Χρόνια πολλά φίλε μου Βαγγέλη
Και στα εκατό, να είμαστε εδώ να σου ευχόμαστε υγεία πάνω απ΄όλα και τα δύσκολα να τελειώσουν σύντομα !
Όλες μου τις ευχές με πολλή αγάπη !
Αγαπητε vagantos αφου γραφουν ολοι πως εχεις γενεθλια κατι θα ξερουν, να σου ευχηθω λοιπον και εγω να τα εκατοστησεις. Να σημειωσω πως σε εκτιμω ιδιαιτερα για 4 τουλαχιστον λογους.
1. Εισαι απο τους πρωτους που αρχισα να διαβαζω οταν γραφηκα στο φορουμ
2. Εισαι και εσυ περουβιοπληκτος. Οι φωτογραφιες σου μαλιστα απο εκει ταιριαζουν τελεια με αυτες που τραβηξα και εγω, αν θυμαμαι πηγαμε την ιδια χρονια (2005) με διαφορα λιγων ισως ημερων.
3. Εχεις εναν ηρεμο και χιουμοριστικο λογο.
4 Εισαι βορειοελλαδιτης
Πολλες ευχες και παλι για πολλα ευτυχισμενα χρονια.
Σωκρατης
Χρονια Πολλα!!! κι απο μενα vagantos. Εγω παλι σε αντιθεση με το Sokrati σε αντιπαθω (ενταξει, τροπος του λεγειν), για 1 και μοναδικο λογο :
1. Εισαι απο τους λιγους του φορουμ, που δεν μπορεσα να διαφωνησω μαζι τους ουτε μια φορα. Ελπιζω να αναθεωρησεις καποια απο τα πιστευω σου στο μελλον κι ετσι να μπορεσω κι εγω να στην πω μια φορα βρε αδερφε...
Φίλε Βαγγέλη (ξαγρυπνάς και συ βλέπω), τις πιο θερμές ευχές μου τις ενώνω μαζί με των άλλων μελών που ήδη σου ευχήθηκαν για χρόνια πολλά και καλά και, αφού καθαρίσεις κάτι ανοικτούς λογαριασμούς που έχεις, θα πάμε παρέα στο νησί να καθαρίσουμε κάτι δικούς μας λογαριασμούς με κάτι ... συγγενείς τους, που τους αφήσαμε ανοικτούς!
Και για τις ευχές αλλά κυρίως για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας που μου δείξατε με χίλιους τρόπους όλη την προηγούμενη χρονιά.
(¨Ηταν απ τα θετικά της περιπέτειας, πάντα υπάρχουν)
Σίγουρα ειναι τα πιο σημαντικά γενέθλια ως τώρα. Οπως θα ναι κι όλα τα επόμενα.
Αν ήξερα τι θα περνούσα τη χρονιά που έγινα 50, θα την παρέλειπα και θα πηγαινα στο 51.
Επειδή η καβουρομαχία ειναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ υπόθεση για να την κερδίσεις και βλεποντας φωτο απ τα καβουρια της Σοκότρα αποφάσισα να πάω εκεί τον δικό μου κάβουρα, με την ελπίδα οτι θα του αρέσει και θα μεινει εκει για πάντα αφήνοντάς με ήσυχο.
Σωκράτη μου, δε θέλω να πέσω στα μάτια σου , αλλά δεν ειμαι Βορειοελλαδίτης. Γεννήθηκα στη Λαμία, μεγάλωσα στην Αθήνα και εγκαταστάθηκα εδώ και πολλά χρόνια στη Βέροια. Ενας ακόμα ερωτικός μετανάστης είμαι. (Το ..."σώγαμπρος" ειναι το κακόηχο συνώνυμο του όρου.)
Φίλε μας καλέ Βαγγέλη,
χρόνια σου πολλά και η ψυχή σου να έχει οτι θέλει,,,
σύντομα να γίνεις νικητής τρανός
και να ξαναταξιδέψεις σύντομα σε μέρη αγαπημένα σου κ ονειρικά
παρέα με το χιούμορ σου το μοναδικό
που με έχει κάνει να σε διαβάζω πάντα πιστά
και επειδή με τα λόγια δεν τα πάω και πολύ καλά,,,
ενα τραγούδι του Καββαδία να σου χαρίσω να το απολαύσεις οπως εσύ ξέρεις
και ελπίζω σύντομα ενα ρεβανί από κοντά να μας κεράσεις !!!