• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

εσείς και ....τα pet!!!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Σήμερα πενθώ ....γιατί έφυγε ο καλύτερος μου Φίλος μετά από δεκατέσσερα χρόνια.
christian τα ειλικρινή μου συληπητήρια!!!!!
αυτη την στιγμή δεν θέλω να την σκέπτομαι αλλα ξέρω οτι θα το περάσω και εγώ..
καθε χρονος που περνα το σκέπτομαι ολο και περισσότερο..
14 χρόνια!! μια ζωή με το αγαπημένο σου ζώο!!
κουράγιο και μολις συνέλθεις φρόντισε να παρατείνεις την ευτυχία σου με ένα νέο που θα βρείς στον δρόμο και θα πεινάει..νομίζω οτι αυτό ειναι το μόνο απαλυντικο ..δεν υπάρχει τίποτα αλλο...θα πονάς για καιρό...
ποσο σε νιώθω!!

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
christian κουραγιο.. ποσο σε καταλαβαινω..
σαν να το ηξερα, απο χθες τα ματια μου δακρυζουν συνεχεια.. αφορμη μια ταινια, η πιο τρυφερη ιστορια πιστης και αφοσιωσης που εχω δει.. τον περιμενε εννια χρονια στο σταθμο, μεχρι να ερθει η ωρα να τον συναντησει στην αλλη ζωη.. hachico.. αυστηρως ακαταλληλο για σκυλογονεις..

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Σήμερα πενθώ ....γιατί έφυγε ο καλύτερος μου Φίλος μετά από δεκατέσσερα χρόνια.
christian, λυπαμαι πολυ..:(
14 χρονια ειναι τοσο πολλα..

ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω γμτ..εχω απιστευτη αρνηση..και καθε χρονος που περναει τρεμω..

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Ο πατριώτης σκύλος

Ένα γαλλικό λαμπραντόρ, προκαλεί πονοκεφάλους στον Βρετανό ιδιοκτήτη του. Όχι μόνο δεν υπακούει σε άλλη γλώσσα πέραν των γαλλικών, αλλά αυτός που μιλάει πρέπει να έχει και σωστή προφορά! Δείτε την ιστορία του

Αν μπορούσε να μιλήσει θα έλεγε "Είμαι Γάλλος και συνεννοούμαι στα Γαλλικά με τη γνωστή προφορά και όχι σε ξεπεσμένα, τετριμμένα Αγγλικά. Είμαι ένας σωστός τζέντλεμαν που ξέρει από σαβουάρ βίβρ και λατρεύει το Γαλλικό τυρί. Τι δεν καταλαβαίνετε;"
Ο λόγος για τον τετράποδο Χένρι, ένα γλυκύτατο λαμπραντόρ το οποίο αρνείται να υπακούσει στις οδηγίες του Άγγλου ιδιοκτήτη του ενώ έχει και γαλλικές γκουρμέ γαστρονομικές συνήθειες αφού λατρεύει το Γαλλικό τυρί, τα σύκα και τις ελιές.
Παρόλο που ο Χένρι ζει στο Γιόρκσαιρ στην Αγγλία ωστόσο γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γαλλία και φαίνεται πως δυσκολεύεται με τη νέα γλώσσα.
Ο ιδιοκτήτης του τετράχρονου λαμπραντόρ, Κρέγκ Μπάρτον, έχει απηυδήσει αφού ο Χένρι τον κοιτάει ατάραχος κάθε φορά που ξεστομίζει "κάτσε, φέρε αυτό, μείνε" στα αγγλικά.
Για να συνεννοηθεί ο Μπάρτον αναγκάστηκε να επιστρατεύσει Γαλλικό λεξικό προσπαθώντας να αποκτήσει Γαλλική προφορά για να εισακουστεί!
Μάλιστα ο Χένρι αγνοεί τις εντολές ακόμα και στα Γαλλικά εάν δεν έχουν το σωστό accent!
"Όταν είμαστε στο πάρκο ο κόσμος με κοιτάει περίεργα βλέποντάς με με το λεξικό ανα χείρας προσπαθώντας να μιλήσω με τη σωστή προφορά Γαλλικά", λέει ο ίδιος, προσθέτοντας ότι όλοι νομίζουν ότι είναι λίγο δήθεν μη γνωρίζοντας τι πραγματικά συμβαίνει.
"Η ξένη γλώσσα δημιουργεί πολλά προβλήματα αφού όταν αναγκάστηκα να τον αφήσω στον πατέρα μου, του άφησα μια μακροσκελή λίστα με οδηγίες υπογραμμίζοντας πως προφέρονται για να μην υπάρξει πρόβλημα επικοινωνίας", είπε χαρακτηριστικά.
Ωστόσο ο Χένρι δεν καταλάβαινε και πολλά από τον πατέρα του Μπάρτον ο οποίος γέννημα θρέμμα Άγγλος και προσπαθούσε επί ματαίω να μιλήσει στα Γαλλικά με τον σκύλο, ο οποίος τον κοίταζε αποσβολωμένος.
"Πιστεύω πως όταν γύρισα και οι δυο τους ένιωσαν μεγάλη ανακούφιση", ανέφερε.
Ο 45χρονος αγόρασε τον σκύλο όταν ζούσε στη Γαλλία και αν και ήταν κουταβάκι τότε εκπαιδεύτηκε στα Γαλλικά.
"Ό,τι πεις σωστά στα Γαλλικά το κάνει, είναι πολύ υπάκουος", σημειώνει ο Μπάρτον.
247.gr

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
φανταστικό!!!
βρήκα πως θα μάθω περισσότερες γλώσσες..
θα παρω και άλλα σκυλιά διαφόρων εθνικοτήτων!!
φανή ετοιμάσου!! σου φέρνω αδελφάκια!!:D

stellina

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδορ
Ταξίδι-Όνειρο
παντού
Cosmo.gr - Το βίντεο της ημέρας - Οι σκύλοι και το τσουνάμι

Μερικές φορές υπάρχουν πράγματα που μέσα σε μια τραγωδία όπως αυτή της Ιαπωνίας σε κάνουν να δακρύζεις από συγκίνηση και όχι από θλίψη.
Ένα τέτοιο περιστατικό κατέγραψε η κάμερα τηλεοπτικού συνεργείου, όπου λίγο μετά την επέλαση του φονικού τσουνάμι, ένας σκύλος αποφάσισε να μην εγκαταλείψει για κανέναν λόγο τον τραυματισμένο φίλο του.

Τα δυο σκυλιά επέζησαν της καταστροφής, όμως το ένα είναι σοβαρά τραυματισμένο.

Όταν το τηλεοπτικό συνεργείο προσπάθησε να απομακρύνει από την περιοχή το υγιές σκυλί, αυτό αρνήθηκε πεισματικά να ακολουθήσει τους ανθρωπους, παραμένοντας στο πλευρό του φίλου του...

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Κητοειδές? Δελφινοειδή?
τι δημοσιογράφος είναι αυτός ρε?

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
στο δωμάτιο μου, εκτός από τους δύο συγκάτηκους, αποκτήσαμε νέο ζώακι, έναν αρουραίο. φοβάμαι οτι δε θα μας αντέξει κι θα ανοίξει μόνος του το κελι στο τέλος :Ρ

stellina

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδορ
Ταξίδι-Όνειρο
παντού
Μου έστειλαν αυτό το βιντεάκι. Ενώ δεν επικροτώ τέτοιες πρακτικές, το συγκεκριμένο είναι πραγματικά εντυπωσιακό!

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα