• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μαλαισία Ταϊλάνδη Φύγαμε για Ταϋλάνδη - Μαλαισία

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Τρελό τόπικ. Μαλαισία, Ταϋλάνδη, Μπαχρέιν, Ντόχα, Κάιρο, Λούξορ, Ασουάν, Λάρνακα, Αμμάν...
Χαμός γίνεται!!! :haha: :haha:
Και που΄σαι ακόμα....
Μιας και μαζευτήκανε πολλά κι ενδιαφέροντα ας πω κι εγώ κάτι.
  • Η Royal Jordanian και η Egypt Air θεωρώ οτι ειναι καλές εταιρίες - οχι ομως απ τις πρώτες στο χώρο.
  • Ταξίδεψα με την Egypt ( Αθήνα- Κάιρο - Ναϊρόμπι και επιστροφή). Το μόνο πρόβλημα που παρουσιάστηκε ηταν οτι βρήκαμε τις βαλίτσες παραβιασμένες στην επιστροφή ( μας κλέψαν κάτι αρώματα κλπ). Κατά τα άλλα αξιοποιήσαμε το διαστημα μεταξύ των πτήσεων στο Κάιρο με επισκεψη στις Πυραμίδες. Πληρωσαμε κάτι, ( βίζα ηταν μιζα ήταν δεν ξέρω) παρακάμφθηκε έτσι και το πρόβλημα ότι δεν ειχαμε κανει εμβολια, αν και ερχόμαστε απο Κένυα και ολα ηταν ΟΚ (Μάλιστα η βόλτα ηταν με αυτοκίνητα της Egypt)
  • Mε την RJ πήγαμε Αθήνα - Αμμάν - Δελχί και το ανάποδο.Ολα πήγαν καλά, στην επιστροφή μειναμε και ενα 24ωρο στο Αμμάν και ετσι ειχαμε και την ευκαιρία να πάμε στην Πέτρα. Το μόνο αρνητικό ήταν οτι το ξενοδοχειο της εταιριας στο Αμμάν ήταν ψιλοχάλια. Αλλά τζάμπα ξίδι..κλπ κλπ

GTS

Member
Η πλάστιγγα έγειρε προς Gulf Air μεριά, αφού προσφέρουν διανυκτέρευση στην επιστροφή και είναι ευκαιρία να δούμε και το Μπαχρέιν....την Αίγυπτο και το Κάιρο θα τα δούμε οπωσδήποτε κάποια άλλη στιγμή...οπότε θα κλείσω εκεί, με 700 ευρώ σύνολο, μετάβαση Μπανγκόκ και επιστροφή από Κουάλα Λουμπούρ

GTS

Member
Η επόμενη ερώτησή μου είναι η εξής:

Να κλείσω από εδώ και τα εισιτήρια Bangkok-Samui με τη Bangkok Airways ή μόλις φτάσω εκεί? Οι τιμή για κλείσιμο από το Ίντερνετ είναι ~90 ευρώ το άτομο (πανάκριβα!!)..μήπως τα βρω ακόμα πιο ακριβά αν πάω επιτόπου?

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Γιατί είναι πανάκριβα τα 90 ευρώ; Εκτός αν δεν κατάλαβα τι είπες. :p

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Α Οκ. Δεν ξέρω αν αυτό είναι ακριβά ή φτηνά γιατί δεν έχω ψάξει ποτέ για τη συγκεκριμένη πτήση, οπότε δε μπορώ να σε βοηθήσω δυστυχώς. Δε μου φαίνεται και υπερβολικό πάντως.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
GTS , δεν ξερω αν θα βρειs πιο φτηνα οταν φτασειs εκει. Εγω για Σαμουι εκλεισα απο εκει παντωs κι οχι απο εδω. 90 ευρω δεν ειναι υπερβολικο μονο!! Ειναι ΠΑΡΑ πολλα για τα δεδομενα τηs Ταυλανδηs.
Τωρα για Μπορακαι (Φιλιππινεs) εκλεισα απο εδω μεσω ιντερνετ (60 ευρω για την ιστορια) γιατι υπαρχει μονο μια πτηση και μαλλον θα ηταν φουλ οταν θα πηγαινα εκει.Για Κο Σαμουι εχει πολλεs καθε μερα. Νομιζω οτι εχει καποιεs πτησειs πολυ νωριs το πρωι και την τελευταια το βραδυ που ειναι πιο φθηνεs , δεν ξερω αν σε βολευει κατι τετοιο ομωs.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Το μόνο που με απασχολεί, είναι να μην υπάρχουν υπέρογκες καθυστερήσεις και χάσω μετά στη Μπανγκόκ τη πτήση για Σαμούι
Αυτο να μην σε ανησυχει , αφου και να χασειs την πτηση το εισιτηριο σου ισχυει και σε βαζουν σιγουρα στην επομενη,η στη μεθεπομενη.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Λοιπον , επιβεβαιωνω οτι αν παρειs την πτηση των 6 το πρωι (φτανειs 7 στο Σαμουι) , η των 10 το βραδυ (11 στο Σαμουι) κοστιζει περι τα 60-65 ευρω.Δε θελειs με επιστροφη ετσι δεν ειναι?

GTS

Member
Ναι, το είδα Ζωή ότι υπάρχουν σε προσφορά η πρώτη και η τελευταία πτήση της ημέρας, αλλά δε βολεύει καθόλου...60 ευρώ έχει, 30 ευρώ διαφορά δηλ...οι άλλες πτήσεις είναι πολύ συχνές, ανά μία ή και μισή ώρα, οπότε ίσως πάρω από εκεί εισιτήριο, αφού-πολύ βασικό-δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα φτάσουμε Μπανγκόκ ακριβώς την ώρα που θα λέει η πτήση...δεν είναι για ρίσκο με τόσα χρήματα

Η πτήση είναι η πιο ακριβή της χώρας, είναι μονοπώλιο αφού το αεροδρόμιο του Σαμούι έχει κτιστεί από και ανήκει στη Bangkok Airways...κάπου διάβασα ότι θα πετάξει και η Thai από μέσα Φλεβάρη για Σαμούι, αλλά λέει με τιμές παραπλήσιες της Bangkok Airways...:haha:

Για να καταλάβετε, η πτήση Κουάλα Λουμπούρ - Μπανγκόκ με AirAsia κάνει 36 ευρώ/άτομο :shock:

Ζωή, μαζί γράφαμε πάλι :haha:...είναι σίγουρο πως αν χάσεις τη πτήση σε βάζουν χωρίς επιβάρυνση στην επόμενη??

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ναι ειναι σιγουρο οτι σε βαζουν στην επομενη πτηση μην το φοβασαι καθολου :).
Η Airasia πεταει για Surat Thani (το λιμανακι που φευγει το καραβακιο για Σαμουι) με 22 ευρω!!!Αλλα εχει μονο 1-2 πτησειs τη μερα.Δεν ξερω αν σε βολευει η αν την προλαβαινειs.
Αλλα 22 ευρω με 90 ειναι μεγαλη διαφορα. Γι'αυτο λεω οτι για τα δεδομενα τηs Ταυλάνδηs ειναι υπερβολικη τιμη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom