Δε νομιζω να καθυστερησει.Εκεινος θα το ρυθμισει συμφωνα με το χρονο του.Συμφωνώ σε όλα!!!!!Αν και θα του πάρει ώρα μέσα στο Αιγυπτιακό μουσείο...
Δεν πιστευω να μην εκμεταλλευτεις αυτο το 6ωρο?Θα ειναι μεγαλο λαθος.Ωραια θα ειναι να δειs κατι απο Καιρο αν μπορεσειs.Κι εγω καπου τοσο θα εχω (6 ωρεs) στη Ντοχα :roll:
Πως γινεται αυτο?:roll:Η εναλλακτική είναι με τη Gulf Air, όπου στο γυρισμό έχουν διανυκτέρευση με δικά τους έξοδα στο Μπαχρέιν
Πολυ απλα αναλαμβανει τα εξοδα διαμονης λογω νυχτερινης αναμονης.Φιλε GTS αν σε βολεψει με GULF πανε,εμενα οι κολητοι μου στην Ταυλανδη παντα με αυτην πηγαιναν και δεν ειχαν κανενα προβλημα,απο εκει και περα ολα μπορουν να συμβουν στις εταιρεις,παντως ειναι σοβαρη εταιρεια και με καλα αεροπλανα.Πως γινεται αυτο?:roll:
Ευχαριστώ Τζιμ, προς τα κει κλίνω και εγώ, ευκαιρία για μια βόλτα και στο ΜπαχρέινΠολυ απλα αναλαμβανει τα εξοδα διαμονης λογω νυχτερινης αναμονης.Φιλε GTS αν σε βολεψει με GULF πανε,εμενα οι κολητοι μου στην Ταυλανδη παντα με αυτην πηγαιναν και δεν ειχαν κανενα προβλημα,απο εκει και περα ολα μπορουν να συμβουν στις εταιρεις,παντως ειναι σοβαρη εταιρεια και με καλα αεροπλανα.