό και ωραίο περιβάλλον (στα plus ότι είχε πελάτες καλοβαλμένους Ινδούς?), αλλά δεν είναι και σούπερ φθηνό... π.χ. σε σχέση με ινδικά στην Ομόνοια...!

GTS

Member
Πριν 11-12 χρόνια είχα φάει σε ένα ινδικό κοντά στη Πλ. Θεάτρου. Τώρα, που να πλησιάσει κανείς...ιδίως βράδυ.

GTS

Member
Η καλύτερη επιλογή είναι αυτό που έχεις προτείνει στην Ερμού....έχω φάει και σε ένα Ινδικό στο Μαρούσι παλιότερα, ακριβό, δεν αξίζει τα λεφτά του. Ψηφίζω Indian Massala δαγκωτό για Ινδικό στην Αθήνα.

varioAthens

Member
Η καλύτερη επιλογή είναι αυτό που έχεις προτείνει στην Ερμού....έχω φάει και σε ένα Ινδικό στο Μαρούσι παλιότερα, ακριβό, δεν αξίζει τα λεφτά του. Ψηφίζω Indian Massala δαγκωτό για Ινδικό στην Αθήνα.
Σε αυτό στο Μαρούσι είχα φάει αρκετά χρόνια πριν και είχα σιχαθεί το ινδικό... όταν κάποια στιγμή έφαγα στο Λονδίνο και πέρσι στην Ινδία, αναρωτιόμουν αν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στο Μαρούσι έχει φάει ποτέ του αυθεντικό ινδικό! Πολύ μάπα! Και πανάκριβο όπως λες κι εσύ! Το αδερφάκι του δε στη Γλυφάδα έκλεισε πριν καλά καλά ανοίξει!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.640
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom