• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Χρόνια πολλά, ευχές, κατάρες, κλπ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
σε ευχαριστώ καπετάνιε και σαν δώρο από σένα θέλω να με πάρεις πλήρωμα στο επόμενο ταξίδι σου.

Κική:love2::love2::love2:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
χρονια καλά και απο μένα στα σημερινά γενέθλια.
τι ζώδιο είστε δηλ??

getxowoman

Member
Χρονια Πολλα Ιωαννα! Μεσα σε 7 μερες 2 φορες γιορταζεις, οκ, γλυκο ομως δεν ειδαμε, ειδαμε;
Παντα ομορφα ταξιδια να κανεις!

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Renata είμαστε Αιγόκεροι με τα όλα μας.

getxo σερβιρίσου.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Χαρακτηριστικά

Ο Αιγόκερως είναι το 10ο ζώδιο του ζωδιακού. Είναι το πρώτο από τα ζώδια του χειμώνα και σηματοδοτεί την έναρξη του χειμώνα. Ο Ήλιος διέρχεται από το ζώδιο του Αιγόκερω από τις 22 Δεκεμβρίου ως τις 20 Ιανουαρίου, περίπου. Το γένος του ζωδίου είναι Θηλυκό και η ποιότητά του Παρορμητική. Στοιχείο του είναι η Γη. Κυβερνήτης του Αιγόκερω είναι ο Κρόνος. Εδώ, ο Άρης βρίσκεται σε έξαρση, η Σελήνη σε αδυναμία και ο Δίας σε πτώση.

Στοιχείο: Γη
Προτερήματα:Πρακτικός, θετικός, φιλόδοξος, υπομονετικός
Μειονεκτήματα: Μοιρολάτρης, τσιγκούνης, συντηρητικός, επιφυλακτικός
Κυρίαρχος Πλανήτης: Κρόνος
Σύμβολο: Κατσίκα
Απόφθεγμα: Εξουσιάζω
Ευαίσθητα σημεία σώματος: Δόντια, κόκαλα, γόνατα
Λίθοι: Διαμάντι, αμέθυστος, λευκό ζαφείρι
Φυτά: Πεύκο, φτελιά, πανσές, αμάρανθος
Χρώματα: Το πορτοκαλί και όλες οι αποχρώσεις του καφέ
Ταιριάζει με: Ταύρο, Σκορπιό, Λέοντα
Διάσημοι Αιγόκεροι: Aβα Γκάρντνερ, Σίσι Σπέισεκ, Λουί Παστέρ, Μάρλεν Ντίτριχ, Ντένζελ Ουάσιγκτον, Τόλκιν, Ενρί Ματίς, Aντονι Χόπκινς, Eλίζαμπεθ Άρντεν

Δυνατότητες Ανάπτυξης
Έχει μεγάλη ικανότητα να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της κοινότητας και με αυτόν τον τρόπο έρχεται και η καθιέρωση στα πλαίσια της κοινότητας, αλλά και η υπόληψη μέσα στην κοινωνία από την επίτευξη προσωπικών στόχων. Πετυχαίνει την ολοκλήρωση και την κορύφωση του σκοπού που έχει προσδιοριστεί στα προηγούμενα στάδια.

Γενικά χαρακτηριστικά και Ψυχολογικές τάσεις
Κύρια χαρακτηριστικά του Αιγόκερω είναι η σοβαρότητα, η οργάνωση, η σταθερότητα, η υπευθυνότητα, η θέληση για εργασία, η επιλογή υψηλών στόχων, η φιλοδοξία, η αυστηρότητα, η αποδοχή των ευθυνών και ο ρεαλισμός. Θέτει τον εαυτό του σε περιορισμό και κάθε του κίνηση είναι ελεγχόμενη. Παίρνει τα πράγματα και γενικότερα την ζωή πολύ στα σοβαρά και συχνά βαραίνει με τη διάθεση και τις σκέψεις του την ατμόσφαιρα. Είναι συντηρητικός, εχέμυθος και υπερήφανος και θέλει να έχει μία καλή θέση στην κοινωνία, αποκτώντας δύναμη και εξουσία. Η ανάγκη να κλείνεται συχνά στον εαυτό του, είναι μια ικανότητα απόσυρσης που έχει για περισυλλογή και επανένταξη την κατάλληλη στιγμή.

Τον διακρίνει η οικονομία και η τάξη καθώς και μια επιμονή σε ζητήματα πρακτικής φύσης, όπου πολλές φορές τον βοηθάνε να υλοποιήσει τους στόχους του. Προσπαθεί πάντα να είναι πιστός σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και δεν παρεκκλίνει της πορείας του. Έχει μια βαθιά επιθυμία να τον σέβονται οι άλλοι και τον ενοχλούν ιδιαίτερα τα αρνητικά σχόλια που γίνονται εις βάρος του. Είναι ικανός, για ένα πολύ μεγάλο διάστημα να περνάει μέσα από στερήσεις και δοκιμασίες και να αντέχει, ξέροντας, πως μετά θα απολαύσει τους καρπούς. Έτσι πολύ σύντομα, η κατάσταση αλλάζει και συνήθως αποκτάει μια επίζηλη θέση στην κοινωνία, έτσι όπως ακριβώς επιθυμεί.

