• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

εσείς και ....τα pet!!!

panpan

Member
η αληθεια ειναι οτι μοιαζει, η πραγματικη του ρατσα ειναι
Γκρικ κοπριτερ

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
ωραίος ο γάτος σου pon pon !!
να σου ζήσει!! έχει και καταπληκτικά μάτια..

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Σημερα γιορταζουν τα ζωακια ολου του κοσμου!!
Χρονια πολλα σε ολες τις ψυχουλες, σπιτικες και αδεσποτες
Ας γινει η φωνη συνειδηση, ας βοηθησουμε με τον τροπο που μπορουμε τα αδεσποτα κ ας σταματησουμε επιτελους να τα περιφρονουμε, αυτα μας εχουν πραγματικη αναγκη και δε ζητανε τιποτα μονο λιγο φαγητο ή ενα χαδι..
Σκυλογατομαναδες του φορουμ να σας ζησουν τα καμαρια σας!!

Αλφουλη μου χρονια πολλα (οσο γινεται πιο πολλα), σε λατρευω:birthday:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Eυτυχώς που το ανέφερες γιατί έγω σήμερα δεν ειμαι στα καλά μου!!
ας ειναι καλυτερες οι μέρες όλων των ζώων που υπάρχουν στον πλανήτη και τα καμάρια μας να ειναι καλά και ευτυχισμένα!!
τι λέω ρέ ταχω παίξει!!
φανή αυριο θύμισε μου να σου παρω καινούριο μπαλάκι..

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Γιορτή ξεγιορτή, εγώ πάντως τον έναν τον κυνηγούσα με την παντόφλα σήμερα, γιατί ανέβηκε στον πάγκο της κουζίνας και γέμισε τον τόπο με πατημασιές, γιατί πριν ήταν στις γλάστρες της διπλανής ο κύριος!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Γιορτή ξεγιορτή, εγώ πάντως τον έναν τον κυνηγούσα με την παντόφλα σήμερα, γιατί ανέβηκε στον πάγκο της κουζίνας και γέμισε τον τόπο με πατημασιές, γιατί πριν ήταν στις γλάστρες της διπλανής ο κύριος!
Καλως ήρθες!!!
άσπλαχνε πατέρα!! να επανορθώσεις παραυτα!! σήμερα να τον βάλεις κατω απο τα σεντόνια!!:D

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Renata ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.
Τώρα ο δαρμένος είναι πάνω στο πληκτρολόγιο, γουργουρίζει και προσπαθεί να χωθεί στην αγκαλιά μου, - ο γλυκός μου - ενώ οι άλλοι δύο κοιμούνται ο ένας πάνω στον άλλον. Ο γάτος πάνω στη σκύλα. Το βράδυ πάντως θα τους πάρει όλους ο γιος μου στο κρεβάτι του. Παιδοσκυλογατοοικογένεια...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Renata ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.
Τώρα ο δαρμένος είναι πάνω στο πληκτρολόγιο, γουργουρίζει και προσπαθεί να χωθεί στην αγκαλιά μου, - ο γλυκός μου - ενώ οι άλλοι δύο κοιμούνται ο ένας πάνω στον άλλον. Ο γάτος πάνω στη σκύλα. Το βράδυ πάντως θα τους πάρει όλους ο γιος μου στο κρεβάτι του. Παιδοσκυλογατοοικογένεια...
Αυτό και άν είναι ευτυχία!!
η πιο σωστή συνθεση οικογένειας!!
Οταν μείνει χρόνος γράψε μας λίγα για την μακρυνή Ιαπωνία!!
καλή προσαρμογή.

ANEL

Member
και αφού σήμερα είναι η μέρα τους(των ζώων),ας ευχηθούμε, αν κανείς δεν θέλει να τους δώσει λίγο φαγητό ή ένα χάδι,ας μην τα δηλητηριάζει τουλάχιστον!
σε κάποιον θα λείψουν!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Σκυλίσια ζωή Σκυλίσια ζωή

Ξενοδοχεία µε θερµαινόµενες πισίνες, αίθουσες µασάζ, πλήρως εξοπλισµένα γυµναστήρια και εστιατόρια µε µενού α λα καρτ υπάρχουν πολλά στον κόσµο. Στο πολυτελές ξενοδοχείο, όµως, έξω από το Παρίσι η πρωτοτυπία βρίσκεται στους επισκέπτες του: οι πελάτες του «actuel Dogs Hotel» είναι σκύλοι – προφανώς οι ευαίσθητοι ιδιοκτήτες τους θέλουν να τους προσφέρουν τις ίδιες ανέσεις που απολαµβάνουν και οι ίδιοι στα ταξίδια τους. Οι τοίχοι του ξενοδοχείου κοσµούνται µε παραστάσεις σκύλων και οι τηλεοράσεις παίζουν ταινίες µε τετράποδους πρωταγωνιστές. Ειδικοί εκπαιδευτές αναλαµβάνουν επίσης να εκπαιδεύσουν τους απείθαρχους πελάτες και να τους παραδώσουν υπάκουους και πειθήνιους στα αφεντικά τους. Οσοι ενδιαφέρονται οφείλουν να ξέρουν ότι οι τιµές των δωµατίων κυµαίνονται από 26 έως 35 ευρώ. Είναι βέβαιο πάντως ότι η «πολυτέλεια» που θα απολαµβάνουν περισσότερο οι πελάτες είναι η βόλτα στο γειτονικό δάσος.

Ξενοδοχεία µε θερµαινόµενες πισίνες, αίθουσες µασάζ, πλήρως εξοπλισµένα γυµναστήρια και εστιατόρια µε µενού α λα καρτ υπάρχουν πολλά στον κόσµο. Στο πολυτελές ξενοδοχείο, όµως, έξω από το Παρίσι η πρωτοτυπία βρίσκεται στους επισκέπτες του: οι πελάτες του «actuel Dogs Hotel» είναι σκύλοι – προφανώς οι ευαίσθητοι ιδιοκτήτες τους θέλουν να τους προσφέρουν τις ίδιες ανέσεις που απολαµβάνουν και οι ίδιοι στα ταξίδια τους. Οι τοίχοι του ξενοδοχείου κοσµούνται µε παραστάσεις σκύλων και οι τηλεοράσεις παίζουν ταινίες µε τετράποδους πρωταγωνιστές. Ειδικοί εκπαιδευτές αναλαµβάνουν επίσης να εκπαιδεύσουν τους απείθαρχους πελάτες και να τους παραδώσουν υπάκουους και πειθήνιους στα αφεντικά τους. Οσοι ενδιαφέρονται οφείλουν να ξέρουν ότι οι τιµές των δωµατίων κυµαίνονται από 26 έως 35 ευρώ. Είναι βέβαιο πάντως ότι η «πολυτέλεια» που θα απολαµβάνουν περισσότερο οι πελάτες είναι η βόλτα στο γειτονικό δάσος.
tanea.gr

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα