• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μαλαισία Ταϊλάνδη Φύγαμε για Ταϋλάνδη - Μαλαισία

GTS

Member
Το έχω δει Ζωή, αναχωρεί 13:40 από Μπανγκόκ me 40 ευρώ (μάλλον δεν έβαλες φόρους μέσα :D)

Αν πετάξω με Gulf Air, φτάνω εκεί 12:00, οπότε οριακά μπορώ να τη πάρω...μάλλον θα σε ακούσω και θα κλείσω από εκεί εισιτήρια....άσε που όταν φτάσω Ταϋλάνδη μετά από 21 ώρες ταξίδι, δε θα θέλω άμεσα περιπέτεια με φέρυ κτλ...η περιπέτεια θα είναι το ταξίδι από Samui προς Perhentian !!! :bleh:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Οκ , ελεγα μηπωs καθοσουνα 1-2 μερεs Μπανγκοκ , αλλα αν ειναι για κατευθειαν Σαμουι (κι εγω δεν εμεινα Μπανγκοκ , εφυγα κατευθειαν για παραλιεs ) τοτε δε λεει να ταλαιπωρηθειs.

Ακου με φιλε μου σε οτι σου λεω και να δω ποιοs θα φαει το ξυλο οταν γυρισειs..ελπιζω να εχω γυρισει απο Φιλιππινεs και να εχω φυγει για Κοστα Ρικα -one way:bleh:!

GTS

Member
Οκ , ελεγα μηπωs καθοσουνα 1-2 μερεs Μπανγκοκ , αλλα αν ειναι για κατευθειαν Σαμουι (κι εγω δεν εμεινα Μπανγκοκ , εφυγα κατευθειαν για παραλιεs ) τοτε δε λεει να ταλαιπωρηθειs.

Ακου με φιλε μου σε οτι σου λεω και να δω ποιοs θα φαει το ξυλο οταν γυρισειs..ελπιζω να εχω γυρισει απο Φιλιππινεs και να εχω φυγει για Κοστα Ρικα -one way:bleh:!
Ποιος να φάει ξύλο και γιατί καλέ? Και το κυριότερο: ποιος θα το ρίξει? :haha:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Λοιπον ειχαμε μεινει στο ξυλο.. awww.skyscrapercity.com_customavatars_avatar169386_1.gif

Αλλα νεα? Εψαξεs?Βρηκεs?Προσανατολιστηκεs?
Μηπωs το ξανασκεφτεσαι για Δομηνικο η Μεξικο?:haha:

GTS

Member
Αφού έχω σχεδόν συνέλθει από μία ίωση που με ταλαιπώρησε, μπορώ επιτέλους να απαντήσω :haha:

Έχω ψάξει τα βασικά εδώ και καιρό Ζωή, έχω και τους οδηγούς νήσων Ταϋλάνδης και της Μαλαισίας να μελετήσω σιγά-σιγά και μένουν πλέον μόνο οι λεπτομέρειες του ταξιδιού που θα τις αποκρυσταλλώσω σε δράση καθώς πλέον θα πλησιάζουμε την ημερομηνία (16 Ιουλίου την έκανα).....θα μείνω μέχρι 6 Αυγούστου, μιλάμε για ταξίδι μαμούθ!

Από βδομάδα θα κλείσουμε και τα εισητήρια, ώστε να τα εξασφαλίσουμε διότι μετά δε ξέρεις τι γίνεται.....με το καιρό εδώ θα είμαστε να το συζητάμε, το thread σε καμία περίπτωση δε κλείνει ακόμα.....οι λεπτομέρειες στις οποίες θα με βοηθήσετε αργότερα θα είναι το αποκορύφωμα!!

Και όχι, ΔΕΝ σκέφτομαι αλλαγή προορισμού :haha: Η σχιζοφρένεια δε με αγγίζει :haha:

Υ.Γ. Προς το παρόν, ανυπομονώ για το δικό σου ταξίδι, τις ιστορίες και τις φωτογραφίες που θα μας φέρεις....λες και θα πάω εγώ νιώθω...

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Και όχι, ΔΕΝ σκέφτομαι αλλαγή προορισμού :haha: Η σχιζοφρένεια δε με αγγίζει :haha:
Τι εννοει ο ποιητηs? Νιωθω οτι υπαρχει μια μικρη νυξη δια το ατομο μου? :bounce:Επειδη αλλαξα δηλαδη γνωμη 4-5 φορουλεs?:haha::haha::haha:

20 μερεs στη Νοτιοανατολικη Ασια!!Σουπερ!!Παντωs το πιο ωραιο κομματι του ταξιδιου ειναι αυτο που βρισκεσαι τωρα , με τουs οδηγουs στο χερι και μελετη:reading:.Οπου χρειαστειs βοηθεια εδω ειμαστε.Αυτο το thread θα γινει ενα δευτερο σημαδι για ταξιδι.