Εξαιτίας της βαθιάς του περίσκεψης, αργεί να πάρει κάποιες αποφάσεις και είναι εξαιρετικά προσεκτικός γιατί δεν θέλει να κάνει λάθος βήματα. Μαθαίνει πάρα πολύ εύκολα γιατί μπορεί να εισχωρήσει στην βαθύτερη έννοια των πραγμάτων, έχει αρκετά καλή νοημοσύνη και συχνά ο ίδιος αποτελεί μία συσσώρευση γνώσεων. Η υλική ανεξαρτησία που συχνά αποκτάει, οφείλεται στην οξύτατη αντίληψή του, την εφευρετικότητα και την επίμονη ατομική εργασία του. Είναι καλός σε εργασίες ρουτίνας καθώς και στην οργάνωση παρόμοιων εργασιών.

Είναι παραδοσιακός και στις διαπροσωπικές του σχέσεις ιδιαίτερα σταθερός και προσεκτικός. Έτσι πολλές φορές ελκύει τα πιο περίεργα και ακραία άτομα, που έχουν ανάγκη από την σταθερότητα που τους παρέχει. Δεν μπορεί όμως να αφήσει ποτέ τον εαυτό του απολύτως ελεύθερο να απολαύσει τον έρωτα. Συχνά τα δικά του άτομα τον κατηγορούν για ψυχρότητα και δεν καταλαβαίνουν, πως η φύση του είναι αυτή που τον κάνει απλά συγκρατημένο. Πριν αναλάβει μία ευθύνη θέλει να σιγουρευτεί όσο γίνεται περισσότερο ότι κάνει την σωστή εκλογή. Παρόλα αυτά πολλές φορές δοκιμάζει απογοητεύσεις, λόγω της κυκλοθυμικής συμπεριφοράς των άλλων ή των υπερβολικών απαιτήσεων που θέτει ο ίδιος. Η αίσθηση της οικονομίας που έχει μπορεί να τον καταστήσει μικροπρεπή και μίζερο προκαλώντας συχνά διαμάχες με τα άτομα του περιβάλλοντός του. Στη μουσική βρίσκει αυτό που του χρειάζεται για να ηρεμεί και να χαλαρώνει.

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Άσ'τα Ιωάννα μου, τι ποταμάκι λες, Κατρίνα ή Τάσα να την πεις. Εμένα να δεις τι μου είχε στείλει.
Εμένα και να ξερες τι μου στέλνει....

Γκουχ γκουχ γκουχ....
Να τον πάλι... Οι άνθρωποι εύχονται κι εκείνος να σκανάρει για λάθη... (μήπως να σου δανείσει και η astral τα μαστίγια να το χαίρεσαι καλύτερα?)

Μεσα σε 7 μερες 2 φορες γιορταζεις, οκ, γλυκο ομως δεν ειδαμε, ειδαμε;
ΑΜΑΝ! Κι εγώ που στριφογύρναγα εκείνη την μέρα???

Πάμε: Χρόνια Πολλά, Να σε χαίρονται όλοι όσοι σε αγαπούνε και να σε φοβούνται οι υπόλοιποι!
Και του χρόνου να 'σαι καλά και σε μια βδομάδα θα σου δώσω τα φιλιά!

Ευχές και στον Borealis! Και του χρόνου!

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Εν πλώ, χρόνια πολλά στην αγαπημένη μας Ιωάννα, τον Borealis και τους λοιπούς εορτάζοντες.

Υ.Γ. Ιωάννα, υπολογίζοντας τα μέχρι τα 100 υπολοιπόμενα έτη με 365 μέρες αντί 360, συν τα δίσεκτα έτη, προκύπτει μία διαφορά 241 ημερών. Που σκοπεύεις να βρίσκεσαι αυτές τις 241 ημέρες και τις κρύβεις;....

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Μπααα...άλλα προτερήματα και ταλέντα έχει η γλυκιά και τριανταφυλλένια φιλενάδα μου, λάθος το ζώδιο...:p
Να σε χαιρόμαστε βρε ζουζούνα, να ζήσεις μέχρι τα 100 και να οργώσεις την Αφρική και την Ασία όλη ! :birthday: :hug: :romeo: :love1:

@ Βorealis καλέ μου φίλε, να τα εκατοστήσεις, να πάθεις ότι επιθυμείς..., να ταξιδεύεις στα πέρατα της γης και μια Ιαπωνία να αποφασίσεις ! ;)
Πάντα ευτυχισμένος να είσαι !:birthday: :hug: :xalara::xalara::xalara:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.385
Νεότερο μέλος