panpan
Member
σκεφτηκες να αλλαξης γυναικολογο?:roll:να σ΄ευχαριστησω κ εγω με τη σειρα μου kalove για την πολυ τρυφερη ιστορια κ να συμφωνησω με την ρενατα οσο αναφορα τη συντροφια του σκυλου κ με τη σειρα μου να καταθεσω κατι που με εχει στεναχωρησει αφανταστα τον τελευταιο καιρο...
πριν 1 μηνα κ κατι εμαθα, πως ειμαι εγκυος μετα απο πολλα χρονια, προσπαθειες κ γενικα πολλα βασανα...τα τελευταια χρονια η οικογενεια μας ειναι τριμελης λογω της καρολινας, για την οποια εχω γραψει παραπανω κ η οποια κοσμει κ το προφιλ μου...
πριν 2 μηνες μαζεψαμε κ ενα αδεσποτο την ριτα, αλλα την ειχαμε στο γκαραζ με σπιτακι κ.τλ., την εμβολιασαμε, την καθαρισαμε κ ολα τα σχετικα...
οταν ο γιατρος μου εμαθε για την υπαρξη σκυλιου κ οτι εχει σχεσεις με πρωην αδεσποτο επεμεινε, πως θα πρεπει να απομακρυνθει απο κοντα μου...
δανεισαμε τη ριτα στην πεθερα κ τη καρολινα τη φιλοξενει η αδερφη μου..
η απουσια της με καταστεναχωρησε, αν κ ξερω, πως περναει επισης πολυ καλα...μου ελειπε τρομερα κ καθε σαββατοκυριακο, την επισκεπτομαστε, αλλα χωρις πολλα, πολλα χαδια, αγκαλιες κ φιλια..
προχθες πηγα ξανα στο γιατρο, του εξηγησα, πως απομακρυνθηκε η ριτα, αλλα αυτος ανενδοτος μου ειπε, πως θα μπορουσε κ η καρολινα να μου μεταφερει οποιοδηποτε μικροβιο γλυφωντας με. Εβαλα τα κλαματα, αλλα αυτος ανενδοτος, μετα τον 7ο μηνα μου λεει...
Ο κτηνιατρος απο την αλλη υποστηριζει, πως ο γυναικολογος ειναι υπερβολικος κ εγω ειμαι απαρηγορητη. Μου λειπει τοσο πολυ..Ισως καποιοι να με θεωρουν υπερβολικη, αλλα τοσα χρονια ηταν το παιδι μας, μου κρατουσε την καλυτερη συντροφια, ηταν η παρεα μου, η χαρα μου, η εγνοια μου...φοβαμαι, πως θα με ξεχασει...
Τελος παντων μου λειπει κ ηθελα να μοιραστω αυτην μου την αγωνια κ τον πονο με καποιους, που ισως με καταλαβουν...