Οταν φευγει εναs απο εμαs για ταξιδι , παμε ολοι μαζι του :lol::lol: και οταν επιστρεφει και μαs τα διηγειται ειναι σα να τα ζησαμε.
Ταξιδεψτε και γραψτε λοιπον!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Οταν φευγει εναs απο εμαs για ταξιδι , παμε ολοι μαζι του :lol::lol: και οταν επιστρεφει και μαs τα διηγειται ειναι σα να τα ζησαμε.
Ταξιδεψτε και γραψτε λοιπον!

Από τις καλύτερες προτάσεις που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε για να περιγράψουμε τί ακριβώς πρεσβεύει το TravelStories. :clap::clap::clap:

GTS

Member
Διαβάζοντας λίγο τον οδηγό του Rough Guides για παραλίες Ταϋλάνδης, εντόπισα ότι συνιστούσε τη προσοχή για τις νότιες επαρχίες της χώρας και ότι είναι επικίνδυνα να ταξιδέψεις εκεί, εκτός αν είναι απαραίτητο...

Από μία μικρή έρευνα που έκανα, πράγματι οι νότιες επαρχίες της Ταϋλάνδης βρίσκονται σε αναταραχή, με ένοπλες συγκρούσεις, βόμβες να σκάνε δεξιά-αριστερά κτλ..ο οδηγός αναφέρει μάλιστα ότι στη περιοχή έχει κυρηχθεί στρατιωτικός νόμος!!!

Κατά την εκτίμησή μου όμως, αυτό αφορά κυρίως ταξιδιώτες που τριγυρίζουν γενικώς στο νότο και όχι αυτούς (σαν εμένα) που απλά θα περάσουν από εκεί ώστε να διασχίσουν τα σύνορα με τη Μαλαισία και να κατευθυνθούν προς τα νησιά Perhentian. Άλλωστε, όσοι λίγοι πάνε εκεί, αναγκαστικά κάνουν το δρομολόγιο (με τρένο ή και λεωφορείο) για Sungai Kolok στα σύνορα.

Το θέμα τώρα είναι ότι το τρένο περνάει από Surat Thani για Sungai Kolok στα μαύρα μεσάνυχτα (00:09 και 01:53) και δεν έχεις εξασφαλισμένη 2η και 1η θέση, αφού η 3η θέση είναι α-α-αταξίδευτη για 10+ ώρες ταξίδι.....οπότε παίζει να ξεμείνεις και μία ολόκληρη ημέρα στη Surat Thani.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Σημερα εμαθα οτι οι στρατιωτικοι που ειχαν κανει πραξικοπημα στην Ταυλανδη το 2006 , παραιτηθηκαν απο την εξουσια και τωρα επανερχεται η πληρηs ταξη στη χωρα :)

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Εχω την ιδια απορια με το Δακη...γιατι δεν ειναι εξασφαλισμενη η 1η , 2η θεση?
Εννοειs οτι θα περασειs απο Κο Σαμουι στο Σουρατ τανι και οποια θεση βρειs στο τρενο βρηκεs? Μηπωs ερχεται φορτωμενο απο Μπανγκοκ και αρα οι πρωτεs θεσειs ειναι ηδη πιασμενεs?

GTS

Member
Εχω την ιδια απορια με το Δακη...γιατι δεν ειναι εξασφαλισμενη η 1η , 2η θεση?
Εννοειs οτι θα περασειs απο Κο Σαμουι στο Σουρατ τανι και οποια θεση βρειs στο τρενο βρηκεs? Μηπωs ερχεται φορτωμενο απο Μπανγκοκ και αρα οι πρωτεs θεσειs ειναι ηδη πιασμενεs?
Ακριβώς, το τρένο έρχεται από Μπανγκόκ και μπορεί να είναι φουλ....το διάβασα σε blog επίσης, οπότε μπορεί να τύχει και απ'όσα διάβασα, δεν είναι για 3η θέση ένα τόσο μεγάλο ταξίδι....

Ζωή, κοιτάω τώρα λίγο τα Perhentian, εσύ πού έλεγες να μείνεις, στο Kecil ή στο Besar ?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom