• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

εσείς και ....τα pet!!!

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
Α ρε Σοφία......
Πονάει πολύ!!
δεν μπορεσα ποτε να καταλαβω το μισος αυτου του λαου προς τα ζωα...

και δεν μπορω να καταλαβω, πως ενας ανθρωπος που δεν εχει προβλημα, το σκυλακι που πηρε δωρο στο παιδι του, να το παρατησει στην ερημια επειδη μεγαλωσε, ή να παρει 4-5 μικρα γατακια να τα βαλει σε μια σακουλα και να τα πεταξει στα σκουπιδια, οταν αυτος ο ανθρωπος δεν σεβεται ενα ζωντανο πλασμα που το ειχε σπιτι του, πως περιμενουμε να κανει αλλα πραγματα τα οποια δεν εχουν να κανουν με ζωα, ανθρωπους κλπ. Πχ θα εχει ενδοιασμο αυτος να αδειασει το τασακι απο το αμαξι στον δρομο, να κλεψει την εφορια, να εχει κοινωνικη συνειδηση?

νομιζαμε τοσα χρονια οτι μια μεζονετα και ενα 4Χ4 ειναι αυτα που σε κανουν ευρωπαιο, και σου δινουν αυτο το περιφημο status quo...αμ δε....

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
θανατος στους γουναρολογους -γουνεμπορους!!

sophia_det

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία,Περού,Ν.Ζηλανδία
δεν μπορεσα ποτε να καταλαβω το μισος αυτου του λαου προς τα ζωα...

και δεν μπορω να καταλαβω, πως ενας ανθρωπος που δεν εχει προβλημα, το σκυλακι που πηρε δωρο στο παιδι του, να το παρατησει στην ερημια επειδη μεγαλωσε, ή να παρει 4-5 μικρα γατακια να τα βαλει σε μια σακουλα και να τα πεταξει στα σκουπιδια, οταν αυτος ο ανθρωπος δεν σεβεται ενα ζωντανο πλασμα που το ειχε σπιτι του, πως περιμενουμε να κανει αλλα πραγματα τα οποια δεν εχουν να κανουν με ζωα, ανθρωπους κλπ. Πχ θα εχει ενδοιασμο αυτος να αδειασει το τασακι απο το αμαξι στον δρομο, να κλεψει την εφορια, να εχει κοινωνικη συνειδηση?

νομιζαμε τοσα χρονια οτι μια μεζονετα και ενα 4Χ4 ειναι αυτα που σε κανουν ευρωπαιο, και σου δινουν αυτο το περιφημο status quo...αμ δε....
Όλα είναι θέμα παιδείας και ιδιαίτερα νοοτροπίας.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο ! ! !

Last edited by a moderator:

alma

Member
Τα αγαπάω πολύ όλα τα ζωάκια.Είναι φοβερή παρέα και τα γατάκια και τα σκυλάκια.

kanarinaki

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Περού -Μάτσου Πίτσου
Παλιό το θέμα αλλά δεν πειράζει.Έχω μια σκυλίτσα και από τότε που την απέκτησα νιώθω πιο καλά από πότε...Μόνο μου άγχος αν χρειαστεί να ταξιδέψω κάπου που δεν θα μπορώ να την πάρω, δεν έχω κάποιον να την αφήσω που να εμπιστεύομαι..

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Παλιό το θέμα αλλά δεν πειράζει.Έχω μια σκυλίτσα και από τότε που την απέκτησα νιώθω πιο καλά από πότε...Μόνο μου άγχος αν χρειαστεί να ταξιδέψω κάπου που δεν θα μπορώ να την πάρω, δεν έχω κάποιον να την αφήσω που να εμπιστεύομαι..
Εμείς για αρκετά χρόνια είχαμε το ίδιο θέμα. όταν ταξιδεύαμε στο εξωτερικό αφήναμε τον σκυλάκο μου στους γονείς μου...Όταν ταξιδεύαμε Ελλάδα τον παίρναμε μαζί μας, Υπάρχουν αρκετά μέρη φιλικά για τα ζωάκια μας. Μια η δυο φορές νομίζω αναγκαστήκαμε να τον αφήσουμε σε κάποιους γνωστούς μας οι οποίοι είχαν κάτι σαν πανσιόν για σκύλους...Γενικά δυσκολευτήκαμε πολύ αλλά επειδή τους ξέραμε και γνωρίζαμε τις συνθήκες του μέρους τον αφήσαμε...
Αν ζούσα Ελλάδα θα στην κρατούσα εγώ :p

kanarinaki

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Περού -Μάτσου Πίτσου
Εμείς για αρκετά χρόνια είχαμε το ίδιο θέμα. όταν ταξιδεύαμε στο εξωτερικό αφήναμε τον σκυλάκο μου στους γονείς μου...Όταν ταξιδεύαμε Ελλάδα τον παίρναμε μαζί μας, Υπάρχουν αρκετά μέρη φιλικά για τα ζωάκια μας. Μια η δυο φορές νομίζω αναγκαστήκαμε να τον αφήσουμε σε κάποιους γνωστούς μας οι οποίοι είχαν κάτι σαν πανσιόν για σκύλους...Γενικά δυσκολευτήκαμε πολύ αλλά επειδή τους ξέραμε και γνωρίζαμε τις συνθήκες του μέρους τον αφήσαμε...
Αν ζούσα Ελλάδα θα στην κρατούσα εγώ :p
Αχ βρε Kanel28 με σκλαβώνεις(μου αρκεί η κουβέντα σου ),οι δικοί μου και μένουν μακριά και δεν έχουν και ιδέα από ζώα ,οπότε το να είμαι διακοπές και να έχω το μυαλό μου αν θα βρω σώο το ζωντανό δεν είναι καλή ιδέα..Χαχαχα..Το θέμα της πανσιόν που θα έχω ελέγξει πριν μου κάθεται πιο καλά,τουλάχιστον ξέρουν από ζώα και θα την φροντίζουν.Υπάρχουν μέρη φιλικά αλλά τα Μέσα Μεταφοράς δεν είναι και πολύ φιλικά προς τα ζώα(δεν έχω και αυτοκίνητο)..Οπότε όταν έρθει η στιγμή να πάω κάπου, θα πρέπει να το σχεδιάσω καλά ..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom