efi.hania
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- papua
δεν εχω παει αλλα εχω ακουσει οτι ειναι υπεροχα
Η Χρυσή είναι υπέροχη. Δρομολόγια έχει όντως από Ιεράπετρα. Δύο ή τρία την ημέρα αν θυμάμαι καλά. Πάρε οπωσδήποτε αντιηλιακό και καπέλο.Εφη σε ευχαριστω πολυ!!!Απολυτα κατατοπιστικη η απαντηση σου.Ειστε απαιχτοι ολοι σας...
Σιχαινομαι την πολυκοσμια στις διακοπες και ιδιαιτερα οταν αυτη κουβαλαει και ιστιοσανιδες μαζι της....!!!!
Ναι η Χρησή είναι πολύ μακριά από τα Χανιά. Είναι στο άλλο άκρο, στο νομό Λασιθίου.παιδιά να ρωτησω, Η Χρυσή δεν ειναι μακρια απο τα Χανιά?:roll: εχω αρχισει και μπερδευομαι με τις πληροφοριες πια. Μηπως οτι αφορα Ηράκλειο ή την υπόλοιπη (μακρια απο χανιά) Κρητη να μπεί σε ενα αλλο θέμα? για να μην πανε τοσες πληροφορίες χαμένες σε λάθος θέμα.
Μπαίνω κι εγω με χαρά να δω νέα για το προγραμμα μου, και εχω χασει τον μπούσουλα
παιδιά να ρωτησω, Η Χρυσή δεν ειναι μακρια απο τα Χανιά?:roll: εχω αρχισει και μπερδευομαι με τις πληροφοριες πια. Μηπως οτι αφορα Ηράκλειο ή την υπόλοιπη (μακρια απο χανιά) Κρητη να μπεί σε ενα αλλο θέμα? για να μην πανε τοσες πληροφορίες χαμένες σε λάθος θέμα.
Μπαίνω κι εγω με χαρά να δω νέα για το προγραμμα μου, και εχω χασει τον μπούσουλα