Χρόνια πολλά, ευχές, κατάρες, κλπ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Ιωάννα (Καραγιάννη) πολύχρονη βρεεεεε !!

Τα καλύτερα για απόψε και τις επόμενες 16.790 μέρες & νύχτες !!
16.790/360=46,63
46+44=100 δηλαδή να τα 100στίσω
μάλιστα τώρα το κατάλαβα :haha: σε ευχαριστώ πολύ Malysa μου, άντε και όταν τελειώσουν οι 16.790 μέρες μου εύχεσαι και για τις επόμενες 36.000, ε;

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Ιωάννα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
Σου εύχομαι ολόψυχα να φτάσεις τα χρόνια του επίτιμου και να τον περάσεις κιόλας....

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Βαγγέλη Δυνατός και Γερός να σαι και για τ άλλα 50 που έρχονται:clap:

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Ιωάννα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
Σου εύχομαι ολόψυχα να φτάσεις τα χρόνια του επίτιμου και να τον περάσεις κιόλας....
παιδιά αυτή η dim kyr είναι σιγανό ποταμάκι, είδατε τι κόσμια που εύχεται δημοσίως; δείτε τώρα και τι π.μ. μου έστειλε και κρίνετε το ποιόν του ανθρώπου.

Χρόνια Πολλά Ιωάννα μου!!
Δεν ρωτώ πόσα κλείνεις, γιατί δεν είμαι αδιάκριτη, αλλά που είναι το γλυκό που είπες ότι θα κεράσεις?

υγ Πολύ έξυπνο που έχεις βάλεις ψεύτικη ημερομηνία γέννησης στο προφίλ σου!! Αν έβαζες την πραγματική, θα έπρεπε να αναγράφεται το Π.Χ (προ Χριστού)

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
16.790/360=46,63
46+44=100 δηλαδή να τα 100στίσω
μάλιστα τώρα το κατάλαβα :haha: σε ευχαριστώ πολύ Malysa μου, άντε και όταν τελειώσουν οι 16.790 μέρες μου εύχεσαι και για τις επόμενες 36.000, ε;

Kαλά να είμαστε μέχρι τώρα και θα σου ευχηθώ με μια τεράστια τούρτα :lol:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
παιδιά αυτή η dim kyr είναι σιγανό ποταμάκι, είδατε τι κόσμια που εύχεται δημοσίως; δείτε τώρα και τι π.μ. μου έστειλε και κρίνετε το ποιόν του ανθρώπου.

Δεν ρωτώ πόσα κλείνεις, γιατί δεν είμαι αδιάκριτη, αλλά που είναι το γλυκό που είπες ότι θα κεράσεις?

υγ Πολύ έξυπνο που έχεις βάλεις ψεύτικη ημερομηνία γέννησης στο προφίλ σου!! Αν έβαζες την πραγματική, θα έπρεπε να αναγράφεται το Π.Χ (προ Χριστού)
Δεν το εστειλα εγω, δεν το έστειλα εγώ..... κάποιο λάθος θα έγινε, το πλητρολόγιο έγραφε μόνο του! Αρνούμαι τις κατηγορίες (ρουφιάνα Ιωάννα)

Βorealis πολύχρονος

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη

Κι εσύ σήμερα που γιορτάζεις αντί να το προσπεράσεις, έδωσες την κοπέλα?:bleh::bleh:

Πολύχρονη και ότι επιθυμείς;)

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου

Άσ'τα Ιωάννα μου, τι ποταμάκι λες, Κατρίνα ή Τάσα να την πεις. Εμένα να δεις τι μου είχε στείλει. Μη μασάς, ό,τι κι αν σου λέει η κακούργα, εμείς μαζί θ' αλλάξουμε αιώνα.

Χρόνια πολλά, με υγεία, με πολλά λεφτά και με πολλή τύχη (διότι, ως γνωστόν, και οι επιβαίνοντες στον Τιτανικό και πλούσιοι και υγιείς ήταν, αλλά από τύχη...).

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Pigi, nenema σας ευχαριστώ πολύ.

Borealis πολύχρονος και από μένα.

Malysa συμφωνώ για την τούρτα διαφωνώ για το φόντο, προτιμώ να σβήσω τα εκατό κεράκια μου σε ένα τέτοιο τοπίο

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Χρόνια πολλά Lila Pause!
Να σε χαιρόμαστε!!
Να τα χιλιάσεις!!!
(πιάσε πάλι το κομπιουτεράκι)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.