• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

καποιο καλο εστιατοριο στην Αθηνα

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
τις προαλλες περνωντας απο την απολλωνος, πηγαινοντας στο αγαπημενο μου furin kazan, εντοπισα νεα αφιξη στο δρομο..ετσι, πλεον, εκτος απο το furin και τα golden chopsticks, ανοιξε και ενα ινδικο (δεν συγκρατησα ονομα)..το εχει τιμησει κανεις να μου πει εντυπωσεις??

GTS

Member
Έχω την εντύπωση πως το είχε προσφορά το goldendeals ή το groupon. Έκλεισες απο κει? Αν όχι κρίμα, έχει λήξει..

Με προσφορά έκλεισα στο Βuffalo Bill's στην Γλυφάδα. Έχει πάει κανείς να μου πει εντυπώσεις??
Καλό είναι. Ποτέ δε κατάφερα να αδειάσω το πιάτο μου εκεί, είναι πολύ χορταστικό το φαγητό...κλασσική αξία στη Γλυφάδα.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Καλό! Πολύ καλύτερο από το Amigos π.χ. επίσης στη Γλυφάδα! Αλλά δεν έχω και μέτρο σύγκρισης με Μεξικό!!! :(
Ε, εντάξει, ούτε εγώ έχω μέτρο σύγκρισης με Μεξικό, με κανένα ΑMigos κι εγώ! :bleh:

Καλό είναι. Ποτέ δε κατάφερα να αδειάσω το πιάτο μου εκεί, είναι πολύ χορταστικό το φαγητό...κλασσική αξία στη Γλυφάδα.
Ωραία, για κάποιον λόγο σε εμπιστεύομαι στο φαγητό :D

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Με προσφορά έκλεισα στο Βuffalo Bill's στην Γλυφάδα. Έχει πάει κανείς να μου πει εντυπώσεις??
Έχω χρόνια να πάω, αλλά εμένα παλαιότερα δεν μου πολυάρεσε. Και το έβρισκα και αρκετά τσιμπημένο για αυτό που πρόσφερε. Μπορεί όμως να έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο από τότε.
Περιμένουμε να πας και να μας πεις φρέσκες εντυπώσεις. :D

GTS

Member
Απλά να τονίσω ότι δε είναι δα και κάτι φοβερό (όχι τίποτα άλλο, αλλά δηλώνετε εμπιστοσύνη και θα σας κάψω καμιά ώρα), αλλά εάν δεν έχετε ξαναπάει σε μεξικάνικο ή δεν έχετε εμπειρία από τη συγκεκριμένη κουζίνα, είναι μια έντιμη επιλογή.

Για φρουτόκρεμες αργούμε ακόμα νομίζω, αν και νομίζω ότι θα τρώω κι εγώ τη μερίδα μου καθώς είμαι μέγας φαν των φρούτων.

GTS

Member
Κι επειδή η Μύκονος είναι πλέον προάστιο της Αθήνας, πάρτε 3 πάρα πολύ καλά εστιατόρια:

1. Μπονάτσα, στο Πλατύ Γιαλό. Τρομερό φαγητό και σέρβις.
2. Μαερειό, στη χώρα. Πάρα πολύ καλό...
3. Αυλή του Θοδωρή, στο Πλατύ Γιαλό, λίγο fancy με fusion μεζεδάκια και με το καλύτερο cheese cake που έχω φάει εκτός ΝΥ (με μέλι και καρύδια).

Σε όλα, πληρώναμε 36-50 Ευρώ το ζευγάρι (χωρίς κρασί λόγω εγκυμοσύνης).

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
πηγαμε τελικα στο ISKANDAR! Πολυ καλο φαγητο(butter chicken
aforum.math.uoa.gr_images_smilies_icon_love.gif
), παραδοσιακη ατμοσφαιρα και μουσικουλα καλη! οι τιμες λιγο τσιμπημενες αλλα με την εκπτωση της diners φθηνοτατο! απο βδομαδα στης Ερμου για συγκριση:innocent:

GTS

Member
Το Ινδικό φαγητό, δύσκολα μπορεί να είναι κακό. Χαίρομαι που σου άρεσε...θα σου αρέσει και το άλλο, στάνταρ. Πάρε το κοτόπουλο τίκκα και θα με θυμηθείς...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
πηγαμε τελικα στο ISKANDAR! Πολυ καλο φαγητο(butter chicken
aforum.math.uoa.gr_images_smilies_icon_love.gif
), παραδοσιακη ατμοσφαιρα και μουσικουλα καλη! οι τιμες λιγο τσιμπημενες αλλα με την εκπτωση της diners φθηνοτατο! απο βδομαδα στης Ερμου για συγκριση:innocent:
Ωραιο!Αυτο ειναι πολυ κοντα μου ..οποτε θα το προτιμησω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom